Δωρεάν live στοιχήματα στη Euroleague από την Betsafe

Η στιγμή που περίμεναν οι λάτρεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχει φτάσει και οι κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου ξεκίνησαν τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο πλαίσιο της Euroleague. Η διοργάνωση υπόσχεται άφθονο θέαμα, συγκινήσεις και στοιχηματικές ευκαιρίες, αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι λάτρεις του μπάσκετ. Μπορούν παράλληλα να εκμεταλλευτούν τις προσφορές που ξεκίνησαν να ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες και να διεκδικούν, μεταξύ άλλων, κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα μέλη της Betsafe που έχουν σκοπό να στοιχηματίζουν στους αγώνες της Euroleague. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε τη νέα της προσφορά και υπόσχεται κέρδη χωρίς ρίσκο στους παίχτες. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα υπόσχεται ένα δωρεάν live στοίχημα σε όσους παίχτες στοιχηματίζουν στους αγώνες της διοργάνωσης.

 

Το δωρεάν live στοίχημα θα έχει αξία 10 ευρώ και κάθε παίχτης μπορεί να κερδίζει ένα τέτοιο την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν της Euroleague. Για να δικαιούνται, όμως, το στοίχημα, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα της επιλογής τους. Το στοίχημα που θα τοποθετήσουν θα πρέπει επίσης να έχει αξία τουλάχιστον 25 ευρώ, να είναι μονό και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, θα δικαιούνται το δωρεάν, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Το δωρεάν live στοίχημα θα μπορούν να το τοποθετήσουν κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε αγώνα της Euroleague, ώστε να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει να επιλέξουν ένα σημείο με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το δωρεάν στοίχημα, τέλος, θα έχουν τη μορφή μπόνους και θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί μία φορά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betsafe και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betsafe ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία