Τελικός Champions League: Το δωρεάν live στοίχημα του Stoiximan

O επερχόμενος τελικός του Champions League, ο οποίος διεξάγεται το Σάββατο 24 Μαΐου, ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία, όχι μόνο για δεκάδες στοιχήματα, αλλά και για την εκμετάλλευση των διάφορων προσφορών που ανακοινώνουν οι online στοιχηματικές εταιρίες. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά γεγονότα του πλανήτη και οι bookmakers δε θα μπορούσαν παρά να εκμεταλλευτούν το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει, για να ανακοινώσουν ειδικές προσφορές.

 

Μία από αυτές είναι και εκείνη που πρόσφατα ανακοίνωσε ο Stoiximan. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος δίνει την ευκαιρία στα μέλη της να κερδίσουν ένα δωρεάν live στοίχημα, αξίας έως και 25 ευρώ, στην αγορά της επιλογής τους. Για να διεκδικήσει κάποιο μέλος το συγκεκριμένο στοίχημα, θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσει ένα μονό σε οποιαδήποτε αγορά του τελικού, έως και την ώρα έναρξής του, στις 10 το βράδυ. Το συγκεκριμένο στοίχημα θα πρέπει να έχει απόδοση τουλάχιστον 1.50.

 

Μόλις τοποθετήσει το συγκεκριμένο στοίχημα, ο παίχτης δεν έχει παρά να περιμένει την έναρξη του τελικού. Αφού ο διαιτητής σφυρίξει για πρώτη φορά, μπορεί να τοποθετήσει ένα live στοίχημα (χρησιμοποιώντας χρήματα από το λογαριασμό του). Αν το στοίχημα αυτό χάσει, τότε δικαιούται επιστροφή των χρημάτων του, αξίας ίσης με αυτή του πρώτου στοιχήματος που τοποθέτησε - και όχι μεγαλύτερης των 25 ευρώ.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, ο παίχτης μπορεί να στοιχηματίσει σε οποιαδήποτε αγορά αφορά στον τελικό του Champions League, με εξαίρεση αυτή των μακροχρόνιων στοιχημάτων που προβλέπουν το νικητή της διοργάνωσης. Επιπλέον, δεν πρόκειται να γίνουν δεκτά αντικρουόμενα στοιχήματα. Για παράδειγμα, δε μπορεί κάποιος παίχτης να στοιχηματίσει πριν τον αγώνα στο over 2.5 και κατά τη διάρκειά του στο under 2.5.

 

Η επιστροφή των χρημάτων, τέλος, θα πραγματοποιηθεί την επομένη του τελικού. Έτσι, οι παίχτες κερδίζουν ουσιαστικά ένα δωρεάν στοίχημα κατά τη διάρκεια του τελικού, έχοντας τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

Ο τελικός του Europa League ανάμεσα σε Σεβίλλη και η Μπενφίκα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες και αυτός και ο Stoiximan δεν ξέχασε να ανακοινώσει την 0% γκανιότα στα μέλη του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία