Άρσεναλ-Λέστερ: Δωρεάν live στοιχήματα από την Paddy Power

Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λέστερ, αυτή την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, σε έναν αγώνα που περιέχει αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες για όσους επιλέγουν να προχωρήσουν σε προβλέψεις για την Premier League. Κάθε παίχτης, λοιπόν, θα έχει στη διάθεσή του αρκετές επιλογές, προκειμένου να διεκδικήσει χρήματα – και όσο περισσότερες επιλογές εκμεταλλευτεί τόσο περισσότερα χρήματα θα διεκδικήσει.

 

Στη στοιχηματική εταιρία Paddy Power, μάλιστα, όσοι εκμεταλλευτούν αρκετές επιλογές και τοποθετήσουν ανάλογα στοιχήματα θα διεκδικήσουν όχι μόνο κέρδη, αλλά και δωρεάν στοιχήματα, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να προχωρήσουν σε επιπλέον προβλέψεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η ιστοσελίδα, άλλωστε, ανακοίνωσε πως θα χαρίσει δωρεάν live στοιχήματα, συνολικής αξίας 10 ευρώ, σε όσα μέλη της τοποθετήσουν αρκετά στοιχήματα πριν την έναρξη του Άρσεναλ-Λέστερ.

 

Για να είναι σε θέση να κερδίσουν τα στοιχήματα αυτά, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν τουλάχιστον 20 ευρώ στο Άρσεναλ-Λέστερ, πριν την έναρξή του. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να είναι μονά και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Εφόσον καλύπτουν αυτές τις προϋποθέσεις, μπορούν να τοποθετηθούν είτε μέσω υπολογιστή είτε μέσω κινητού. Ωστόσο, στοιχήματα που έχουν κλείσει πρόωρα δε συμμετέχουν στην προσφορά.

 

Μόλις ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα σε Άρσεναλ και Λέστερ, οι παίχτες που τοποθέτησαν τα παραπάνω στοιχήματα στην Paddy Power θα εξασφαλίσουν δύο live στοιχήματα, συνολικής αξίας 10 ευρώ (5 ευρώ έκαστο). Τα στοιχήματα αυτά θα έχουν ισχύ έως την ολοκλήρωση του αγώνα και θα μπορούν να τοποθετηθούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος της Paddy Power, σε οποιαδήποτε αγορά. Και, χάρη σε αυτά, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη στον αγώνα, αυτή τη φορά χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και καλύπτει στοιχηματικά γεγονότα από όλο τον κόσμο ενώ παράλληλα προσφέρει και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία