Βet365: Δωρεάν live στοίχημα στον τελικό του Champions League

Η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται για τον σημαντικότερο αγώνα τους για αυτή τη σεζόν, αγωνιζόμενες στον τελικό του Champions League, το Σάββατο 6 Ιουνίου. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, δεν είναι σημαντικός μόνο για τους παίχτες και τους οπαδούς των δύο ομάδων, αλλά και για τους παίχτες του στοιχήματος. Παρουσιάζει, μάλιστα, αρκετές ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών, αλλά και έχει αποτελέσει αφορμή για δεκάδες προσφορές στις στοιχηματικές εταιρίες του online στοιχήματος.

 

Μια τέτοια προσφορά προέρχεται και από τη νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Bet365, η οποία χαρίζει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο, κατά τη διάρκεια του τελικού. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται ένα δωρεάν live στοίχημα σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα.

 

Προκειμένου να είναι σε θέση να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα, τα μέλη της Bet365 θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν ένα στοίχημα πριν την έναρξη του Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να είναι μονό και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε αγορά και να έχει οποιαδήποτε αξία. Έπειτα, μόλις ο αγώνας ξεκινήσει, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, αυτή τη φορά στην πλατφόρμα του live στοιχήματος της Bet365.

 

Αν το δεύτερο στοίχημά τους χάσει, οι παίχτες θα δικαιούνται ένα ακόμη, δωρεάν, το οποίο θα μπορούν να τοποθετήσουν άμεσα, κατά τη διάρκεια του τελικού. Το στοίχημα αυτό θα έχει ίση αξία με αυτή του πρώτου που τοποθέτησαν, πριν την έναρξη του αγώνα, με μέγιστο ποσό τα 25 ευρώ.

 

Όσοι παίχτες, τέλος, συμμετέχουν στην προσφορά της Bet365, δεν έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν σε μερικό ή ολικό κλείσιμο του αρχικού στοιχήματος που θα τοποθετήσουν. Από τη στιγμή που θα προτιμήσουν να προχωρήσουν σε cash-out, μέσω της δυνατότητας που τους δίνει η Bet365, θα χάσουν το δικαίωμα διεκδίκησης του δωρεάν στοιχήματος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία