888: Δωρεάν στοιχήματα στην Premier League κάθε Σάββατο

Το Σάββατο αποτελεί την αγαπημένη ημέρα πολλών μελών της 888 που στοιχηματίζουν στους αγώνες ποδοσφαίρου της Premier League. Και η νέα προσφορά της ιστοσελίδας του στοιχήματος τους δίνει ένα ακόμη κίνητρο, για να στοιχηματίσουν στους κορυφαίους αγώνες του αγγλικού ποδοσφαίρου!

 

Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν στον αγώνα της επιλογής τους. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει κάθε Σάββατο, για έναν αγώνα ανά παίχτη, και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει πρώτα να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις, προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτή.

 

Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που ενδιαφέρεται να κερδίσει το δωρεάν στοίχημα, θα πρέπει να επιλέξει έναν αγώνα της Premier League που διεξάγεται το Σάββατο και να τοποθετήσει ένα στοίχημα, πριν την έναρξή του. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Έπειτα, μόλις έρθει το Σάββατο και ο αγώνας ξεκινήσει, θα πρέπει να τοποθετήσει ένα ακόμη στοίχημα, κατά τη διάρκειά του. Και αυτό το στοίχημα θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το αν τα παραπάνω στοιχήματα κερδίσουν ή χάσουν, οι παίχτες θα κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενο αγώνα της Premier League, σε οποιαδήποτε από τις αγορές του live στοιχήματος, και να επιτρέψει στον παίχτη να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο. Ωστόσο, η προϋπόθεση που ισχύει για όλα τα παραπάνω στοιχήματα είναι να μην ακυρωθούν και να μην κλείσουν πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας στοιχήμάτων cash out.

Η 888 είναι από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες παγκοσμίως ωστόσο δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία