Δωρεάν στοιχήματα στο Νόργουιτς – Μάντσεστερ Σίτι από την Paddy Power

H Νόργουιτς και η Μάντσεστερ Σίτι έρχονται αντιμέτωπες το Σάββατο 12 Μαρτίου, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League, και τα μέλη της Paddy Power έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα με μηδενικό ρίσκο. Χάρη στη νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων, άλλωστε, μπορούν να διεκδικήσουν και να κερδίσουν δωρεάν στοιχήματα, συνολικής αξίας 10 ευρώ.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power θα προσφέρει δύο δωρεάν live στοιχήματα των 5 ευρώ σε κάθε μέλος της που θα τοποθετήσει τα απαραίτητα στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Νόργουιτς και Μάντσεστερ Σίτι. Και τα στοιχήματα αυτά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα, αποφέροντας κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Για να εξασφαλίσει κάποιος παίχτης τα δύο δωρεάν στοιχήματα, όμως, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσει στοιχήματα συνολικής αξίας 20 ευρώ, πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να αφορούν σε σημεία με αποδόσεις 1.50 και άνω. Και, ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν, θα εξασφαλίσουν τα δωρεάν στοιχήματα στον παίχτη.

 

Τα δύο δωρεάν στοιχήματα των 5 ευρώ θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός των 5 πρώτων λεπτών του αγώνα. Και θα μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές της πλατφόρμας του live στοιχήματος της Paddy Power. Ωστόσο, δε θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση σε κάποιο σημείο με ενισχυμένη απόδοση, ενώ δε θα είναι δυνατό και το cash out στοιχήματος, πριν διευθετηθούν.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και θεωρείται η πιο επιτυχημένη στην Ιρλανδία από όπου και κατάγεται,ένα από τα πλεονεκτήματά της είναι ότι καλύπτει στοιχηματικά αθλητικά γεγονότα από όλο τον κόσμο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία