Ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten

Πλούσια στατιστικά στους σημερινούς αγώνες του Europa League από την Interwetten

Η Interwetten, ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της όλες τις σημερινές κορυφαίες αναμετρήσεις του Europa League και προσφέρει μια τεράστια ποικιλία στοιχηματικών επιλογών στα μέλη της. Παράλληλα, όσοι παίχτες θέλουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες μπορούν να εκμεταλλευτούν και κάποιες χρήσιμες υπηρεσίες. Μία από αυτές, μάλιστα, υπόσχεται να τους ενημερώσει πλήρως για κάθε πτυχή του αγώνα, που οφείλουν να γνωρίζουν πριν να στοιχηματίσουν.

Νέες επιλογές στοιχηματισμού στο virtual τένις προσφέρει η BetConstruct

H BetConstruct αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού στον τομέα του στοιχήματος στα virtual sports και είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως μέσω των συνεργασιών της με ιστοσελίδες στοιχήματος όπως οι Interwetten και Betsson. Τα παιχνίδια virtual sports της BetConstruct προσφέρουν άφθονες επιλογές στοιχηματισμού και ρεαλιστική δράση και η γκάμα επιλογών της εταιρείας έρχεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, χάρη σε ένα νέο παιχνίδι virtual τένις που λάνσαρε πριν μερικές ημέρες.

Νέα και πλουσιότερα στατιστικά προσφέρει στα αθλήματα η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten προσφέρει μια ανανεωμένη και εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία στα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα και φροντίζει να τα ενημερώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πριν τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους. Η ανανεωμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη στον στοιχηματισμό πριν την έναρξη ενός αγώνα και αφορά στην παρουσίαση μιας σειράς χρήσιμων στατιστικών, που μπορούν να βοηθήσουν τους παίχτες να αποφασίσουν ευκολότερα σε ποια σημεία θα στοιχηματίσουν.

Βελτιώνει τα virtual sports που προσφέρει η BetConstruct

Η BetConstruct είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού που ειδικεύονται στα virtual sports και παρέχει τις υπηρεσίες της σε δεκάδες εταιρείες επίγειων τυχερών παιχνιδιών σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε χώρες όπως η Ισπανία, η Τσεχία και η Αρμενία. Παράλληλα, τα virtual sports που προσφέρει είναι διαθέσιμα και σε μια σειρά από άκρως επιτυχημένες και δημοφιλείς στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως αυτές των Interwetten και Betsson.

19 αιτήσεις έχουν κατατεθεί για νόμιμη λειτουργία στην ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών

Η διαδικασία αιτήσεων αδειών για νόμιμη λειτουργία στην ελληνική αγορά online τυχερών παιχνιδιών συνεχίζεται και το ενδιαφέρον είναι αρκετό μεγάλο, από ελληνικές ιστοσελίδες, αλλά και από ιστοσελίδες του εξωτερικού. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει σώσει στη δημοσιότητα η Ε.Ε.Ε.Π.

Νέα άδεια για την γερμανική αγορά εξασφάλισε η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten έχει πλέον το δικαίωμα νόμιμης λειτουργίας στη γερμανική αγορά, αφού εξασφάλισε μία από τις νέες άδειες στοιχήματος που εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης Darmstadt. Η συγκεκριμένη άδεια δίνει το δικαίωμα στην Interwetten να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στην αγορά online τυχερών παιχνιδιών της Γερμανίας και να προσφέρει τις υπηρεσίες της, αποκλειστικά στο online στοίχημα.

Βελτιώθηκε το app για κινητά iOS της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten

H στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten δραστηριοποιείται και στον τομέα του mobile στοιχήματος και οφείλει την επιτυχία της σε δύο καλοσχεδιασμένα apps (ένα για Android κινητά και ένα για iOS), τα οποία συνεχώς βελτιώνονται, ώστε να προσφέρουν ακόμη καλύτερες υπηρεσίες.

Ανανεώθηκαν τα μακροχρόνια στοιχήματα του US Open στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Ο αναπάντεχος αποκλεισμός του Νόβακ Τζόκοβιτς από το US Open, λόγω τιμωρίας, είχε ως αποτέλεσμα ένα νέο κύμα μακροχρόνιων στοιχημάτων στον νικητή του τουρνουά. Ο Τζόκοβιτς ήταν το μεγάλο φαβορί και ο αποκλεισμός του είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν εντελώς οι ισορροπίες στον τομέα των φαβορί.

Αποχωρεί ο Dominik Beier από τη θέση του CEO της εταιρείας στοιχήματος Interwetten

O Dominik Beier, CEO της εταιρείας στοιχήματος Interwetten, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη θέση του και από την εταιρεία, λόγω διαφοράς απόψεων, σχετικά με την παρουσία και το μέλλον της στην παγκόσμια αγορά. Ο Beier αποχώρησε από τη θέση του μετά από θητεία μόλις δύο ετών και πλέον αναζητά νέες ευκαιρίες, εντός ή εκτός του τομέα του online στοιχήματος.

Αντίστοιχη πορεία θα ακολουθήσει και η Interwetten, η οποία καλείται τώρα να βρει τον αντικαταστάτη του CEO της. Τα στελέχη της, πάντως, δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε ανακοινώσεις σχετικά με την αναζήτηση του νέου CEO.

Αυξήθηκαν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες στη μαύρη λίστα της Ελβετίας

Οι αρμόδιες ρυθμιστικές Αρχές της Ελβετίας (ESBK και Comlot) έδωσαν στη δημοσιότητα μια ακόμη αναθεωρημένη έκδοση της μαύρης λίστας, στην οποία έχουν συμπεριληφθεί οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν χωρίς άδεια στη χώρα. Οι νέες ιστοσελίδες της μαύρης λίστας, όπως και οι προηγούμενες, έχουν ήδη μπλοκαριστεί και οι παίχτες δεν έχουν πλέον πρόσβαση σε αυτές.

Επίσημες δηλώσεις για τη χορηγία της στοιχηματικής εταιρείας Interwetten προς τη Superleague

H στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες και επίσημα αυτό που ήδη γνωρίζαμε, ότι δηλαδή θα αποτελέσει τον χρυσό χορηγό της ελληνικής Superleague. Η επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας ανάμεσα στους δύο φορείς έγινε πριν μερικές ημέρες και οι πρωταγωνιστές σχολίασαν τη θετική αυτή εξέλιξη.

Εγκρίθηκε και επίσημα η χορηγία της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten προς τη Superleague

Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Superleague, οι αρμόδιοι ενέκριναν και επίσημα την πρόταση χορηγίας της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten, γεγονός που σημαίνει ότι η εταιρεία θα αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τον πρώτο της Νιγηριανό πρέσβη απέκτησε η στοιχηματική εταιρεία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρεία Interwetten δραστηριοποιείται νόμιμα μεταξύ άλλων και στην αγορά στοιχήματος της Νιγηρίας και πλέον έχει αποκτήσει και τον πρώτο Νιγηριανό πρέσβη της, στο πρόσωπο του Γιακούμπου Αγιεκμπένι. Ο Νιογηριανός πρώην ποδοσφαιριστής έχει γίνει γνωστός από τη θητεία του στην αγγλική Premier League και πλέον αποτελεί το πρόσωπο της Interwetten στην αγορά της Νιγηρίας.

Επέκτεινε δύο χορηγίες της στο ποδόσφαιρο η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten δεν έχει έντονη παρουσία μόνο στον τομέα χορηγιών της Ελλάδας (αποτελεί χορηγό της Superleague), αλλά και της Γερμανίας, και πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε την ανανέωση δύο χορηγιών της με κορυφαίες ομάδες της Bundesliga. Πρόκειται για τις Χόφενχαϊμ και Βόλφσμπουργκ, στις οποίες η Interwetten θα παραμείνει χορηγός έως το 2023.

Με την αυστριακή κυβέρνηση κατά της χειραγώγησης αγώνων συνεργάζεται η Interwetten

Η εταιρεία στοιχημάτων Interwetten ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο κυβερνητικό πρόγραμμα Fair Play Code που θα τεθεί σε ισχύ στην Αυστρία. Η Interwetten, που εδρεύει στην Αυστρία, κλήθηκε από την κυβέρνηση της χώρας, προκειμένου να συνεισφέρει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο στοχεύει στην αντιμετώπιση φαινομένων χειραγώγησης αγώνων, στο ποδόσφαιρο και άλλα δημοφιλή αθλήματα.

Νέα πρόταση για χορηγία της Superleague κατέθεσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

H στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς της ελληνικής Superleague και οι υπεύθυνοι και των δύο πλευρών είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συγκεκριμένη συνεργασία. Ειδικά στην περίπτωση της Interwetten, φαίνεται πως η ικανοποίηση είναι τόσο μεγάλη που οι υπεύθυνοι κατέθεσαν πριν μερικές ημέρες μια νέα πρόταση, για ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή της εταιρείας στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Δε θα παραμείνουν τόσο δημοφιλή τα eSports σύμφωνα με την εταιρία στοιχήματος Interwetten

Ο CEO της εταιρίας στοιχήματος Interwetten, Dominik Beier, εξέφρασε την άποψη ότι τα eSports βρίσκονται μεν στο απόγειο της δημοτικότητάς τους αυτή την εποχή και αποφέρουν σημαντικά έσοδα στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, αλλά τα έσοδα αυτά θα μειωθούν σημαντικά, μόλις επιστρέψουν τα παραδοσιακά αθλήματα στο καθημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα. Ο Beier μίλησε σε ένα ψηφιακό πάνελ για τη σημερινή εικόνα της βιομηχανίας στοιχήματος και η άποψή του υιοθετήθηκε και από τους συνομιλητές του.

Νέα εικονικά αθλήματα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten ακολουθεί τις τάσεις της εποχής και διατηρεί μια μεγάλη γκάμα από εικονικά αθλήματα, στα οποία οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν ακόμη και τώρα που οι κορυφαίες διοργανώσεις πραγματικών αθλημάτων ανά τον κόσμο έχουν διακοπεί. Στα εικονικά αθλήματα που διατηρούσε έως σήμερα η Interwetten, μάλιστα, έρχονται να προστεθούν και κάποια νέα, που προσφέρουν ακόμη υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και ρεαλισμού.

Τουρνουά eSports για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει η εταιρία στοιχήματος Interwetten

Η εταιρία στοιχήματος Interwetten δίνει μεγάλη βάση (ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό) στα eSports και προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε διεθνή τουρνουά. Παράλληλα, όμως, οι υπεύθυνοι της εταιρίας ξεκίνησαν να διοργανώνουν τα δικά τους τουρνουά στα eSports, με τη συμμετοχή παιχτών από ολόκληρη την Ευρώπη!

Το τουρνουά που έχει διοργανώσει η Interwetten, μάλιστα, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη οργανισμών που καταπολεμούν τον κορωναϊό.

 

Στην αγορά της Νιγηρίας επεκτείνεται η στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρία Interwetten ανακοίνωσε μία νέα επέκταση των δραστηριοτήτων της ανά τον κόσμο και πολύ σύντομα η ιστοσελίδα της θα λειτουργεί νόμιμα στην αγορά online στοιχήματος της Νιγηρίας. Η αυστριακή εταιρία εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια από τις Αρχές της χώρας και πολύ σύντομα οι παίχτες από τη Νιγηρία θα μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα στην ιστοσελίδα της.

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη