Δωρεάν live στοίχημα στο Μπάγερν-Μπαρτσελόνα από την Bet365

H Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται απόψε τη Μπαρτσελόνα, στον επαναληπτικό αγώνα των ημιτελικών του Champions League, και τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Bet365 έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και να διεκδικήσουν ένα μέρος των κερδών αυτών χωρίς ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Bet365 ανακοίνωσε μια προσφορά για όσους στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του Champions League, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα δωρεάν live στοίχημα, αξίας έως και 25 ευρώ.

 

Προκειμένου να διεκδικήσουν το εν λόγω δωρεάν στοίχημα, τα μέλη της Bet365 θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη του Μπάγερν-Μπαρτσελόνα. Έπειτα, μόλις ο αγώνας ξεκινήσει, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ακόμη, αυτή τη φορά μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος. Αν η πρόβλεψή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα αποδειχθεί λανθασμένη, οι παίχτες αυτοί θα κερδίσουν ένα δωρεάν live στοίχημα, αξίας ίσης με αυτής του πρώτου στοιχήματος που τοποθέτησαν πριν την έναρξη του αγώνα και με μέγιστο ποσό τα 25 ευρώ. Και, χάρη σε αυτό το δωρεάν στοίχημα, θα μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, καθώς ακόμη κι αν η πρόβλεψή τους είναι λάθος και σε αυτή την περίπτωση, το ποσό που στοιχημάτισαν θα τους επιστραφεί, εντός δύο ωρών μετά τη λήξη του αγώνα.

 

Στη συγκεκριμένη προσφορά (είτε μιλάμε για τα στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα είτε για αυτά κατά τη διάρκειά του) συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές. Ωστόσο, οι παίχτες που επιθυμούν να επωφεληθούν του δωρεάν στοιχήματος δεν έχουν δικαίωμα της χρήσης της υπηρεσίας cash out – ολικού ή μερικού.

Όσοι, λοιπόν, αποφασίσουν να στοιχηματίσουν απόψε, πριν την έναρξη, αλλά και κατά τη διάρκεια του Μπάγερν-Μπαρτσελόνα, θα έχουν την ευκαιρία να επανορθώσουν για τυχόν λανθασμένες τους προβλέψεις, χάρη στην προσφορά της Bet365,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας.

Και στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Μπάγερν η ιστοσελίδα χάρισε στα μέλη της live στοίχημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία