Δωρεάν στοίχημα στους ομίλους του EURO από τη Betrebels

Η Betrebels ετοιμάζεται για το επερχόμενο EURO 2016 και έχει ήδη ανακοινώσει την πρώτη της προσφορά, πριν καν ξεκινήσει η διοργάνωση. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα σε όσα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σε μια ειδική αγορά του EURO, με το όνομα “Advancing doubles”.

 

Στη συγκεκριμένη αγορά, οι παίχτες καλούνται να επιλέξουν έναν όμιλο του EURO και να προβλέψουν τις δύο ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Τοποθετώντας ένα τέτοιο στοίχημα, μάλιστα, δε θα διεκδικήσουν μόνο τα κέρδη που θα υπόσχεται η σχετική απόδοση, αλλά και ένα δωρεάν στοίχημα, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες που επέλεξαν.

 

Αν, για παράδειγμα, κάποιος στοιχηματίσει στον δεύτερο όμιλο του EURO και στην πρόκριση της Αγγλίας και της Ουαλίας, θα κερδίσει ένα δωρεάν live στοίχημα για τον αγώνα ανάμεσα σε Αγγλία και Ουαλία. Για να δικαιούται, όμως, το συγκεκριμένο στοίχημα, θα πρέπει το στοίχημα που τοποθέτησε στην συγκεκριμένη αγορά να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ.

 

Αφού τοποθετήσει το στοίχημα στην αγορά “Advancing doubles”, λοιπόν, ο παίχτης θα πρέπει να περιμένει έως την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχει επιλέξει. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσει ένα live στοίχημα, σε οποιαδήποτε από τις αγορές που επιθυμεί, χρησιμοποιώντας τα δικά του χρήματα. Στην περίπτωση, όμως, που το στοίχημά του χάσει, τα χρήματά του θα του επιστραφούν.

 

Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, όμως, το ύψος της επιστροφής θα είναι ίσο με το 50% της αξίας του στοιχήματος που τοποθέτησε στην αγορά “Advancing doubles”. Για παράδειγμα, αν κάποιος στοιχημάτισε 30 ευρώ στην αγορά “Advancing doubles” και 40 ευρώ στο live στοίχημα, θα λάβει επιστροφή 15 ευρώ.

 

Για να εισπράξουν την επιστροφή, οι παίχτες θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο cs@betrebels.com, με θέμα “Match of the week Advancing doubles – in-play offer” και τις πληροφορίες των στοιχημάτων τους.

 

Την προσφορά της Betrebels μπορούν αν επωφεληθούν και οι 'Ελληνες παίκτες καθώς η εταιρία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας από το 2012.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrebels και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrebels ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία