Δωρεάν live στοιχήματα στην Premier League από την Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power δίνει στα μέλη της επιπλέον κίνητρα για να στοιχηματίσουν στους αγώνες της Premier League, χάρη σε μια νέα της προσφορά. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται δωρεάν live στοιχήματα σε όσους επιλέξουν συγκεκριμένους αγώνες της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα κάθε παίχτης να είναι σε θέση να διεκδικήσει επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power επέλεξε και αυτή την εβδομάδα έναν από τους κορυφαίους επερχόμενους αγώνες της Premier League και υπόσχεται δωρεάν live στοιχήματα σε όσους συμμετάσχουν στην προσφορά. Ο αγώνας που μπορεί να αποφέρει δωρεάν στοιχήματα είναι αυτός της Τότεναμ με τη Σαουθάμπτον που διεξάγεται στις 8 Μαΐου.

 

Για να είναι σε θέση οι παίχτες, όμως, να διεκδικήσουν τα δωρεάν στοιχήματα, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσει κάποια στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα. Θα πρέπει να πρόκειται για μονά στοιχήματα, συνολικής αξίας 20 ευρώ, τα οποία θα αφορούν σε αποδόσεις 1.50 και άνω. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσουν οι παίχτες το δωρεάν live στοίχημα.

 

Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία 10 ευρώ και θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα. Ουσιαστικά, θα πρόκειται για δύο live στοιχήματα των 5 ευρώ, τα οποία οι παίχτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Σαουθάμπτον. Και, χάρη σε αυτά, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Συχνά επιλέγει αγώνες η Paddy Power της Premier League για να χαρίσει live στοιχήματα στα μέλη της.Δείτε την προσφορά του προηγούμενου Σαββατοκύριακου.

 

Μπορεί η Paddy Power να είναι η πιο επιτυχημένη εταιρία στην Ιρλανδία από όπου και κατάγεται αλλά και στην Ελλάδα τα καταφέρνει μια χαρά μιας και το 2011 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία