Δωρεάν live στοίχημα από τη Betrebels

Η Έβερτον υποδέχεται αυτό το Σάββατο, 23 Απριλίου, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε έναν ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας που αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες βλέμματα πάνω του. Όπως είναι φυσικό, ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται και για στοιχηματισμό, επιτρέποντας στους παίχτες να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν.

 

Στη Betrebels, όμως, έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, χάρη στην εβδομαδιαία προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων. Πρόκειται για ένα δωρεάν live στοίχημα που θα εξασφαλίσουν όσοι στοιχηματίσουν στον ημιτελικό του Κυπέλλου και το οποίο υπόσχεται να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, το στοίχημα αυτό θα μπορούν να διεκδικήσουν όσοι παίχτες τοποθετήσουν ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα. Το στοίχημα αυτό μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα της Έβερτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά θα πρέπει να είναι μονό και να έχει αξία τουλάχιστον 30 ευρώ.

 

Αφού οι παίχτες τοποθετήσουν το απαραίτητο στοίχημα, θα πρέπει να περιμένουν έως ότου ξεκινήσει ο αγώνας. Έπειτα, κατά τη διάρκειά του θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, αυτή τη φορά στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Και το στοίχημα αυτό θα πρέπει να είναι μονό και να τοποθετηθεί με πραγματικά χρήματα. Αν, όμως, χάσει, οι παίχτες θα δικαιούνται επιστροφή χρημάτων, χάρη στην προσφορά.

 

Τα χρήματα που θα τους επιστραφούν, όμως, δε θα έχουν αξία ίση με αυτή του live στοιχήματος που έχασαν, αλλά ίση με το 50% του πρώτου στοιχήματος που τοποθέτησαν πριν την έναρξη του αγώνα. Αν κάποιος παίχτης, λοιπόν, τοποθέτησε ένα στοίχημα 50 ευρώ πριν την έναρξη, θα λάβει επιστροφή 25 ευρώ, ανεξάρτητα από το ποσό που στοιχημάτισε live.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά, λοιπόν, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα σε Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Η Betrebels ιδρύθηκε το 2011 με έδρα την Μάλτα και από τον Δεκέμβριο του 2012 ανήκει και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrebels και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrebels ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία