Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα με μειωμένο ρίσκο στην στοιχηματική εταιρεία Novibet

Η επιστροφή του Champions League φέρνει αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών, αλλά αυτός που καταφέρνει να ξεχωρίσει είναι ο αποψινός ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα. Δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης θα λύσουν απόψε στις 21:45 τις διαφορές τους, δίνοντας στους παίχτες του στοιχήματος την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν στοιχηματικά κάθε φάση στο live στοίχημα.

Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίσουν live στον αγώνα μέσω της Novibet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ακόμη live στοίχημα, το οποίο θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Live στοίχημα χωρίς ρίσκο

Αναλυτικότερα, η Novibet επιτρέπει στα μέλη της να τοποθετήσουν ένα ακόμη live στοίχημα στον αποψινό αγώνα του Champions League, χωρίς όμως να χρειάζεται να ρισκάρουν τα δικά τους χρήματα. Η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας υπόσχεται τη δυνατότητα διεκδίκησης κερδών κατά τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς ρίσκο.

Αυτό σημαίνει ότι πολλοί παίχτες θα τοποθετήσουν επιπλέον στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα και θα διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη. Και, αν χάσουν, δε θα μειωθεί το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Βέβαια, όπως και σε κάθε άλλη προσφορά** που ανακοινώνεται στο online στοίχημα, και η συγκεκριμένη συνοδεύεται από κάποιες προϋποθέσεις. Για να δικαιούνται συμμετοχή, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος της Novibet. Τα στοιχήματά τους μπορούν να είναι μονά ή παρολί, αλλά θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία σε ποια από τις αγορές του live στοιχήματος θα έχουν τοποθετηθεί – ούτε καν το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Όσοι, όμως, τοποθετήσουν τέτοια στοιχήματα θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη, αξίας ανάλογης αυτής του στοιχήματος που έχουν ήδη τοποθετήσει στον αγώνα. Αν το δεύτερο live στοίχημα κερδίσει, θα εισπράξουν νέα κέρδη. Και, αν χάσει, δε θα μειωθεί το υπόλοιπο των χρημάτων που διατηρούν στους λογαριασμούς τους.

Τέλος το δωρεάν αυτό στοίχημα μπορούν να διεκδικήσουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία