Προσφορές απο την στοιχηματική εταιρία Sportingbet

Ειδικά στοιχήματα για την επόμενη ομάδα του LeBron James

Η σειρά των τελικών της φετινής σεζόν του NBA ολοκληρώθηκε και μπορεί ο LeBron James και οι Cleveland Cavaliers να μην κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Ο σταρ των Cavaliers, άλλωστε, δήλωσε ότι θα αναζητήσει εκ νέου ομάδα το φετινό καλοκαίρι και, όπως είναι φυσικό, οι προβλέψεις και τα στοιχήματα πέφτουν βροχή.

Προσφορά σε αγώνες ποδοσφαιρου και μπάσκετ από την Sportingbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet φροντιζει να ανακοινώνει συμφέρουσες προσφορές για τα μέλη της σε καθημερινή βάση, δίνοντάς τους την ευκαιρία είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο. Δύο τέτοιες προσφορές ισχύουν και σήμερα, με την καθεμία να αφορά σε διαφορετικό άθλημα και διαφορετική διοργάνωση.

 

Sportingbet: Διπλή προσφορά στο Europa League

Το σημερινό πρόγραμμα του Europa League φέρνει για μια ακόμη εβδομάδα αντιμέτωπες κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, σε μια σειρά ενδιαφέροντων αγώνων που κάνουν τα πάντα, για να ξεχωρίσουν στη συνείδηση των παιχτών του στοιχήματος. Δύο από τους σημερινούς αγώνες, μάλιστα, έχουν και μια επιπλέον βοήθεια από την εταιρία στοιχήματος Sportingbet, η οποία ανακοίνωσε μια διπλή προσφορά και υπόσχεται σε αυτούς είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο.

 

Sportingbet: Προσφορά σε Champions League και Europa League

Όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές για τα μέλη της που θέλουν να προσδώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους. Όπως είναι φυσικό, οι δύο προσφορές αφορούν σε αντίστοιχους αγώνες των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου, των Champions League και Europa League, και υπόσχονται είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο.

 

Bonus και επιστροφή χρημάτων από την Sportingbet σε Superleague και Primera Division

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet ανακοίνωσε και σήμερα μια διπλή προσφορά για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Πρόκειται για την καθημερινή της προσφορά, η οποία υπόσχεται συνήθως δύο πράγματα, ανάλογα με τον αγώνα που θα επιλέξουν οι παίχτες: ένα μπόνους 5% ή μια επιστροφή χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ.

 

Bonus και επιστροφή χρημάτων σε Serie A και σε Bundesliga από την Sportingbet

Όπως και κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα η εταιρία στοιχήματος Sportingbet ανακοίνωσε μια διπλή προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Η προσφορά περιλαμβάνει δύο αγώνες του σημερινού προγράμματος (στην Serie A και στη Bundesliga) και υπόσχεται, ανάλογα με το τι θα επιλέξουν οι παίχτες, είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται ένα μπόνους σε όσους στοιχηματίσουν στο Γιουβέντους-Παλέρμο και μια επιστροφή χαμένων χρημάτων σε όσους στοιχηματίσουν στο Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν.

Sportingbet: Προσφορές στους ελληνικούς αγώνες του Europa League που διεξάγονται σήμερα

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Sportingbet ακολουθεί σήμερα τις ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στο Europa League και έχει φροντίσει, όχι μόνο να καλύψει στοιχηματικά κάθε πτυχή των αγώνων τους, αλλά και να προσφέρει στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε αυτούς την ευκαιρία να διεκδικήσουν είτε αυξημένα κέρδη είτε επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων.

 

Τριπλή προσφορά στο Champions League από τη Sportingbet και σήμερα

Οι αγώνες του Champions League, το οποίο επέστρεψε χθες στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, μετά από απουσία μερικών μηνών, αποτελούν ιδανικές επιλογές στοιχηματισμού. Άλλωστε, υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις. Εξίσου ιδανικοί είναι οι συγκεκριμένοι αγώνες και για προσφορές στις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η σημερινή της Sportingbet. Πρόκειται για μια τριπλή προσφορά, η οποία αφορά στους δύο σημερινούς αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου (Μπάγερν-Άρσεναλ και Ρεάλ-Νάπολι) και υπόσχεται είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο.

Τριπλή προσφορά στο Champions League από την Sportingbet

Η Sportingbet ανακοινώνει σχεδόν σε καθημερινή βάση έως και δύο προσφορές για τους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου ή μπάσκετ της ημέρας και οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν είτε αυξημένα κέρδη είτε κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Σήμερα, όμως, η ιστοσελίδα στοιχήματος προχώρησε σε μια τριπλή προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου.

 

Δύο προσφορές σε Premier League και Serie A από την Sportingbet

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet φροντίζει σήμερα να καλύψει στοιχηματικά τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του προγράμματος στο ποδόσφαιρο, αλλά και να δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν σχετικές προσφορές, οι οποίες μπορούν να τους αποφέρουν είτε κέρδη με μειωμένο ρίσκο είτε περισσότερα κέρδη.

 

Bonus και επιστροφή χρημάτων και σήμερα από την Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet ανακοίνωσε και σήμερα δύο προσφορές που μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, είτε στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ. Οι προσφορές υπόσχονται είτε μπόνους είτε επιστροφρή χαμένων χρημάτων και μπορούν να τις εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν στους δύο επιλεγμένους αγώνες του σημερινού προγράμματος.

 

Προσφορές από την Sportingbet σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Οι ελληνικές ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο σήμερα, στις επιλογές των παιχτών του στοιχήματος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ξεκινώντας από το ποδόσφαιρο, οι παίχτες θα μπορέσουν σήμερα να στοιχηματίσουν στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ, ενώ λίγη ώρα αργότερα θα μπορέσουν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και στον αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπάμπεργκ. Και στις δύο περιπτώσεις, μάλιστα, θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μία από τις δύο σημερινές προσφορές της ιστοσελίδας στοιχημάτων Sportingbet.

 

Διπλή προσφορά από την Sportingbet στο ποδόσφαιρο

Όπως συμβαίνει σε καθημερινή σχεδόν βάση, η εταιρία στοιχήματος Sportingbet ανακοίνωσε σήμερα μια διπλή προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια προσφορά που περιλαμβάνει δύο αγώνες ποδοσφαίρου, σε κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και υπόσχεται είτε μπόνους είτε επιστροφή χαμένων χρημάτων.

 

Δύο προσφορές στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet και σήμερα

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet δε χάνει ούτε σήμερα την ευκαιρία να κινητοποιήσει τα μέλη της, ώστε να στοιχηματίσουν σε δύο από τους σημαντικότερους αγώνες της ημέρας στο ποδόσφαιρο και έχει ανακοινώσει δύο προσφορές που καθιστούν ακόμη πιο συμφέροντα τον στοιχηματισμό στο Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ του γερμανικού Κυπέλλου και στο Ρόμα-Φιορεντίνα της ιταλικής Serie A.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται στα μέλη της που θα επιλέξουν έναν από τους δύο αγώνες ένα μπόνους στα κέρδη τους ή μια επιστροφή χαμένων χρημάτων.

Δύο προσφορές στο ποδόσφαιρο για σήμερα από τη Sportingbet

Αν και σήμερα είναι Δευτέρα, μια από τις φτωχές ημέρες στο στοίχημα, οι παίχτες που επιθυμούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους μπορούν να βρουν κάποιες ευκαιρίες που μπορούν να εκμεταλλευτούν. Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, όπως η ελληνική Superleague και η ισπανική Primera Division, άλλωστε, συνεχίζονται και σήμερα, με αγώνες όπως αυτός ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Πλατανιά ή αυτός ανάμεσα σε Γρανάδα και Λας Πάλμας.

 

Sportingbet: Bonus στην Bundesliga και επιστροφή στην Euroleague

Η Sportingbet ανακοινώνει σε σχεδόν καθημερινή βάση μια διπλή προσφορά για τα μέλη της, τα οποία μπορούν να διεκδικήσουν είτε περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους είτε να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο. Οι επιλογές της ιστοσελίδας στοιχημάτων ήταν αρκετές σήμερα και οι υπεύθυνοι κατέληξαν σε δύο από τους σημαντικότερους αγώνες του προγράμματος: έναν στο ποδόσφαιρο και έναν στο μπάσκετ.

 

Bonus στο Copa Africa και επιστροφή χρημάτων στην Euroleague από τη Sportingbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet ανακοινώνει σε καθημερινή βάση κάποιες συγκεκριμένες προσφορές, οι οποίες ισχύουν για επιλεγμένους αγώνες και υπόσχονται δύο διαφορετικά πράγματα: είτε περισσότερα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο. Οι δύο αυτές προσφορές ισχύουν και σήμερα και αφορούν στον ημιτελικό του Copa Africa ανάμεσα σε Καμερούν και Γκάνα και στον αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Ούνιξ και Ολυμπιακό.

 

Διπλή προσφορά σε Copa del Rey και Super League από την Sportingbet

Τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Sportingbet μπορούν σήμερα να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες ενδιαφέροντες αγώνες ποδοσφαίρου και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Παράλληλα, μάλιστα, μπορούν να εκμεταλλευτούν και δύο συμφέρουσες προσφορές, οι οποίες υπόσχονται να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη τους ή να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους.

 

Διπλή προσφορά της Sportingbet στο ποδόσφαιρο

Η εταιρία στοιχήματος Sportingbet έχει καλομάθει τα μέλη της, καθώς ανακοινώνει σε καθημερινή βάση τουλάχιστον μία προσφορά, για όσους στοιχηματίζουν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Σήμερα, μάλιστα, η συγκεκριμένη προσφορά είναι διπλή, καθώς υπόσχεται διαφορετικές ανταμοιβές σε διαφορετικούς αγώνες ποδοσφαίρου.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται μία επιστροφή χαμένων χρημάτων και ένα μπόνους, τα οποία θα διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν στα Ίντερ-Λάτσιο και Λίβερπουλ-Τσέλσι αντίστοιχα.

 

Προσφορά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από την Sportingbet για σήμερα

Τα μέλη της Sportingbet μπορούν σήμερα να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε κορυφαίους αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Σε δύο από αυτούς, μάλιστα, μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα με μεγαλύτερη αξία, χάρη στις δύο προσφορές που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων.

 

Sportingbet: Bonus στην Bundesliga, επιστροφή στην Euroleague

Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Sportingbet έχουν αρκετές επιλογές σήμερα, είτε στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ. Από τη μία, άλλωστε, σήμερα επανέρχονται κάποιες από τις κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης, όπως η γερμανική Bundesliga, ενώ από την άλλη, συνεχίζονται οι αγώνες της Euroleague. Και δύο αγώνες από τις παραπάνω διοργανώσεις συμμετέχουν και στο σημερινό πρόγραμμα προσφορών της Sportingbet: ο αγώνας ανάμεσα σε Σάλκε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο ποδόσφαιρο και ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπάμπεργκ στο μπάσκετ.

Προσφορά στο Κύπελλο Ελλάδας και Euroleague από την Sportingbet

Αν και δε γίνεται αμέσως αντιληπτό με μια πρώτη γρήγορη ματιά, το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας προσφέρει αρκετές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται συμβάλλουν και κάποιες δημοφιλείς διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, καθώς και προσφορές, σαν αυτή της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Sportingbet, που αυξάνουν ακόμη περισσότερο την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες.

 

Προσφορές στο πλαίσιο της Euroleague και του Coppa Italia από την Sportingbet

Αν και καλύπτει στοιχηματικά δεκάδες αγώνες σε διαφορετικά αθλήματα και διοργανώσεις, η Sportingbet έχει επικεντρωθεί σήμερα σε δύο αναμετρήσεις που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση. Μάλιστα, η ιστοσελίδα στοιχήματος φροντίζει να βοηθήσει σε αυτό, ανακοινώνοντας δύο σχετικές προσφορές που καθιστούν τον στοιχηματισμό στους δύο επιλεγμένους αγώνες ακόμη πιο συμφέροντα!

 

Bonus και επιστροφή χρημάτων σήμερα Τρίτη στην Sportingbet

Όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα η στοιχηματική εταιρία Sportingbet επέλεξε δύο από τους σημαντικότερους αγώνες του σημερινού προγράμματος και ανακοίνωσε μία προσφορά για τον καθένα, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

 

Sportingbet: Bonus στα κέρδη του ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ έρχονται αντιμέτωποι απόψε στις 19:30, στο πλαίσιο της Superleague, σε έναν αγώνα που προσφέρει δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της Sportingbet. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, μάλιστα, έχει φροντίσει ώστε να προσφέρει παράλληλα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Προσφορές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από την Sportingbet

Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet ανακοίνωσε και σήμερα δύο προσφορές, για όσα μέλη της στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Οι δύο αυτές προσφορές υπόσχονται αυξημένα κέρδη και μειωμένο ρίσκο αντίστοιχα, ξεκινώντας από έναν αγώνα τις Bundesliga και καταλήγοντας σε έναν της Euroleague.

 

Sportingbet: Τρεις προσφορές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

H σημερινή ημέρα παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς διεξάγονται αρκετοί αγώνες, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, στο πλαίσιο δημοφιλών διοργανώσεων, όπως η ελληνική Superleague, το ισπανικό Copa del Rey και η Euroleague, μεταξύ άλλων. Και η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet φρόντισε να ενισχύσει το σημερινό ενδιαφέρον, με τρεις προσφορές σε αντίστοιχους αγώνες, υποσχόμενη μπόνους στα κέρδη και επιστροφές χρημάτων.

 

Στο Final Four της Euroleague μέσω της Sportingbet!

Η Sportingbet, εθνικός χορηγός της Euroleague για την Ελλάδα, ξεκίνησε τη διεξαγωγή ενός νέου διαγωνισμού, ο οποίος θα στείλει δύο τυχερούς στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, στις 19-21 Μαΐου! Ο νέος διαγωνισμός δε διεξάγεται στην ιστοσελίδα του στοιχήματος της Sportingbet, αλλά στα γήπεδα του μπάσκετ, κατά τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague.

 

Διπλή προσφορά στο ποδόσφαιρο σε Superleague και Copa del Rey από την Sportingbet

Αρκετές διοργανώσεις ποδοσφαίρου διεκδικούν σήμερα την… ψήφο των παιχτών του στοιχήματος, καθώς κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες κάθε χώρας αγωνίζονται σήμερα, σε αγώνες που παρουσιάζουν αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα τα μέλη της Sportingbet έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους, καθώς η ιστοσελίδα στοιχημάτων καλύπτει τις σημαντικότερες διοργανώσεις στο σύνολό τους. Ωστόσο, η τελική επιλογή τους μπορεί να γίνει ευκολότερη, χάρη στη σημερινή διπλή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Bonus και επιστροφή χρημάτων από την Sportingbet σε ιταλικό και βελγικό Κύπελλο

To σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου προσφέρει αρκετές επιλογές και η Sportingbet κατάφερε να επιλέξει με την άνεσή της δύο αγώνες και να τους συμπεριλάβει στη σημερινή της προσφορά. Όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε ημέρα, η εν λόγω προσφορά της ιστοσελίδας του στοιχήματος είναι διπλή, περιλαμβάνει δύο αγώνες ποδοσφαίρου και υπόσχεται είτε ένα bonus είτε μια επιστροφή χαμένων χρημάτων.

 

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη