Δωρεάν στοίχημα στο Μπαρτσελόνα-Μπάγερν από τη Bet365

H Bet365 δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, στοιχηματίζοντας στον ημιτελικό του Champions League που διεξάγεται την Τετάρτη 6 Μαΐου, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα χαρίσει ένα δωρεάν live στοίχημα στα μέλη της που θα τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η Bet365 θα χαρίσει ένα δωρεάν live στοίχημα, αξίας έως και 25 ευρώ, σε κάθε παίχτη που θα τοποθετήσει ένα στοίχημα σε οποιαδήποτε αγορά του Μπαρτσελόνα-Μπάγερν. Προκειμένου να είναι σε θέση να συμμετέχουν στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν το εν λόγω στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα. Έπειτα, μόλις ο αγώνας ξεκινήσει, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα live στοίχημα, στην αγορά της επιλογής τους.

 

Το live στοίχημα αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί με τη συνήθη διαδικασία και να πληρωθεί κανονικά από τους παίχτες. Αν, όμως, το πρώτο στοίχημα που τοποθέτησαν πριν την έναρξη του αγώνα χάσει, οι παίχτες θα λάβουν τα χρήματα του δεύτερου στοιχήματος που τοποθέτησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τα χρήματα αυτά θα αντιστοιχούν στην αξία του πρώτου στοιχήματος – αυτού δηλαδή που χάθηκε.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του Μπαρτσελόνα-Μπάγερν, ανεξάρτητα από την αγορά που θα επιλέξουν. Απεριόριστες επιλογές, όσον αφορά στις στοιχηματικές αγορές, έχουν και στο δεύτερο στοίχημά τους που θα τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Από την προσφορά, όμως, θα εξαιρεθούν όσοι παίχτες αποφασίσουν να προχωρήσουν σε cash out στοιχήματος, ολόκληρο ή τμηματικό, οποιουδήποτε εκ των δύο στοιχημάτων τους.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο Μπαρτσελόνα-Μπάγερν της Τετάρτης θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, διεκδικώντας κέρδη χωρίς ρίσκο.

Μία πολύ καλή προσφορά της Bet365 η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα!

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία