Νέες επιλογές στην προσφορά καλωσορίσματος της ιστοσελίδας στοιχημάτων Interwetten

Τα νέα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Interwetten μπορούν να εκμεταλλευτούν μια γενναιόδωρη προσφορά με το που θα ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό και θα πραγματοποιήσουν τη νέα τους κατάθεση και να εξασφαλίσουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο στις αθλητικές διοργανώσεις (ή πονταρίσματα χωρίς ρίσκο στο καζίνο), χάρη σε ένα πριμ. Το εν λόγω πριμ εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο για τα νέα μέλη που θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, αλλά πλέον οι παίχτες έχουν μία εναλλακτική: να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο σημαίνει ότι το πρώτο στοίχημα που θα τοποθετήσουν μέσω του λογαριασμού τους στην Interwetten δεν πρόκειται να τους κοστίσει χρήματα, ακόμα κι αν χάσει.

Με άλλα λόγια, τα νέα μέλη της Interwetten έχουν πλέον δύο διαφορετικές επιλογές και μπορούν να διεκδικήσουν είτε το πριμ που ίσχυε έως σήμερα είτε το νέο στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανάλογα με την ανταμοιβή που επιθυμούν και τις προτιμήσεις τους σε παιχνίδια.

 

Πώς λειτουργεί η νέα προσφορά της Interwetten;

Η νέα προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους ανοίξουν νέο λογαριασμό και προχωρήσουν στην πρώτη κατάθεση χρημάτων. Αρχικά, οι παίχτες θα πρέπει να ενεργοποιήσουν την προσφορά 50€RiskFree, που θα βρουν στην ενότητα Λεπτομέρειες Μπόνους/Προσφορές και, φυσικά, να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κατάθεση.

Η κατάθεση που θα πραγματοποιήσουν οι παίχτες θα πρέπει να έχει ελάχιστη αξία 50 ευρώ και, μόλις ολοκληρωθεί, θα αποφέρει ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Ουσιαστικά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν κανονικά το πρώτο τους στοίχημα, με χρήματα από τον λογαριασμό τους. Και στην περίπτωση που το στοίχημα αυτό χάσει, θα δικαιούνται αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

Όσον αφορά στο πρώτο αυτό στοίχημα, οι παίχτες μπορούν να το τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε άθλημα και σε οποιοδήποτε σημείο, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Επιπλέον, θα μπορεί να είναι και παρολί (αλλά όχι σύστημα) και να τοποθετηθεί από οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστή, κινητό ή tablet). Η μόνη προϋπόθεση είναι να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Αν, λοιπόν, το εν λόγω στοίχημα χάσει, τότε ο παίχτης που το τοποθέτησε θα εξασφαλίσει μια αποζημίωση, ίση με την αξία του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και θα πρέπει να τζιραριστεί επί μία φορά, σε στοιχήματα απόδοσης 1.70 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθεί προς ανάληψη.

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά αυτήν έχουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Interwetten που το ανακοίνωσε ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία