Δωρεάν στοίχημα στον αγώνα της εβδομάδας από τη Betrebels

Οι σημαντικότεροι αγώνες της εβδομάδας (κυρίως στο ποδόσφαιρο) συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα, όχι μόνο στις τάξεις των φιλάθλων, αλλά και σε αυτές των παιχτών του στοιχήματος. Οι συγκεκριμένοι αγώνες, άλλωστε, παρουσιάζουν συχνά στοιχηματικές ευκαιρίες, αλλά και τη δυνατότητα εκμετάλλευσης κάποιων προσφορών που τους παρέχουν οι στοιχηματικές εταιρίες όπου μπορούν είτε να αυξήσουν τα κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο.

 

Μια τέτοια προσφορά είναι και αυτή που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Betrebels, η οποία θα χαρίζει ένα δωρεάν στοίχημα σε κάθε μέλος της που θα τοποθετεί τα απαιτούμενα στοιχήματα στον αγώνα της εβδομάδας. Κάθε εβδομάδα, οι υπεύθυνοι θα ανακοινώνουν τον σημαντικότερο αγώνα και οι παίχτες θα καλούνται να στοιχηματίσουν σε αυτόν, προκειμένου να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα, με τη μορφή επιστροφής χρημάτων.

 

Για να δικαιούται, όμως, κάποιος παίχτης το εν λόγω δωρεάν live στοίχημα, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσει ένα στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 30 ευρώ, πριν την έναρξη του επιλεγμένου αγώνα. Έπειτα, μόλις ο αγώνας ξεκινήσει, θα πρέπει να τοποθετήσει ένα ακόμη στοίχημα – αυτή τη φορά στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Αν το δεύτερο αυτό στοίχημα χάσει, ο παίχτης θα λάβει επιστροφή χρημάτων, ίση με το 50% των χρημάτων που ρίσκαρε στο πρώτο του στοίχημα, πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Για να λάβει, όμως, το δωρεάν στοίχημα της Betrebels, ο παίχτης θα πρέπει να στείλει (μόλις το live στοίχημά του χάσει) ένα e-mail στο cs@betrebels.com, με τίτλο “Match Of The Week” και τον κωδικό του στοιχήματός του.

 

Η προσφορά της Betrebels, τέλος, αφορά αυτή την εβδομάδα στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή 8 Νοεμβρίου. Αν, λοιπόν, ένας παίχτης στοιχηματίσει 50 ευρώ πριν την έναρξη του αγώνα και έπειτα τοποθετήσει και ένα live στοίχημα, αν το δεύτερο χάσει, θα επιστραφούν 25 ευρώ στον λογαριασμό του. 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrebels και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrebels ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία