Δωρεάν live στοίχημα στο El Clasico από την Betrebels

Κάθε εβδομάδα, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betrebels ανταμείβει τα πιστά μέλη της, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν και να κερδίσουν ένα δωρεάν live στοίχημα στην αναμέτρηση ποδοσφαίρου που θα ανακηρύξει ως αγώνα της εβδομάδας. Και, παρά το γεγονός ότι αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση είναι έντονη σε όλα τα σημαντικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ο αγώνας που ξεχωρίζει δε θα μπορούσε να είναι άλλος από το El Clasico, την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης! Ο συγκεκριμένος αγώνας σίγουρα θα προσελκύσει τα περισσότερα στοιχήματα του διημέρου και για αυτό το λόγο πρωταγωνιστεί στην προσφορά της Betrebels.

 

Σε αυτόν τον αγώνα, λοιπόν, η Betrebels ανακοίνωσε πως θα χαρίσει ένα δωρεάν live στοίχημα σε όσα πιστά μέλη της στοιχηματίσουν στον αγώνα. Ως πιστά μέλη χαρακτηρίζονται οι παίχτες που έχουν στοιχηματίσει τουλάχιστον 100 ευρώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, σε τρία διαφορετικά γεγονότα. Και, προκειμένου να εξασφαλίσουν το δωρεάν στοίχημα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα πριν την έναρξη του El Clasico και ένα κατά τη διάρκειά του.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα, επιλέγοντας οποιαδήποτε αγορά και οποιοδήποτε ποσό. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ακόμη ένα στοίχημα, αφότου ξεκινήσει ο αγώνας. Και σε αυτή την περίπτωση, μπορούν να στοιχηματίσουν οποιοδήποτε ποσό και να επιλέξουν οποιαδήποτε αγορά, αρκεί να είναι διαφορετική από αυτή που επέλεξαν για το στοίχημα που τοποθέτησαν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Εφόσον, λοιπόν, το στοίχημα που τοποθέτησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα χάσει, τότε θα δικαιούνται επιστροφή χρημάτων – ουσιαστικά, λοιπόν, το live στοίχημα που τοποθέτησαν ήταν δωρεάν. Το ποσό της επιστροφής, μάλιστα, δε θα είναι ίσο με το ποσό που έχασαν, αλλά με το 50% της αξίας του πρώτου στοιχήματος που τοποθέτησαν πριν την έναρξη του αγώνα, έως και το ποσό των 30 ευρώ.

 

Για να λάβουν το ποσό της επιστροφής, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο cs@betrebels.com, με θέμα “Match of the week – in-play offer”.

 

To live στοίχημα που προσφέρει η Betrebels μπορούν να διεκδικήσουν και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος καθώς η εταιρία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrebels και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrebels ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία