Αλλαγές στο bonus καλωσορίσματος της Netbet

Η εταιρία στοιχημάτων Netbet προχώρησε σε κάποιες μικρές αλλαγές, όσον αφορά στο μπόνους που προσφέρει στα νέα μέλη της, παράλληλα με την πρώτη τους κατάθεση. Έτσι, όσοι καταθέτουν για πρώτη φορά στο νέο τους λογαριασμό στην ιστοσελίδα του online στοιχήματος θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, ώστε να διεκδικήσουν το bonus 100%.

 

Αναλυτικότερα, η Netbet άλλαξε κάποιες από τις προϋποθέσεις διεκδίκησης του bonus - το ποσό που δικαιούται κάθε παίχτης, όμως, παρέμεινε ίδιο: έχει ύψος 100% και μπορεί να αγγίξει και τα 100 ευρώ.

 

Προκειμένου να το διεκδικήσουν, λοιπόν, τα νέα μέλη της Netbet, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να προχωρήσουν στην πρώτη τους κατάθεση. Οι νέοι όροι διεκδίκησης δεν αναφέρουν νέο ποσό, αλλά κάθε παίχτης που θα μεταφέρει χρήματα στον λογαριασμό του θα λαμβάνει το ίδιο ποσό σε μπόνους. Για παράδειγμα, κάποιος που θα καταθέσει 100 ευρώ θα λάβει 100 ακόμη ευρώ ως bonus. Επιπλέον, η πρώτη αυτή κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσω συγκεκριμένων μεθόδων. Οι τρόποι κατάθεσης που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, καθώς και οι προπληρωμένες κάρτες Πέι Σέιφ. Τέλος, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατάθεσης, οι παίχτες θα πρέπει να συμπληρώσουν τον ειδικό κωδικό 100GRE.

 

Μόλις ολοκληρώσουν τη διαδικασία κατάθεσης, θα βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του bonus. Το τελευταίο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι το τζιράρισμα της αξίας της κατάθεσης επί μία φορά, σε στοιχήματα της Netbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.95 και άνω.

 

Έπειτα, το μπόνους θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους. Ωστόσο, δε θα είναι άμεσα διαθέσιμο προς ανάληψη, εξαιτίας του γεγονότος ότι απαιτείται ξανά η κάλυψη των απαιτήσεων τζιραρίσματος. Αυτή τη φορά θα πρέπει να τζιράρουν την αξία της κατάθεσης και του bonus επί έξι φορές, σε μονά στοιχήματα με απόδοση 1.95 και άνω.

 

Εξαιτίας κάποιων μικροαλλαγών, όσον αφορά στους όρους διεκδίκησης του μπόνους της Netbet,η οποιά ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος οι παίχτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να ακολουθήσουν τις νέες διαδικασίες, προκειμένου να το δουν να πιστώνεται στο λογαριασμό τους και να είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσουν, στοιχηματίζοντας δίχως ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία