Δωρεάν στοιχήματα στην Premier League από την Paddy Power

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η αγγλική Premier League επιφυλάσσει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες του στοιχήματος που προτιμούν να στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε, στο πρόγραμμα της τρέχουσας αγωνιστικής βρίσκονται κάποιοι άκρως ενδιαφέροντες αγώνες που μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτούς.

 

Κάποιοι από τους αγώνες της Premier League, μάλιστα, υπόσχονται επιπλέον κέρδη (και μάλιστα χωρίς ρίσκο) σε όσους στοιχηματίσουν μέσω της Paddy Power. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, πιστή στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού της, ανακοίνωσε μια προσφορά με δωρεάν live στοιχήματα για όσα μέλη της στοιχηματίσουν σε δύο από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

 

Οι δύο αγώνες είναι οι εξής: αυτός της Σουόνσι με τη Λίβερπουλ και αυτός της Άρσεναλ με τη Νόργουιτς. Και στους δύο αυτούς αγώνες, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν αρκετά στοιχήματα πριν την έναρξή τους θα εξασφαλίσουν δωρεάν στοιχήματα που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια των δύο αγώνων.

 

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 20 ευρώ ή άνω στο Σουόνσι-Λίβερπουλ ή στο Άρσεναλ-Νόργουιτς (ή και στους δύο αγώνες) θα κερδίσουν δωρεάν στοιχήματα, συνολικής αξίας 10 ευρώ. Τα στοιχήματα αυτά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα και θα μπορούν να αποφέρουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Για να δικαιούνται, όμως, οι παίχτες συμμετοχή στην προσφορά της Paddy Power, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα. Και τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι όχι παρολί, αλλά μονά. Τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Τοποθετώντας αυτά τα στοιχήματα, λοιπόν, οι παίχτες θα δουν τα δωρεάν στοιχήματα της προσφοράς να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους εντός 5 λεπτών από τη σέντρα κάθε αγώνα. Θα πρόκειται για δύο δωρεάν live στοιχήματα των 5 ευρώ, τα οποία μπορούν να τους αποφέρουν επιπλέον κέρδη στον αγώνα της Premier League που προτίμησαν.

 

H Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και ένα από τα πράγματα που την κάνει να ξεχωρίσει είναι τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία