Ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet

Συνεχίζονται κανονικά οι διαδικασίες έκδοσης των νέων αδειών online στοιχήματος

Η ελληνική αγορά online στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών βρίσκεται στο κατώφλι μιας νέας εποχής, αφού οι διαδικασίες έκδοσης των νέων αδειών συνεχίζονται κανονικά. Θυμίζουμε ότι οι παλιότερες προσωρινές άδειες online στοιχήματος θα αντικατασταθούν από νέες και μόνιμες, οι οποίες θα μοιραστούν ξανά στις εταιρείες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη χώρα μας.

Οι διαφημίσεις των στοιχηματικών στην εποχή του “Μένουμε Σπίτι”

Όπως είναι φυσικό, το κλείσιμο των πρακτορείων επίγειων στοιχήματος και των καζίνο προκαλούν αρκετά προβλήματα και στην ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών, αλλά πολλές είναι οι ιστοσελίδες που προσφέρουν στοίχημα και τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο και έχουν εντοπίσει μια ευκαιρία να αυξήσουν τα μέλη τους. Κάποιες από αυτές τις ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν τις προσπάθειες προβολής τους, μέσω νέων ή ανανεωμένων καμπανιών που απευθύνονται σε όσους αναζητούν μια εναλλακτική μορφή διασκέδασης, όσο παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι.

Και άλλα διεθνή βραβεία διεκδικεί η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet κατάφερε να πετύχει μία ακόμη διεθνή διάκριση, αφού ανακοινώθηκαν κάποιες υποψηφιότητές της και στα βραβεία SBC Awards, που θα απονεμηθούν στις 3 Δεκεμβρίου, στο Battersea Evolution του Λονδίνου. Η νέα διάκριση έρχεται μερικές μόνο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση ότι η Novibet είναι υποψήφια για δύο βραβεία των EGR Awards.

Υποψήφια για τα EGR Awards 2019 η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet είναι υποψήφια για δύο κορυφαία βραβεία των EGR Awards 2019, μιας διοργάνωσης διεθνούς κύρους που βραβεύει κάθε χρόνο τις στοιχηματικές εταιρίες που ξεχωρίζουν σε κύριους τομείς της αγοράς. Η Novibet, μάλιστα, δεν είναι υποψήφια για οποιοδήποτε βραβείο, αλλά για το Sports Betting Operator of the Year, το οποίο δίνεται στην κορυφαία ιστοσελίδα στοιχήματος της χρονιάς.

Η μάχη που αναμένεται να δώσει η Novibet για το βραβείο, όμως, αναμένεται δύσκολη, αφού βρίσκεται αντιμέτωπη με κάποιες από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων του κόσμου.

 

Ολοκληρωμένη κάλυψη στο Μουντομπάσκετ προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Το Μουντομπάσκετ έχει ήδη ξεκινήσει και οι παίχτες του στοιχήματος αναζητούν καθημερινά τα καλύτερα στοιχήματα και τις καλύτερες υπηρεσίες στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, να εκμεταλλευτούν προσφορές και να χρησιμοποιήσουν κορυφαίες υπηρεσίες που θα ενισχύσουν την στοιχηματική τους εμπειρία.

Νέα εμφάνιση για την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κάποιες αισθητικές αλλαγές και το περιβάλλον που θα βλέπουν στο εξής όσοι την επισκέπτονται είναι διαφορετικό και πιο σύγχρονο. Βέβαια, οι αισθητικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν είναι μικρής έκτασης, αλλά πλέον η Novibet θυμίζει περισσότερο σύγχρονη ιστοσελίδα, ανάλογης αισθητικής με αυτή των mobile apps.

Μακροχρόνια στοιχήματα για τις ελληνικές ομάδες στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet κοιτά στο μέλλον των ελληνικών ομάδων (ειδικά στην κατηγορία του ποδοσφαίρου) και έχει ήδη ανακοινώσει μια σειρά από μακροχρόνια στοιχήματα, τα οποία μπορούν να τοποθετήσουν από τώρα όσα μέλη της έχουν την απαραίτητη υπομονή και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Η κατηγορία των συγκεκριμένων μακροχρόνιων στοιχημάτων επικεντρώνεται περισσότερο στο ποδόσφαιρο, στις επιδόσεις των ελληνικών ομάδων σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις, αλλά περιλαμβάνει και άλλα αθλήματα, όπως το μπάσκετ και το βόλεϊ.

Χορηγός του Ιos Open η στοιχηματική ιστοσελίδα Νοvibet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχει μακρά παράδοση στη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και η πιο πρόσφατη ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει ακριβώς την πρόθεσή της να συνδέσει το όνομά της με διοργανώσεις μεγαλύτερου ή μικρότερου βεληνεκούς. Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση, η Novibet αποτελεί τον premium χορηγό της διοργάνωσης Ios Open 2019 στο beach volley.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση εντάσσεται στο καλεντάρι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών στο beach volley και θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Ιουνίου στην Ίο.

 

Κατασταλάζουν οι αποδόσεις για τις εκλογές στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η Novibet ήταν μία από τις πρώτες ελληνικές ιστοσελίδες στοιχημάτων που ανακοίνωσαν στοιχήματα και αποδόσεις για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αλλά και για τις ευρωεκλογές, και τώρα που πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών, οι υπεύθυνοι έχουν διαμορφώσει κατάλληλα τις σχετικές αποδόσεις, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και τα πιο πρόσφατα προγνωστικά.

Οι αποδόσεις της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet για τη Eurovision

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet προσφέρει πάντα πλούσιες στοιχηματικές επιλογές και σε σημαντικά γεγονότα που διεξάγονται εκτός γηπέδων και ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Πλέον, έχουν παρουσιαστεί όλα τα συμμετέχοντα τραγούδια και οι λάτρεις του διαγωνισμού μπορούν να τα ακούσουν, αλλά και να στοιχηματίσουν στην πορεία που θα έχουν στον διαγωνισμό.

24ωρη εξυπηρέτηση πελατών από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet προσφέρει ένα πλήθος υπηρεσιών στοιχηματισμού στα μέλη της, αλλά φροντίζει παράλληλα και να τα στηρίζει αποτελεσματικά, κάθε φορά που έχουν κάποια απορία ή πρόβλημα. Κάθε παίχτης, άλλωστε, μπορεί να επικοινωνεί με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Novibet και να μιλά με κάποιον κατάλληλα εκπαιδευμένο εκπρόσωπο, προκειμένου να λύσει οτιδήποτε μπορεί να μπει ανάμεσα σε αυτόν και τα στοιχήματά του.

Μακροχρόνια στοιχήματα για κάθε μεγάλη διοργάνωση από την στοιχηματική εταιρία Novibet

Οι σημαντικότερες διοργανώσεις των περισσότερων κορυφαίων αθλημάτων είτε έχουν ήδη ξεκινήσει είτε μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα τους και δίνουν στους παίχτες πάμπολλες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Παράλληλα, η στοιχηματική εταιρία Novibet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε μεμονωμένους αγώνες, αλλά και να τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, προβλέποντας τους νικητές.

Βελτιωμένες υπηρεσίες e-banking μέσω της ΔΙΑΣ στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet προσφέρει διάφορες εναλλακτικές πληρωμών στα μέλη της, προκειμένου κάθε παίχτης να μπορεί να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό του, εύκολα και με ασφάλεια. Πλέον, μάλιστα, στις επιλογές που προσφέρει η Novibet ξεχωρίζει η πληρωμή μέσω e-banking, η οποία έχει γίνει καλύτερη και δίνει νέες δυνατότητες στους παίχτες που θέλουν να μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους.

Ανανεώθηκαν οι αποδόσεις στα μακροχρόνια στοιχήματα του Μουντιάλ

Η ανατροπή που πέτυχε η Νότια Κορέα, νικώντας τη Γερμανία και αποκλείοντας την ομάδα από την επόμενη φάση, είχε ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων να αλλάξουν σημαντικά οι αποδόσεις στα μακροχρόνια στοιχήματα που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές ιστοσελίδες – άλλωστε, η Γερμανία συγκαταλεγόταν στα φαβορί της λίστας των στοιχημάτων που προέβλεπαν το νικητή του Μουντιάλ και πλέον έχει αφαιρεθεί εντελώς.

Ειδική ενότητα για το Μουντιάλ στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Όπως είναι λογικό, τα στοιχήματα και οι προσφορές** που αφορούν στο Μουντιάλ της Ρωσίας έχουν κατακλύσει όλες τις εταιρίες στοιχημάτων, αφού πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς, εκείνη που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της συντριπτικής πλειοψηφίας των παιχτών στοιχήματος τον επόμενο μήνα. Κάποιες εταιρίες στοιχήματος, όμως, δε μένουν μόνο στην ανακοίνωση αποδόσεων και προσφορών** για το Μουντιάλ, αλλά προσφέρουν και επιπλέον υπηρεσίες αφιερωμένες στη διοργάνωση.

Bet Royale: Παιχνίδι προγνωστικών για το Μουντιάλ στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Το Μουντιάλ της Ρωσίας βρίσκεται μια ανάσα μακριά και μόλις ξεκινήσει ο στοιχηματικός πυρετός θα ανέβει ακόμη περισσότερο! Εξάλλου, οι παίχτες του στοιχήματος ήδη συγκεντρώνουν χρήματα, προκειμένου να τα στοιχηματίσουν στους αγώνες της διοργάνωσης και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, όμως, τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Novibet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ένα μεγάλο ποσό, ως χρηματική ανταμοιβή για τη συμμετοχή τους σε ένα νέο παιχνίδι προγνωστικών.

Στοιχήματα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς από τη Novibet

Tα αγωνίσματα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στη Νότια Κορέα έχουν προσελκύσει πολλά βλέμματα και, όπως είναι φυσικό, πολλοί παίχτες έχουν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που τους προσφέρει η διοργάνωση, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Όσοι, μάλιστα, διατηρούν λογαριασμό στην εταιρεία στοιχήματος Novibet έχουν εδώ και μερικές ημέρες αρκετές επιλογές στοιχηματισμού.

Νέα διαφημιστική καμπάνια ετοίμασε η στοιχηματική εταιρεία Novibet

Η Novibet, μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς, ετοιμάζεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της, μέσω της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας. Πρόκειται για μια καμπάνια που ανατέθηκε στην ελληνική 4 Wise Monkeys και σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας της με τη διαφημιστική εταιρεία.

Η νέα καμπάνια θα ξεκινήσει άμεσα και θα επεκταθεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και digital media.

 

H νέα καμπάνια της Novibet

To cash out είναι διαθέσιμο στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet!

Μία από τις σημαντικότερες ελλείψεις στον τομέα των υπηρεσιών που προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ήταν μέχρι πρότινος αυτή του cash out, της υπηρεσίας που επιτρέπει στους παίχτες να κλείνουν πρόωρα τα στοιχήματά τους, εξαλείφοντας το ρίσκο μιας ανατροπής. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους Έλληνες παίχτες και την προσφέρουν πολλές από τις εταιρείες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Αλλαγή ρυθμιστικού φορέα για την στοιχηματική εταιρεία Novibet

H στοιχηματική εταιρεία Novibet ενημέρωσε πρόσφατα τα μέλη της ότι αλλάζει τον ρυθμιστικό φορέα, υπό τον οποίο λειτουργεί. Η αλλαγή πραγματοποιείται στο πλαίσιο νέας στρατηγικής της ιδιοκτήτριας εταιρείας και δεν αναμένεται να επηρεάσει τους παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα.

Αναλυτικότερα, η αλλαγή ρυθμιστικού φορέα αφορά στην ιδιοκτήτρια εταιρεία της ιστοσελίδας της Novibet, η οποία, θυμίζουμε, λειτουργεί νόμιμα και στην Ελλάδα.

 

Ακυρώνεται η άδεια λειτουργίας της Νήσου του Μαν

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη