Βet365: Δωρεάν live στοίχημα στο Άρσεναλ-Μπάγερν

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 δίνει στα μέλη της που στοιχηματίζουν στους αγώνες του Champions League την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μπάγερν. Η ιστοσελίδα επανέρχεται δυναμικά στην πρακτική της ανακοίνωσης προσφορών στους αγώνες του Champions League και όσοι εκμεταλλευτούν την αποψινή θα διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Αυτό που κάνει η Bet365 είναι να προσφέρει ένα δωρεάν live στοίχημα σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μπάγερν και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Για να διεκδικήσει, λοιπόν, κάποιος παίχτης το δωρεάν στοίχημα, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσει ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε αγορά επιθυμεί. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσει ένα ακόμη στοίχημα, στη live πλατφόρμα της Bet365, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Αν το live στοίχημα χάσει, η Bet365 θα χαρίσει στον παίχτη ένα ακόμη live στοίχημα, το οποίο θα έχει αξία ίση με αυτή του πρώτου στοιχήματος, που τοποθέτησε πριν την έναρξη του αγώνα. Η μέγιστη αξία του δωρεάν στοιχήματος ορίζεται στα 25 ευρώ.

 

Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο live στοίχημα που τοποθέτησε ο παίχτης δε συνοδευόταν ουσιαστικά από ρίσκο – αφού, ακόμη κι αν έχανε, θα κέρδιζε ένα ακόμη, προκειμένου να επανορθώσει και να διεκδικήσει από την αρχή κέρδη.

 

Στην προσφορά της Bet365, τέλος, μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μπάγερν. Εξαίρεση αποτελούν τα παρολί, τα συστήματα και όσα στοιχήματα κλείσουν πρόωρα, ολικώς ή μερικώς.

 

Όσοι συμμετέχουν στην αποψινή προσφορά της Bet365 θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αφού ακόμη κι αν η πρόβλεψή τους αποδειχθεί λανθασμένη, θα κερδίσουν ένα δωρεάν live στοίχημα, ώστε να διεκδικήσουν ξανά κέρδη.

H Bet365 είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο του στοιχήματος και στην Ελλάδα λειτουργεί με νόμιμη άδεια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία