Δωρεάν live στοιχήματα κάθε Κυριακή στην 888

Η ιστοσελίδα στοιχήματος 888 καλύπτει με κάθε δυνατό τρόπο κάθε σημαντικό και μη αγώνα της Premier League στο ποδόσφαιρο. Τα μέλη της, άλλωστε, μπορούν να στοιχηματίζουν σε ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα, μάλιστα, μπορούν να εκμεταλλευτούν και διάφορες σχετικές προσφορές, ώστε να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη ή να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Μια τέτοια προσφορά της 888 υπόσχεται δωρεάν στοιχήματα στα μέλη της, κάθε Κυριακή. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίζουν το Σάββατο στους αγώνες της Premier League μπορούν να κερδίζουν ένα δωρεάν live στοίχημα για την επόμενη Κυριακή.

 

Κάθε παίχτης μπορεί να κερδίσει ένα τέτοιο στοίχημα την Κυριακή, τοποθετώντας τα απαραίτητα στοιχήματα το Σάββατο. Συγκεκριμένα, το δωρεάν live στοίχημα θα κερδίζει κάθε παίχτης που θα τοποθετεί τουλάχιστον ένα στοίχημα πριν την έναρξη και τουλάχιστον ένα κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα της Premier League, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου.

 

Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που θέλει να εκμεταλλευτεί την προσφορά αυτή, θα πρέπει πρώτα να επιλέξει έναν αγώνα της Premier League (από το πρόγραμμα του Σαββάτου) και έπειτα να τοποθετήσει ένα στοίχημα πριν την έναρξή του και ένα κατά τη διάρκειά του, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος. Καθένα από αυτά τα στοιχήματα θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω. Επιπλέον, θα πρέπει να βρίσκονται σε διαφορετικά δελτία και όχι στο ίδιο.

 

Ανεξάρτητα, λοιπόν, από τις αγορές που έχουν επιλέξει και από το αν τα στοιχήματά τους κερδίσουν ή χάσουν, οι παίχτες θα δουν το δωρεάν live στοίχημα (αξίας 5 ευρώ) να πιστώνεται στον λογαριασμό τους, εντός των επόμενων 24 ωρών από τη διευθέτηση του αγώνα. Και θα τους επιτρέψουν να τοποθετήσουν το επόμενο στοίχημά τους, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της Premier League που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Η 888 είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο και εκτός από τεράστια ποικιλία στοιχημάτων και αθλημάτων διαθέτει ένα από τα καλύτερα καζίνο στο διαδικτύου.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία