Ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet

Αντιδρά έντονα στους σουηδικούς περιορισμούς η εταιρεία στοιχημάτων Kindred

Οι σουηδικές Αρχές αποφάσισαν να επιβάλουν μια σειρά περιοριστικών μέτρων, με σκοπό να συρρικνώσουν την αγορά online τυχερών παιχνιδιών και να προστατέψουν τους παίχτες από προβλήματα εθισμού στον τζόγο, όσο ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας. Τα μέτρα αυτά περιορίζουν σημαντικά τη λειτουργία των ιστοσελίδων στοιχήματος και online τυχερών παιχνιδιών και, όπως είναι φυσικό, έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τις ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα.

Νέα virtual sports στην στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Unibet εκμεταλλεύτηκε την αυξημένη ζήτηση για virtual sports (τώρα που οι περισσότερες διοργανώσεις ανά τον κόσμο έχουν διακοπεί προσωρινά) και προχώρησε σε μια νέα συνεργασία, η οποία της επέτρεψε να προσθέσει μια γκάμα από νέα παιχνίδια με στοιχήματα στα εικονικά αθλήματα. Η νέα συνεργασία της Unibet πραγματοποιήθηκε με την Kiron, μια ανεξάρτητη εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού, η οποία εξειδικεύεται στις virtual ιπποδρομίες και κυνοδρομίες.

Αυξήθηκαν τα έσοδα της εταιρείας στοιχημάτων Kindred μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020

Παρά την παγκόσμια κρίση, λόγω της πανδημίας, που έχει κοστίσει εκατομμύρια στον τομέα του online στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών γενικότερα, η εταιρεία στοιχημάτων Kindred (ιδιοκτήτρια της Unibet μεταξύ άλλων) είχε ένα επιτυχημένο πρώτο τρίμηνο τη χρονιά που διανύουμε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου, τα έσοδα της Kindred αυξήθηκαν, παρά το γεγονός ότι το δεύτερο μισό του Μαρτίου τέθηκαν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Νέος CFO για την εταιρεία στοιχημάτων Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε την πρόσληψη του νέου της CFO, Johan Wilsby. Ο Wilsby θα αντικαταστήσει τον Albin de Beauregard από το ερχόμενο φθινόπωρο και θα αναλάβει τη διαχείριση των οικονομικών της εταιρείας στοιχήματος.

Αύξηση των εσόδων της στο πρώτο τρίμηνο αναμένει η στοιχηματική εταιρεία Kindred

Η στοιχηματική εταιρεία Kindred, ιδιοκτήτρια κορυφαίων ιστοσελίδων στοιχήματος, όπως η Unibet, είναι αρκετά αισιόδοξη για τις οικονομικές επιδόσεις του πρώτου τριμήνου, παρά το πλήγμα που έχει δεχθεί (όπως και οι εταιρείες στοιχήματος σε όλον τον κόσμο) μέσα στον Μάρτιο, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωναϊού. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων της εταιρείας, τα έσοδα της για το πρώτο τρίμηνο του 2020 θα αυξηθούν.

Συνεργασία με την Caesars Entertainment εξασφάλισε η στοιχηματική εταιρεία Kindred

H στοιχηματική εταιρεία Kindred εξασφάλισε μία ακόμη κορυφαία συνεργασία στις ΗΠΑ, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στις νόμιμες αγορές στοιχήματος της χώρας. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως στο εξής θα συνεργάζονται με την εταιρεία διαχείρισης επίγειων καζίνο Caesars Entertainment, η οποία έχει παρουσία σε αρκετές Πολιτείες της χώρας.

Μειωμένα κέρδη για το 2019 ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Unibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Unibet ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του 2019 και, όπως δείχνουν, τα κέρδη της μειώθηκαν. Ωστόσο, υπεύθυνες για τη μείωση των κερδών δεν είναι οι επιδόσεις της ιστοσελίδας, αλλά τα έξοδα που συνοδεύουν την επέκτασή της στην αγορά νόμιμου στοιχήματος των ΗΠΑ.

Το σκάκι στο επίκεντρο της νέας συνεργασίας της εταιρείας στοιχημάτων Unibet

Η Unibet ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία σχετίζεται αυτή τη φορά με το σκάκι. Συγκεκριμένα, η εταιρεία στοιχημάτων ανακοίνωσε ότι στην ομάδα των πρεσβευτών της προστέθηκε ο κορυφαίας παίχτης Magnus Carlsen, γνωστός και ως “ο Mozart στο σκάκι”!

Επέκτεινε τη χορηγία της προς την Παρί Σεν Ζερμέν η στοιχηματική εταιρία Unibet

Η στοιχηματική εταιρία Unibet επέκτεινε τη διάρκεια της ισχύος της χορηγίας της προς την κορυφαία γαλλική ομάδα ποδοσφαίρου Παρί Σεν Ζερμέν. Η εταιρία στοιχήματος θα παραμείνει χορηγός της γαλλικής ομάδας έως και το τέλος της σεζόν 2022-2023 και θα αποκτήσει νέες ευκαιρίες προβολής των υπηρεσιών της, όχι μόνο στο γήπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και σε άλλες πλατφόρμες.

Μειωμένα κέρδη για το 2019 προβλέπει η εταιρεία στοιχήματος Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια ιστοσελίδων στοιχήματος όπως η Unibet, ανακοίνωσε τις προβλέψεις της για τα κέρδη του 2019. Οι προβλέψεις αυτές δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες, αφού προβλέπουν σημαντική μείωση των κερδών της εταιρείας κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2019, εξαιτίας μιας σειράς αρνητικών αθλητικών αποτελεσμάτων, αλλά και μιας μικρής μείωσης των εσόδων.

Σε φιλανθρωπικό οργανισμό παραχωρεί η Unibet την χορηγία της στο χάντμπολ

Πριν μερικές ημέρες, η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία χορηγίας, αυτή τη φορά προς την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) και το Euro 2020, που διεξάγεται από τις 10 έως τις 26 Ιανουαρίου. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας, όμως, ενημέρωσαν εκ νέου τα ΜΜΕ ότι η χορηγία που εξασφάλισε η Unibet δωρίζεται σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό πανευρωπαϊκής εμβέλειας.

Χορηγός του Euro 2020 στο χάντμπολ η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet

Η εταιρεία στοιχημάτων Kindred, ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet, υπέγραψε μια νέα και σημαντική χορηγία προς τον ευρωπαϊκό αθλητισμό. Πρόκειται για μια συμφωνία που επετεύχθη με την EHF (European Handball Federation) και καθιστά τη Unibet επίσημη χορηγό του Euro 2020 στο χάντμπολ, που θα διεξαχθεί στην Αυστρία, από τις 9 έως τις 26 Ιανουαρίου.

Συνεργάτης του EFDN η εταιρεία στοιχημάτων Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια εταιρειών όπως η Unibet, ανακοίνωσε μία ακόμη νέα συνεργασία κοινωνικού χαρακτήρα. Η εταιρεία στοιχημάτων είναι πλέον συνεργάτης της EFDN (European Football for Development Network) και θα αναλάβει πολύ σύντομα πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα, προκειμένου να ενισχύσει το έργο του ευρωπαϊκού φορέα.

Επίσημος συνεργάτης του NBA η στοιχηματική εταιρία Unibet

Η στοιχηματική εταιρία Unibet δραστηριοποιείται ήδη σε δύο Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα (το New Jersey και την Pennsylvania) και έχει ήδη προχωρήσει σε σημαντικές συνεργασίες και χορηγίες.

Επίσημο ντεμπούτο της Unibet στη νόμιμη αγορά της Pennsylvania

Η ιδιοκτήτρια της Unibet, Kindred, είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της να δραστηριοποιηθεί άμεσα στην αγορά στοιχήματος της Pennsylvania στις ΗΠΑ και πλέον η στοιχηματική εταιρεία έχει ξεκινήσει και επίσημα να δέχεται στοιχήματα, αφού πρώτα προχώρησε σε μια σειρά από συμφέρουσες συνεργασίες.

Σε αναζήτηση νέου CFO η εταιρία στοιχημάτων Kindred

Η εταιρία στοιχημάτων Kindred αναζητά τον αντικαταστάτη του Albin de Beauregard, CFO της εταιρίας, που ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες την αποχώρησή του. Η εταιρία, που αποτελεί ιδιοκτήτρια κορυφαίων στοιχηματικών ιστοσελίδων, όπως η Unibet, έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να έχει βρει τον αντικαταστάτη του de Beauregard, πριν αυτός αποχωρήσει επίσημα.

Προς το παρόν, πάντως, η αναζήτηση του αντικαταστάτη CFO δεν είναι επιτακτική, αφού ο Albin de Beauregard ξεκαθάρισε ως θα παραμείνει στη θέση του έως το 2020.

 

Συνεργασία με τους Philadelphia Eagles ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Unibet

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει να δραστηριοποιείται νόμιμα στην Pennsylvania στις ΗΠΑ, η στοιχηματική εταιρία Unibet ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα ενισχύσει την εικόνα της, όχι μόνο στη συγκεκριμένη Πολιτεία, αλλά και στο σύνολο της αγοράς των ΗΠΑ. Η Unibet, άλλωστε, αποτελεί πλέον τον επίσημο συνεργάτη της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου των Philadelphia Eagles, η οποία αγωνίζεται στο NFL.

Για… απόβαση στην αγορά της Pennsylvania ετοιμάζεται η εταιρία στοιχήματος Unibet

Η εταιρία στοιχήματος Unibet δραστηριοποιείται ήδη στο New Jersey των ΗΠΑ, το οποίο έχει νομιμοποιήσει το στοίχημα, και έχει ήδη βάλει τους στόχους της για την επέκτασή της στη χώρα. Ο επόμενος στόχος της είναι η αγορά της Pennsylvania, η οποία έχει νομιμοποιήσει εδώ και μερικούς μήνες το στοίχημα και ήδη σε αυτή λειτουργούν τρεις αδειοδοτημένες εταιρίες.

Mειωμένα έσοδα για την σουηδική αγορά online στοιχήματος

Η αρμόδια Αρχή της αγοράς online στοιχήματος της Σουηδίας, η Spelinspektionen, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια μειώθηκαν κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2019. Πρόκειται, μάλιστα, και το τρίτο τρίμηνο λειτουργίας της σουηδικής αγοράς, η οποία ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου του 2019.

17 εταιρείες στοιχήματος προστέθηκαν στην ελβετική μαύρη λίστα

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Ελβετίας, η Comlot (Inter-Cantonal Lotteries and Betting Commission), ανακοίνωσε την προσθήκη 17 επιπλέον εταιρειών στοιχήματος στη μαύρη λίστα της χώρας, με αποτέλεσμα οι ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται παράνομα και πλέον έχουν μπλοκαριστεί να πλησιάζουν τις 100.

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη