Ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral

Εθνικό σχέδιο για την καταπολέμηση των στοιχηματικών απατών ενέκρινε η Ισπανία

Η εθνική επιτροπή καταπολέμησης της στοιχηματικής απάτης και της χειραγώγησης του αθλητισμού της Ισπανίας, η COBFAD, ενέκρινε πρόσφατα ένα εθνικό σχέδιο, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ τη σεζόν 2020-2021. Το νέο σχέδιο θα τεθεί σύντομα σε ισχύ και θα επιβλέπεται από την αρμόδια επιτροπή, αλλά και από το υπουργείο Υποθέσεων Καταναλωτών. Παράλληλα, στην εφαρμογή του θα συνεισφέρει και η αρμόδια Αρχή ρύθμισης της στοιχηματικής αγοράς της Ισπανίας, η DGOJ, ενώ σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε παρέμβαση θα βρίσκεται η Αστυνομία.

Αποσύρονται από το Oddschecker οι στοιχηματικές ιστοσελίδες της GVC Holdings

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες της GVC Holdings, όπως η Ladbrokes και η Coral, δε θα εμφανίζονται πλέον στην ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων Oddschecker, αφού οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να ανανεώσουν τη συμφωνία συνεργασίας τους. Αυτό σημαίνει ότι οι παραπάνω ιστοσελίδες δε θα εμφανίζονται στους πίνακες που δημοσιεύει η Oddschecker και που παρουσιάζουν τις καλύτερες αποδόσεις ανά άθλημα, διοργάνωση και ιστοσελίδα.

Ολοκληρώθηκε η μετάβαση της ιστοσελίδας στοιχήματος Ladbrokes στην πλατφόρμα της GVC

H GVC Holdings, ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας στοιχήματος Ladbrokes, ολοκλήρωσε τη διαδικασία μετάβασής της στην δική της ηλεκτρονική πλατφόρμα. Με άλλα λόγια, η ιστοσελίδα της Ladbrokes βρίσκεται πλέον στην ιδιόκτητη ηλεκτρονική πλατφόρμα της GVC, όπως και οι υπόλοιπες ιστοσελίδες που της ανήκουν (όπως οι Coral, Sportingbet και άλλες).

Διακόπτουν τις πληρωμές ενοικίων οι εταιρείες στοιχημάτων Ladbrokes και Coral

Οι εταιρείες στοιχημάτων Ladbrokes και Coral (αμφότερες ανήκουν στην GVC Holdings) όπως και όλες οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν δεχθεί σημαντικό πλήγμα, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κορωναϊό, τα οποία τις έχουν αναγκάσει μεταξύ άλλων να κλείσουν προσωρινά τα πρακτορεία στοιχήματος που διατηρούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για μετακόμιση στο Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Ladbrokes

Η GVC Holdings, ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes (μα και άλλων εταιρειών, όπως οι Bwin και Coral) ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μεταφέρει την έδρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να απλοποιήσει τη λειτουργία της. Σήμερα, η εταιρεία στοιχήματος εδρεύει στο Isle Of Man, αλλά το γεγονός ότι βρίσκεται εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου δυσκολεύει το έργο της σε κάποιους τομείς, όπως οι συναντήσεις των μετόχων και των στελεχών της.

Πρόστιμο μαμούθ για την εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes Coral στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes Coral καλείται να πληρώσει ένα από τα μεγαλύτερα πρόστιμα που έχει επιβάλλει η UKGC στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξαιτίας της αποτυχίας της να προστατέψει παίχτες που έδειχναν προφανή σημάδια εθισμού στον τζόγο. Αναλυτικότερα, η UKGC επέβαλε πρόστιμο ύψους 6,4 εκατομμυρίων ευρώ στην Ladbrokes Coral, εξαιτίας των επανειλημμένων αποτυχιών της να προστατέψει τα μέλη της από τις συνέπειες του τζόγου και να αποτρέψει περιστατικά ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Μεταφορά θέσεων εργασίας στο εξωτερικό ετοιμάζει η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes Coral

H ιδιοκτήτρια εταιρεία της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes Coral, GVC Holdings, ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τη μεταφορά περίπου 200 θέσεων εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα μειωμένα έσοδα που αποκομίζει από τη χώρα. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως περίπου 200 θέσεις θα πρέπει να μεταφερθούν εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να μειωθούν τα κόστη.

Λιγότερα πρακτορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο υπολογίζει να κλείσει η Ladbrokes Coral

H εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes Coral προχώρησε σε μια νέα εκτίμηση για τις αρνητικές συνέπειες της μείωσης του ανώτατου ποσού στα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού και δήλωσε ότι αυτές θα είναι τελικά λίγο μικρότερες από τις πρώτες εκτιμήσεις της. Αρχικά, η Ladbrokes Coral εξέφρασε τον φόβο της για το κλείσιμο τουλάχιστον 1.000 πρακτορείων στοιχηματισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η νέα εκτίμηση κάνει λόγο για περίπου 900.

Αυξάνουν τη χρηματοδότηση για τη θεραπεία του εθισμού οι αγγλικές εταιρίες στοιχήματος

Πέντε από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχήματος της Αγγλίας ανακοίνωσαν ότι θα αυξήσουν σημαντικά τη χρηματοδότηση που προσφέρουν για τη θεραπεία και την καταπολέμηση των προβλημάτων εθισμού στον τζόγο. Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση είναι εθελοντική και καταλήγει στα χέρια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης GambleAware, η οποία έπειτα ενισχύει τις σχετικές δομές και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ενημέρωση του κοινού.

Υπέρ της τεχνητής νοημοσύνης η αγορά online στοιχήματος της Ευρώπης

Το νέο σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη χρήση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης βρήκε έναν ένθερμο υποστηρικτή στο πρόσωπο της αγοράς online στοιχήματος. Η EGBA (European Gaming and Betting Association), το συλλογικό όργανο των στοιχηματικών εταιρειών της Ευρώπης, εξέφρασε την πλήρη στήριξή της στο σχέδιο της Ε.Ε., αναφέροντας ότι μπορεί να παίξει τεράστιο ρόλο στη βελτίωση των στοιχηματικών υπηρεσιών.

Ηνωμένο Βασίλειο: Μειώθηκαν οι αποδόσεις της Ladbrokes Coral για εκλογές το Μάιο

Η πολιτική καθημερινότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να περιστρέφεται γύρω από το Brexit και με κάτι περισσότερο από ένα μήνα για την επίσημη αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ισορροπίες αλλάζουν σχεδόν σε καθημερινή βάση και η εκλογολογία φουντώνει.

Κορυφαίες εταιρείες στοιχήματος, όπως η Ladbrokes Coral, μάλιστα, μείωσαν τις αποδόσεις που συνοδεύουν το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν νέες εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακόμη και σε λιγότερο από τρεις μήνες!

 

Οι εγγραφές νέων μελών το κριτήριο για τις απολύσεις στην Ladbrokes Coral

Περίπου 5.000 υπάλληλοι της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes Coral έχουν να αντιμετωπίσουν ένα αβέβαιο επαγγελματικό μέλλον, εξαιτίας της απόφασης των υπευθύνων να κλείσουν περίπου 1.000 πρακτορεία επίγειου στοιχήματος. Οι υπάλληλοι έχουν ήδη ενημερωθεί για τις επικείμενες απολύσεις και τη διαδικασία αξιολόγησής τους, η οποία θα βασίζεται μεταξύ άλλων και στο πόσους πελάτες έχουν πείσει, προκειμένου να εγγραφούν στις στοιχηματικές ιστοσελίδες της εταιρείας.

Νέα χορηγία προς το αγγλικό ράγκμπι από την εταιρία στοιχημάτων Coral

Η εταιρία στοιχημάτων Coral ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τον αγγλικό αθλητισμό. Πρόκειται για μια νέα συμφωνία με την Rugby Football League, η οποία περιλαμβάνει δύο διοργανώσεις του ράγκμπι: το Challenge Cup ανδρών και το Challenge Cup γυναικών.

Η χορηγία της Coral έχει διάρκεια δύο ετών και θα τεθεί επίσημα σε ισχύ στις 27 Ιουλίου του 2019, στην τελική ευθεία των δύο διοργανώσεων.

 

Η σημασία της χορηγίας στις δύο διοργανώσεις

Συνεργασία ανάμεσα σε Sportradar και MGM GVC Interactive στις ΗΠΑ

Η Sportradar, κορυφαία εταιρεία διανομής δεδομένων, στατιστικών και εικόνων για το στοίχημα, ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία της με την εταιρεία MGM GVC Interactive για την αγορά των ΗΠΑ. Η MGM GVC Interactive αποτελεί το κοινό όχημα δραστηριοποίησης στη νόμιμη αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ των εταιρειών MGM Resorts και GVC Holdings. Η πρώτη διατηρεί μια σειρά από επίγεια καζίνο στις ΗΠΑ, ενώ η δεύτερη είναι η ιδιοκτήτρια διεθνών στοιχηματικών εταιρειών, όπως η Ladbrokes Coral και η Sportingbet.

Ανασυντάσσει το τμήμα μάρκετινγκ η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes Coral

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes Coral προχώρησε σε ανασύνταξη του τμήματος μάρκετινγκ, προκειμένου να επικεντρωθεί – όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι – σε παράλληλες εκστρατείες που θα προωθούν ξεχωριστά τα δύο brands της. Πλέον, λοιπόν, η εταιρεία θα ακολουθεί διαφορετικές στρατηγικές για τη Ladbrokes και για την Coral και θα φροντίζει να προωθεί ξεχωριστά τα πλεονεκτήματα των δύο.

Αυξήθηκαν τα έσοδα της εταιρίας στοιχήματος Ladbrokes Coral το τρίτο τρίμηνο του 2018

Η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes Coral κατάφερε να εξασφαλίσει αυξημένα έσοδα κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2018, κυρίως χάρη στη συνδρομή του Μουντιάλ, που βρισκόταν στην κορύφωσή του το πρώτο 15θήμερο του Ιουλίου. Τα αυξημένα έσοδα της στοιχηματικής εταιρίας την καθιστούν μια εξαιρετικά πολύτιμη επένδυση για τη νέα ιδιοκτήτρια, τη GVC Holdings, ενώ παράλληλα της δίνουν προβάδισμα για το 2018, έναντι του 2017, όσον αφορά στα συνολικά κέρδη του έτους.

Υπέρ της μείωσης στοιχηματικών διαφημίσεων και η Ladbrokes Coral

Πολλοί φορείς στο Ηνωμένο Βασίλειο (ανάμεσά τους και το Εργατικό Κόμμα, αλλά και η Εκκλησία της Αγγλίας) ζητούν τη μείωση των στοιχηματικών διαφημίσεων, ενώ παράλληλα φτάνουν και στο σημείο να προτείνουν την απαγόρευσή τους κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων αγώνων.

Δύο φαβορί για τα Oscar στην στοιχηματική ιστοσελίδα Coral

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Coral βρίσκεται ήδη στον αστερισμό των Oscar και έχει ανακοινώσει τις πρώτες αποδόσεις, για όσους επιθυμούν να προβλέψουν την ταινία εκείνη που θα εξασφαλίσει το χρυσό αγαλματάκι στην τελετή του 2019. Ακόμη, βέβαια, είναι αρκετά νωρίς, αλλά αυτό δεν έχει εμποδίσει του υπεύθυνους της Coral από το να ανακοινώσουν στοιχήματα για τις πρώτες υποψήφιες ταινίες, αλλά και το να ανακοινώσουν τα δύο φαβορί, που συνοδεύονται και από τις χαμηλότερες τιμές.

Οι αγώνες της La Liga και της Serie A ζωντανά στην στοιχηματική εταιρία Coral

Η στοιχηματική εταιρία Coral πρόσθεσε μια σειρά από νέους αγώνες ποδοσφαίρου στη λίστα των αθλητικών γεγονότων που καλύπτει μέσω live streaming και πλέον τα μέλη της μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες της ισπανικής La Liga και της ιταλικής Serie A. Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλα τα μέλη της Coral που στοιχηματίζουν live στους συγκεκριμένους αγώνες και ενισχύει σε τεράστιο βαθμό την εμπειρία live στοιχηματισμού.

Επεκτείνεται η χορηγία της εταιρίας στοιχήματος Coral προς τη Σάντερλαντ

Η εταιρία στοιχήματος Coral ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας χορηγίας προς την αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου Σάντερλαντ. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως η Coral θα παραμείνει επίσημος χορηγός της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια και πως η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα ενισχυθεί, με νέες πρωτοβουλίες και προγράμματα προσφορών.

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη