Άρσεναλ-Τσέλσι: Διπλή προσφορά για τα νέα μέλη της Ladbrokes

Ο αγώνας του Σαββάτου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για πολλούς λάτρεις του ποδοσφαίρου να εγγραφούν σε μια νέα ιστοσελίδα του στοιχήματος και να διεκδικήσουν κέρδη, ανάλογα των προβλέψεών τους. Ένας λόγος, μάλιστα, για να κάνουν κάτι τέτοιο – και να επιλέξουν την ιστοσελίδα της Ladbrokes – είναι το γεγονός ότι η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε μια σχετική προσφορά για τον αγώνα, η οποία υπόσχεται όχι μόνο αυξημένα κέρδη, αλλά και μηδενικό ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes ανακοίνωσε μια διπλή προσφορά για τα νέα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι. Το πρώτο σκέλος της προσφοράς υπόσχεται αυξημένα κέρδη, χάρη στην ενίσχυση δύο αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2, και το δεύτερο μηδενικό ρίσκο, χάρη στην επιστροφή χαμένων χρημάτων που υπόσχονται οι υπεύθυνοι.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης του στοιχήματος ανοίξει νέο λογαριασμό στη Ladbrokes, θα μπορεί να εκμεταλλευτεί δύο ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Η πρώτη από αυτές αφορά σε νίκη της Άρσεναλ και κυμαίνεται στο 9.00, ενώ η δεύτερη σε νίκη της Τσέλσι και αγγίζει το 10.00. Αυτό σημαίνει περισσότερα κέρδη για όσους παίχτες προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα – πολλά περισσότερα από όσα θα εξασφάλιζαν σε κάποια άλλη ιστοσελίδα. Ωστόσο, όταν τοποθετήσουν το στοίχημά τους, θα δουν τις κανονικές αποδόσεις και τα επιπλέον κέρδη θα πιστωθούν με τη μορφή bonus στον λογαριασμό τους.

 

Ακόμη και στην περίπτωση που δεν καταφέρουν να κερδίσουν, όμως, οι παίχτες δε θα χάσουν ουσιαστικά τα χρήματά τους, χάρη στο δεύτερο σκέλος της προσφοράς. Αυτό προβλέπει επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους, σε περίπτωση που δεν προβλέψουν σωστά. Το ποσό της επιστροφής θα είναι ίσο με αυτό που στοιχημάτισαν, αλλά θα έχει τη μορφή δωρεάν στοιχήματος.

 

Και στα δύο σκέλη της προσφοράς, το ανώτατο ποσό που μπορούν να στοιχηματίσουν οι παίχτες έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

 

H Ladbrokes είναι βρετανικής καταγωγής και δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία