Δωρεάν live στοιχήματα στο Μπαρτσελόνα-Μπάγερν από την Paddy Power

Η εταιρία στοιχήματος Paddy Power επεκτείνει το πρόγραμμα προσφορών της και στους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Champions League και επιτρέπει στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στην αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Πρόκειται για μια προσφορά που χαρίζει δωρεάν στοιχήματα συνολικής αξίας 10 ευρώ, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα και να αποφέρουν πραγματικά κέρδη στους παίχτες. Και οι παίχτες που θα επωφεληθούν αυτής θα αποκτήσουν δύο δωρεάν live στοιχήματα για τον αποψινό αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power χαρίζει δύο δωρεάν στοιχήματα, αξίας 5 ευρώ το καθένα, σε κάθε παίχτη που θα στοιχηματίσει στο Μπαρτσελόνα-Μπάγερν, πριν την έναρξή του. Προκειμένου να δικαιούνται, όμως, τα δωρεάν στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ στον αγώνα, στις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξή του. Τα στοιχήματα αυτά, μάλιστα, θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν τοποθετηθεί σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω, από τον υπολογιστή ή το κινητό. Από εκεί και πέρα, είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα έχουν εξασφαλίσει στους παίχτες που τα τοποθέτησαν δύο δωρεάν live στοιχήματα των 5 ευρώ – εκτός κι αν αποφασίσουν να προχωρήσουν σε cash out στοιχήματος, ακυρώνοντας τη συμμετοχή τους στην προσφορά.

 

Τα δωρεάν στοιχήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός των πέντε πρώτων λεπτών από την έναρξη του Μπαρτσελόνα-Μπάγερν και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά σε αυτόν, έως και την ολοκλήρωσή του. Οι παίχτες μπορούν να τα τοποθετήσουν σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές του live στοιχήματος και, εφόσον η πρόβλεψη που περιέχουν αποδειχθεί σωστή, θα εξασφαλίσουν πραγματικά κέρδη.

 

Χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η Paddy Power για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου, λοιπόν, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη χωρίς ρίσκο, κατά τη διάρκειά του.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι,μπίνκο και πολλά άλλα!

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία