Δωρεάν live στοιχήματα από την Paddy Power

H Paddy Power δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο αυτό το Σαββατοκύριακο, στοιχηματίζοντας σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου της Premier League. Η νέα προσφορά της ιστοσελίδας του στοιχήματος χαρίζει στους παίχτες δωρεάν στοιχήματα, αξίας 10 ευρώ, σε καθέναν από δύο επιλεγμένους αγώνες.

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά της Paddy Power αφορά στον αγώνα της Τότεναμ με την Άρσεναλ, ο οποίος διεξάγεται το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 14:45, και στον αγώνα της Κρίσταλ Πάλας με τη Λίβερπουλ, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή 6 Μαρτίου, στις 15:30. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα πριν την έναρξη κάθε αγώνα θα εξασφαλίσουν κάποια δωρεάν, τα οποία θα μπορούν να εκμεταλλευτούν κατά τη διάρκειά του.

 

Για να κερδίσουν τα δωρεάν αυτά στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 20 ευρώ και άνω, σε έναν (ή και στους δύο) από τους παραπάνω αγώνες. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν τη σέντρα και να είναι μονά. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω και να έχουν τοποθετηθεί με πραγματικά χρήματα και όχι με κάποιο μπόνους ή άλλο δωρεάν στοίχημα. Από την άλλη, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε από τις αγορές που καλύπτει η Paddy Power και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους είτε από τον υπολογιστή είτε από το κινητό τους.

 

Όσοι τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα, τέλος, θα εισπράξουν δύο δωρεάν στοιχήματα των 5 ευρώ. Τα στοιχήματα αυτά θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς τους εντός των 5 πρώτων λεπτών του αγώνα και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά κατά τη διάρκειά του. Και χάρη σε αυτά, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν το παραμικρό ρίσκο.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και είναι η πιο επιτυχημένη εταιρία στην Ιρλανδία από όπου και κατάγεται,διαθέτει σελίδες στο Facebook,Twitter αλλά και κανάλι στο YouTube.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία