Δωρεάν live στοίχημα στο Λίβερπουλ-Τότεναμ από τη Betrebels

Σχεδόν κάθε εβδομάδα, η στοιχηματική εταιρία Betrebels δίνει στα μέλη της που προτιμούν να στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μηδενικό ρίσκο, χάρη σε μια προσφορά που υπόσχεται ένα δωρεάν live στοίχημα. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει αυτή την εβδομάδα στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι, ο οποίος διεξάγεται στις 11 Φεβρουαρίου.

 

Στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν τα πιστά μέλη της Betrebels, όσοι παίχτες δηλαδή έχουν τοποθετήσει τουλάχιστον τρία στοιχήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, συνολικής αξίας 100 ευρώ και άνω. Οι παίχτες αυτοί θα μπορούν να διεκδικήσουν ένα δωρεάν live στοίχημα, αξίας έως και 30 ευρώ.

 

Αναλυτικότερα, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, θα πρέπει να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διαδικασία. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα πριν την έναρξη του Λίβερπουλ-Τότεναμ. Το στοίχημα θα πρέπει να είναι μονό και μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές.

 

Έπειτα, μόλις ξεκινήσει ο αγώνας του Σαββάτου, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα – αυτή τη φορά θα πρέπει να είναι live και να αφορά σε οποιαδήποτε άλλη αγορά. Αν και το δεύτερο αυτό στοίχημα θα τοποθετηθεί επίσης με πραγματικά χρήματα, αν χάσει, οι παίχτες θα δικαιούνται επιστροφή χρημάτων. Το ποσό της επιστροφής, μάλιστα, θα έχει αξία ίση με το 50% του πρώτου στοιχήματος που τοποθέτησαν, πριν την έναρξη του αγώνα, έως και 30 ευρώ.

 

Εφόσον, λοιπόν, οι παίχτες τοποθετήσουν τα παραπάνω απαραίτητα στοιχήματα και δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Betrebels, στο e-mail cs@betrebels.com. Το e-mail που θα στείλουν θα πρέπει να έχει θέμα “Match of the week – in-play offer” και να αναφέρει τους κωδικούς των δύο στοιχημάτων.

 

Το δωρεάν αυτό στοίχημα μπορούν να κερδίσουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η Betrebels ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας από το 2012.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrebels και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrebels ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία