Τη συνεργασία της με τη Μάντσεστερ Σίτι γιορτάζει η Betsafe

Η εταιρία στοιχημάτων Betsafe υπέγραψε πρόσφατα μια νέα συμφωνία χορηγίας με τη Μάντσεστερ Σίτι στο ποδόσφαιρο και ανάμεσα σε αυτούς που θα ωφεληθούν δε θα μπορούσαν παρά να συγκαταλέγονται και οι παίχτες του στοιχήματος που διεκδικούν κέρδη στους αγώνες της αγγλικής Premier League. Με αφορμή, άλλωστε, τη νέα χορηγία της, η Betsafe χαρίζει δωρεάν στοιχήματα στα μέλη της, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Betsafe χαρίζει δωρεάν live στοιχήματα, αξίας 10 ευρώ, στα μέλη της που θα συμμετέχουν στη νέα της προσφορά. Για να διεκδικήσει, βέβαια, κάποιος παίχτης ένα τέτοιο δωρεάν live στοίχημα, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσει ένα στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 25 ευρώ, σε οποιονδήποτε αγώνα της Premier League, πριν την έναρξή του. Το στοίχημα αυτό μπορεί να είναι μονό ή μέρος παρολί και θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει το απαραίτητο αυτό στοίχημα, είτε κερδίσει είτε χάσει, θα λάβει ένα δωρεάν live στοίχημα, αξίας 10 ευρώ, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια ενός από τους αγώνες της Μάντσεστερ Σίτι. Το δωρεάν στοίχημα αυτό, όμως, λειτουργεί με τη λογική της επιστροφής των χαμένων χρημάτων.

 

Αναλυτικότερα, για να το τοποθετήσει κάποιος παίχτης, θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 10 ευρώ στον λογαριασμό του και να ρισκάρει αυτά τα χρήματα. Αν τα χάσει, τότε θα λάβει επιστροφή των χρημάτων. Αν κερδίσει, θα λάβει τα κέρδη που δικαιούται, με τη μορφή μπόνους. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού τζιραριστεί η αξία τους επί μία φορά, σε στοιχήματα της Betsafe.

 

Η νέα συνεργασία της Betsafe με τη Μάντσεστερ Σίτι, λοιπόν, μπορεί να αποφέρει δωρεάν στοιχήματα στα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος, καθώς και κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η Betsafe είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων και αυτό χάρη στην ποικιλία της σε στοιχήματα και σε παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betsafe και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betsafe ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία