Νέο πριμ πρώτης κατάθεσης από τη Betshop

H εταιρία στοιχήματος Betshop συνεχίζει να προσφέρει ολοένα και περισσότερα στα μέλη της (υπάρχοντα ή νέα), αποσκοπώντας στη βελτίωση της εμπειρίας των παιχτών που την εμπιστεύονται και, φυσικά, στην προσέλκυση νέων μελών. Ήδη, άλλωστε, οι υπεύθυνοι ανανέωσαν δραστικά την ιστοσελίδα της Betshop πριν μερικές ημέρες, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσαν και ένα νέο πριμ κατάθεσης που κυμαίνεται σε αυξημένα επίπεδα, σε σχέση με το προηγούμενο.

 

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό στη Betshop και προχωρήσουν στην πρώτη τους κατάθεση (ή όσοι έχουν ήδη ανοίξει, αλλά δεν έχουν ακόμη μεταφέρει χρήματα στον λογαριασμό τους) δικαιούνται ένα πριμ 100%, το οποίο μπορεί να τους εξασφαλίσει έως και 100 ευρώ. Αν, κάποιος, για παράδειγμα, καταθέσει 100 ευρώ, θα δει στον λογαριασμό του 200 ευρώ, χάρη στο εν λόγω πριμ. Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, για να εξασφαλίσει το πριμ, είναι να πραγματοποιήσει την κατάθεση με οποιονδήποτε τρόπο, πλην των Neteller και Skrill, αλλά και το να μεταφέρει τουλάχιστον 10 ευρώ στον λογαριασμό του.

 

Το πριμ θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων αυτόματα, μόλις προχωρήσουν στην απαραίτητη διαδικασία της ταυτοποίησης των στοιχείων τους. Όσοι, όμως, έχουν ταυτοποιήσει τα στοιχεία τους πριν προχωρήσουν στην πρώτη τους κατάθεση, δεν έχουν παρά να στείλουν ένα e-mail στο cex@betshop.gr, ζητώντας το πριμ.

 

Τα χρήματα του πριμ θα είναι διαθέσιμα προκειμένου να στοιχηματίζονται χωρίς ρίσκο στα γεγονότα της επιλογής των παιχτών, αλλά όχι και για ανάληψη – τουλάχιστον, όχι από την αρχή. Γιατί οι παίχτες θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του πριμ επί πέντε φορές και την αξία της αρχικής κατάθεσης επί μία φορά, προκειμένου να το απελευθερώσουν προς ανάληψη.

Η Betshop είναι από τις νέες στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο του στοιχήματος,είναι βρετανικής καταγωγής και διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας και στην Ελλάδα ώστε να δέχεται πελάτες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία