Δωρεάν στοίχημα από τη Bet365 στο Ρεάλ-Γιουβέντους

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά σε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της εβδομάδας: τον ημιτελικό ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, ο οποίος θα κρίνει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League.

 

Όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό ημιτελικό, λοιπόν, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα δωρεάν live στοίχημα, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Αναλυτικότερα, για να κερδίσει κάποιος το δωρεάν στοίχημα που χαρίζει η Bet365, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσει ένα τουλάχιστον στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσει κι ένα live στοίχημα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Αν αυτό το live στοίχημα δεν κερδίσει, ο παίχτης δικαιούται ένα δωρεάν live στοίχημα, αξίας ίσης με αυτή του στοιχήματος που τοποθέτησε πριν την έναρξη, έως και το μέγιστο ποσό των 25 ευρώ.

 

Για να είναι σε θέση να συμμετέχει στη συγκεκριμένη προσφορά, επίσης, ο παίχτης θα πρέπει να τοποθετήσει ένα μονό στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα και όχι κάποιο παρολί ή σύστημα. Επιπλέον, αν αποφασίσει να κλείσει το συγκεκριμένο στοίχημα πριν την ώρα διευθέτησής του, αξιοποιώντας την υπηρεσία ολικού ή μερικού cash out στοιχήματος της Bet365, χάνει δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά. Οι ίδιοι όροι ισχύουν και για το πρώτο στοίχημα που θα τοποθετήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Όσοι, λοιπόν, κερδίσουν το δωρεάν live στοίχημα που υπόσχεται η Bet365 θα το δουν να πιστώνεται στον λογαριασμό τους, εντός δύο ωρών μετά τη λήξη του Ρεάλ-Γιουβέντους. Και θα έχουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν στον αγώνα της επιλογής τους, διεκδικώντας κέρδη χωρίς ρίσκο.

Στον προηγούμενο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων η Bet365 είχε ανακοινώσει την ίδια προσφορά.

Η Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και ξεχωρίζει χάρη πολύ καλές αποδόσεις και των μεγάλο αριθμό αγορών και αγώνων που προσφέρει!

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία