Προσφορές απο την στοιχηματική εταιρία Betfred

Ειδικά στοιχήματα στο Άστον Βίλλα – Λιντς από τη BetFred

Η BetFred στρέφει και σήμερα το βλέμμα της στο Ηνωμένο Βασίλειο και στα γήπεδα ποδοσφαίρου που φιλοξενούν τους αγώνες του Championship. Όπως είναι φυσικό, η ιστοσελίδα στοιχημάτων καλύπτει πλήρως τους σημερινούς αγώνες σε στοιχηματικό επίπεδο, προσφέροντας στα μέλη της δεκάδες επιλογές διεκδίκησης κερδών, μέσω σωστών προβλέψεων.

 

Δωρεάν στοίχημα στην Premier League από τη BetFred

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου, η εταιρία στοιχήματος BetFred εγκαινιάζει μια σειρά καθημερινών προσφορών στο online στοίχημα, με αφορμή την εορταστική περίοδο και υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο και στους αγώνες της Premier League.

 

BetFred: Ενισχυμένες αποδόσεις μέσω κινητού

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων BetFred έχουν την επιλογή να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, στο ποδόσφαιρο ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους. Και στις δύο περιπτώσεις, μάλιστα, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και να εκμεταλλευτούν και κάποιες προσφορές.

 

Καθημερινές κληρώσεις στα εικονικά αθλήματα της BetFred

Εκτός από το να καλύπτει ένα πλήθος αγώνων σε διαφορετικά αθλήματα (από τα πιο δημοφιλή έως τα πιο εξωτικά), η στοιχηματική εταιρία BetFred διατηρεί και μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στα εικονικά αθλήματα. Εκεί, τα μέλη της μπορούν καθημερινά να στοιχηματίζουν σε δεκάδες εικονικούς αγώνες, σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το τένις, σε μηχανοκίνητους αγώνες, στις ιπποδρομίες και στις κυνοδρομίες. Οι αγώνες μπορεί να είναι εικονικοί, αλλά τα κέρδη που εξασφαλίζουν με τις προβλέψεις τους είναι 100% αληθινά.

 

BetFred: Αποκλειστικά ειδικά στοιχήματα στο Champions League

Οι αγώνες του Champions League συνεχίζονται και σήμερα και τα μέλη της BetFred έχουν στη διάθεσή τους αρκετές επιλογές στοιχηματισμού. Η ιστοσελίδα στοιχημάτων, άλλωστε, καλύπτει όλους τους σημερινούς αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης, ανακοινώνοντας σημεία και αποδόσεις σε ένα πλήθος αγορών. Παράλληλα, μάλιστα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν και ένα πλήθος ειδικών στοιχημάτων σε δύο από τους σημερινούς αγώνες: την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Μάντσεστερ Σίτι.

 

BetFred: Πληρώνει έξι θέσεις στο γκολφ

Έως τις 20 Νοεμβρίου, διεξάγεται στο γκολφ του τουρνουά RSM Classic, το οποίο προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όσους παίχτες προτιμούν το συγκεκριμένο άθλημα, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Στις περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων, μάλιστα, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, στοιχηματίζοντας στο νικητή του τουρνουά.

 

BetFred: Ειδικά στοιχήματα στο FA Cup

Τις τελευταίες ημέρες, το ποδοσφαιρικό τμήμα της BetFred έχει επικεντρωθεί στους αγώνες που διεξάγονται στην Αγγλία, στο πλαίσιο του FA Cup, και φροντίζει να καλύψει πλήρως κάθε αγώνα της διοργάνωσης, προσφέροντας δεκάδες επιλογές στοιχηματισμού στα μέλη της ιστοσελίδας. Στη λίστα των στοιχημάτων που ανακοινώνει, μάλιστα, η στοιχηματική εταιρία BetFred έχει προσθέσει και ένα πλήθος ειδικών στοιχημάτων που αφορούν σε επιλεγμένες πτυχές των αγώνων της διοργάνωσης.

 

BetFred: Ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες του FA Cup

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου που επιθυμούν να διεκδικήσουν κέρδη μέσω στοιχηματισμού σε κάποιον αγώνα θα παιδευτούν λίγο περισσότερο σήμερα, προκειμένου να βρουν μια καλή ευκαιρία. Οι επιλογές τους είναι ελάχιστες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αγώνες ποδοσφαίρου που παρουσιάζουν κάποιο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

 

Επιστροφή χρημάτων στα χαμένα παρολί από τη BetFred

Πολλά από τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας BetFred, που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο αμερικανικό ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα, έχουν τη δυνατότητα να συνδυάζουν τις προβλέψεις τους σε ένα παρολί. Με τον τρόπο αυτό, είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη (σε σχέση με αυτά που υπόσχεται μια σειρά από μονά στοιχήματα), αλλά παράλληλα έρχονται αντιμέτωποι με αυξημένο ρίσκο, αφού κάθε πρόβλεψη που τοποθετούν στο παρολί θα πρέπει να είναι σωστή, προκειμένου να εισπράξουν το παραμικρό κέρδη.

Oι τολμηροί ανταμείβονται στη BetFred!

Η ιστοσελίδα στοιχήματος BetFred ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν σε διάφορα αθλήματα, σχηματίζοντας παρολί. Είναι γνωστό πως οι παίχτες αυτοί έχουν το αυξημένο ρίσκο στο αίμα τους, καθώς είναι διατεθειμένοι να μειώσουν τις πιθανότητες επιτυχίας τους, προκειμένου να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, προσθέτοντας περισσότερους αγώνες στο δελτίο τους. Κάποιοι, μάλιστα, το παρακάνουν, κυνηγώντας αποδόσεις που βρίσκονται στα ουράνια!

 

Δωρεάν στοίχημα στην πυγμαχία υπόσχεται η BetFred

Αυτό το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, οι Anthony Crolla και Jorge Linares έρχονται αντιμέτωποι για τον τίτλο του WBA στην πυγμαχία και ο αγώνας τους παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Κάποιοι από τους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και ένα δωρεάν στοίχημα.

 

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων για το Champions League στη Betfred

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετούς σημαντικούς αγώνες ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο του Champions League. Όπως είναι λογικό, λοιπόν, εκατοντάδες παίχτες θα συρρεύσουν στη στοιχηματική εταιρία BetFred, προκειμένου να προχωρήσουν σε προβλέψεις και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Εξάλλου, οι επιλογές είναι πολλές σε κάθε αγώνα και η BetFred έχει φροντίσει να τις αυξήσει ακόμη περισσότερο.

 

Η Betfred πληρώνει επιπλέον θέσεις στο γκολφ

Στις 14 Ιουλίου ξεκινά ένα από τα πιο συναρπαστικά τουρνουά γκολφ: το The Open, το οποίο καλύπτεται στην εταιρία στοιχήματος BetFred με ένα πλήθος αγορών και επιλογών. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα, ακόμη και each way, προβλέποντας αυτόν που θα κατακτήσει το τουρνουά.

 

Προσφορά στους σκόρερ του EURO από τη BetFred

Η  ιστοσελίδα στοιχήματος BetFred ανακοίνωσε μία νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στους αγώνες νοκ άουτ του EURO. Σε αντίθεση με πολλές παρόμοιες προσφορές που επικεντρώνονται στην αγορά του 1Χ2, μάλιστα, η συγκεκριμένη επικεντρώνεται στις αγορές των σκόρερ και συγκεκριμένα σε αυτή του να σκοράρει κάποιος οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

 

BetFred: Bonus στα κέρδη των παρολί στους ομίλους του EURO

Οι νέες επιλογές στην ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρίας Betfred έχουν πολλαπλασιαστεί, όσο το EURO 2016 πλησιάζει, καθώς οι υπεύθυνοι έχουν προσθέσει ένα πλήθος προσφορών, αλλά και στοιχηματικών αγορών που αφορούν κυρίως σε μακροχρόνια αποτελέσματα. Στη δεύτερη κατηγορία νέων προσθηκών βρίσκονται, φυσικά, τα μακροχρόνια στοιχήματα για το νικητή της διοργάνωσης, τον πρώτο σκόρερ, αλλά και τους νικητές των ομίλων.

 

Δωρεάν στοιχήματα στο EURO από τη BetFred

Η εταιρία στοιχήματος BetFred συνεχίζει να ανακοινώνει ένα πλήθος προσφορών για τους αγώνες του EURO 2016, αλλά και για το σύνολο της διοργάνωσης. Σε αυτές, λοιπόν, που ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες έρχεται να προστεθεί μία ακόμη.

 

Betfred: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στα στοιχήματα της εθνικής Αγγλίας

Το EURO 2016 ξεκινά σε μερικές εβδομάδες και οι εταιρίες στοιχημάτων έχουν ήδη επιλέξει πλευρές, υποστηρίζοντας με τις προσφορές τους διαφορετικές εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου. Πολλές από τις ιστοσελίδες, όπως είναι φυσικό, βρίσκονται στο πλάι της εθνικής Αγγλίας, γεγονός που σημαίνει ότι τα μέλη τους μπορούν να εκμεταλλευτούν δεκάδες προσφορές που αφορούν στην ομάδα της Γηραιάς Αλβιώνας.

 

Betfred: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο κρίκετ

Αυτές τις ημέρες, διεξάγεται στο κρίκετ η Indian Premier League και οι αγώνες της διοργάνωσης είναι διαθέσιμοι προς στοιχηματισμό σε ένα πλήθος ιστοσελίδων που καλύπτουν το όχι και τόσο δημοφιλές στη χώρα μας άθλημα.

 

Δωρεάν στοίχημα στα εικονικά αθλήματα από τη BetFred

Η στοιχηματική εταιρία BetFred λάνσαρε πριν μερικές ημέρες ένα νέο app στην ιστοσελίδα της. Πρόκειται για ένα app που προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε ένα πλήθος εικονικών αθλημάτων μέσω του κινητού: το BetFred Virtual App, στο οποίο διεξάγονται εικονικοί αγώνες στο ποδόσφαιρο, στο τένις, στις ιπποδρομίες, στις κυνοδρομίες και στην ποδηλασία.

 

BetFred: Έως και τριπλά κέρδη στο Ρέντινγκ – Κρίσταλ Πάλας

H εταιρία στοιχήματος BetFred επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα έναν αγώνα ποδοσφαίρου, προκειμένου να δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν διπλά και τριπλά κέρδη από τις προβλέψεις τους στην αγορά του πρώτου σκόρερ. Πρόκειται για μια εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά που ισχύει σήμερα για τον αγώνα του FA Cup ανάμεσα σε Ρέντινγκ και Κρίσταλ Πάλας.

 

BetFred: Επιστροφή χρημάτων στα χαμένα στοιχήματα στο scorecast

H στοιχηματική αγορά του scorecast υπόσχεται συνήθως πολλά κέρδη, αλλά συνοδεύεται και από λίγες πιθανότητες επιτυχίας, καθώς ζητά μια αρκετά δύσκολη πρόβλεψη από τους παίχτες: το ακριβές σκορ και τον πρώτο σκόρερ ενός αγώνα. Για το λόγο αυτό, πολλοί παίχτες αποφεύγουν να στοιχηματίζουν στο scorecast και μόνον οι πολύ τολμηροί το προτιμούν.

 

Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον: Έως και τριπλάσια κέρδη στη BetFred

Η επιστροφή της διοργάνωσης του Capital One Cup στην Αγγλία φέρνει απόψε αντιμέτωπη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον, σε έναν αγώνα που υπόσχεται αρκετές ευκαιρίες κέρδους. Κάθε παίχτης που επιθυμεί να στοιχηματίσει σε αυτόν, άλλωστε, μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δεκάδες αγορές – πέρα από το 1Χ2, μπορεί να στοιχηματίσει στο over/under, στο χάντικαπ, στο ακριβές σκορ, στον πρώτο σκόρερ και σε δεκάδες ακόμη στοιχηματικές αγορές.

 

BetFred: Έως και τριπλάσια κέρδη από τους σκόρερ του Σάντερλαντ-Λίβερπουλ

H εταιρία στιχημάτων BetFred φροντίζει σχεδόν καθημερινά να προσφέρει στα μέλη της που στοιχηματίζουν σε κορυφαίους ποδοσφαιρικούς αγώνες την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Ειδικά όσοι εκμεταλλεύονται τις προσφορές Double Delight και Hat Trick Heaven, μπορούν να εξασφαλίσουν σχεδόν τα διπλάσια και τριπλάσια κέρδη!

 

Δωρεάν στοιχήματα για το Europa League υπόσχεται η BetFred

Μπορεί η σημερινή βραδιά να είναι αφιερωμένη στο Champions League και σε αγώνες που αναμένεται να συγκεντρώσουν εκατοντάδες στοιχήματα, αλλά η εταιρία στοιχημάτων BetFred δεν ξεχνά το Europa League, το οποίο επιστρέφει αύριο, με επίσης ενδιαφέροντες αγώνες. Στη νέα της προσφορά, μάλιστα, συνδυάζει αγώνες και των δύο διοργανώσεων και υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα στα μέλη της.

 

Πρόγραμμα αφοσίωσης στα εικονικά αθλήματα από τη BetFred

Πέρα από τις χιλιάδες επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρει σε δεκάδες πραγματικά αθλήματα και εκατοντάδες διοργανώσεις ανά τον κόσμο, η εταιρία στοιχήματος BetFred διατηρεί και μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εικονικών αθλημάτων στην ιστοσελίδα της. Σε αυτή, οι παίχτες που δεν επιθυμούν να περιμένουν έως τον επόμενο πραγματικό αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, μπορούν να παρακολουθήσουν δεκάδες αγώνες καθημερινά, σε διαφορετικά εικονικά αθλήματα.

 

Διαγωνισμός με έπαθλα 30.000 ευρώ στη BetFred

H στοιχηματική εταιρία BetFred διεξάγει ένα νέο διαγωνισμό στο ποδόσφαιρο, ο οποίος θα διαρκέσει έως και στις 28 Μαΐου 2016 (ημερομηνία ολοκλήρωσης της επόμενης σεζόν της Premier League) και προσφέρει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν δώρα συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.

 

Αποδόσεις x2 στο πρώτο στοίχημα στη BetFred

Οι παίχτες του online στοιχήματος που ανοίγουν νέο λογαριασμό σε κάποια ιστοσελίδα δικαιούνται συνήθως ένα μπόνους πρώτης κατάθεσης ή κάποιο δωρεάν στοίχημα. Η στοιχηματική εταιρία BetFred, όμως, αποφάσισε να διαφοροποιηθεί και προσφέρει στα νέα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν διπλάσια κέρδη στο πρώτο τους στοίχημα.

 

BetFred: Επιστροφή χρημάτων σε όσους στοιχημάτισαν στη Manchester Utd.

H εταιρία στοιχήματος BetFred ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει τα χρήματα σε κάθε παίχτη που στοιχημάτισε πως η Manchester United θα διατηρήσει τον τίτλο της ως πρωταθλήτρια της Premier League και το 2014. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ελπίδες των παιχτών αυτών για νίκη ήταν μηδαμινές, εξαιτίας των κακών επιδόσεων του David Moyes και των ποδοσφαιριστών του.

 

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη