Ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας bet365

Ενισχύει τη γκάμα εικονικών αθλημάτων η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365

Όπως και πολλές άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες ανά τον κόσμο, η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 έχει αναγκαστεί να μειώσει τις επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρει στα πραγματικά αθλήματα, εξαιτίας των αναβολών και των ακυρώσεων που έχει προκαλέσει η παγκόσμια εξάπλωση του κορωναϊού. Οι υπεύθυνοι, όμως, αποφάσισαν να αναπληρώσουν τα κενά που αφήνει η έλλειψη διοργανώσεων στα πραγματικά αθλήματα, ενισχύοντας τη γκάμα εικονικών αθλημάτων που προσφέρουν.

Για μηδενικές απολύσεις και μειώσεις μισθών δεσμεύεται η εταιρεία στοιχήματος Bet365

Όπως και πολλές εταιρείες και ιστοσελίδες στοιχήματος ανά τον κόσμο, η Bet365 έχει δεχθεί μεγάλο οικονομικό πλήγμα από τον κορωναϊό. Ακόμη και στον τομέα του online στοιχήματος, άλλωστε, που φαινομενικά δεν επηρεάζεται από τους περιορισμούς που επιβάλλει κάθε χώρα, όσον αφορά στη λειτουργία καταστημάτων, οι απώλειες εσόδων αναμένεται να είναι μεγάλες και να επηρεάσουν τις οικονομικές επιδόσεις της.

Ενισχύει την παρουσία της στο Manchester η εταιρεία στοιχημάτων Bet365

Η εταιρεία στοιχημάτων Bet365 ανακοίνωσε πως έχει ενισχύσει το εργατικό δυναμικό της που εδρεύει στο Manchester του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Bet365 έχει ήδη νοικιάσει ένα μεγάλο κτίριο στο κέντρο της πόλης, όπου θα εδρεύει το νέο τμήμα DevOPs (υπηρεσίες τεχνολογίας και πληροφοριών).

Άνοιξε ο δρόμος για το νόμιμο online στοίχημα στο Buenos Aires

Το ΔΣ του Buenos Aires ενέκρινε πριν μερικές ημέρες τις νομοθετικές αλλαγές που επιτρέπουν το online στοίχημα, με αποτέλεσμα να ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία μίας αγοράς νόμιμου online στοιχήματος. Οι συγκεκριμένες νομοθετικές αλλαγές, όμως, αφορούν αποκλειστικά στην περιοχή της πρωτεύουσας της Αργεντινής και όχι σε ολόκληρη τη χώρα.

Και πάλι πρώτη στην Ιταλία η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Η Bet365 είναι η κορυφαία από τις εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη γειτονική Ιταλία και οι οικονομικές επιδόσεις της το αποδεικνύουν μήνα με το μήνα, αφού έχει καταφέρει να ξεπερνά σταθερά τον ανταγωνισμό. Όπως και τους προηγούμενους μήνες, έτσι και τον Ιανουάριο, η Bet365 βρέθηκε μπροστά από τους ανταγωνιστές της, στους τομείς του τζίρου και των εσόδων.

Ανανέωσε τη συνεργασία της με την GiG η εταιρία στοιχημάτων Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 προχώρησε στην ανανέωση μιας στρατηγικής συνεργασίας με την σουηδική εταιρία GiG. Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η Bet365 μπορεί να χρησιμοποιεί κάποια πρωτοποριακά εργαλεία μάρκετινγκ, προκειμένου να επεκτείνει την παρουσία της στην καθημερινή ενημέρωση, με ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο.

Αναλυτικότερα, η Bet365 ήταν μία από τις πρώτες στοιχηματικές εταιρίες που συνεργάστηκαν με τη GiG και, όπως φαίνεται, η συνεργασία τους έχει αποφέρει αποτελέσματα, αφού οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να την ανανεώσουν με το που έφτασε στη λήξη της.

 

Μεταφέρθηκε στη Μάλτα το αγγλικό τμήμα της στοιχηματικής εταιρίας Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 επιβεβαίωσε πριν μερικές ημέρες ότι το αγγλικό τμήμα της μεταφέρθηκε στη Μάλτα και πως από το εξής θα λειτουργεί από εκεί. Το αγγλικό τμήμα της στοιχηματικής εταιρίας έδρευε ως πρόσφατα στο Γιβραλτάρ, αλλά οι εξελίξεις και η ολοκλήρωση του Brexit ανάγκασαν τους υπεύθυνους να το μεταφέρουν σε μια τοποθεσία που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κορυφαία φορολογούμενη για μια ακόμη χρονιά η CEO της στοιχηματικής εταιρίας Bet365!

Για μια ακόμη χρονιά, η Denise Coates, CEO και ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής εταιρίας Bet365, αναδείχθηκε η κορυφαία φορολογούμενη του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού καλείται να πληρώσει τεράστιους φόρους για τα τεράστια κέρδη που εξασφάλισε μέσα στο 2019. Η Coates εξασφάλισε έσοδα αξίας 327 εκατομμυρίων ευρώ και καλείται τώρα να πληρώσει τους σχετικούς φόρους.

Είναι, άλλωστε, χαρακτηριστικό ότι η Coates είναι η ιδιώτης που καλείται να πληρώσει τους περισσότερους φόρους στο Ηνωμένο Βασίλειο (περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο άνδρα ή γυναίκα).

 

Άλλη μια τιμητική διαδικτυακή διάκριση για την εταιρία στοιχήματος Bet365 στην Αγγλία

Η Bet365 αποτελεί πιθανότατα την κορυφαία εταιρία στοιχήματος στην αγγλική αγορά και αυτό δεν το φανερώνουν μόνο τα έσοδά της, αλλά και μια σειρά από άτυπες (αλλά ουσιαστικές) τιμητικές διακρίσεις που έχει συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτές τις διακρίσεις έρχεται να προστεθεί μία ακόμη, η οποία προκύπτει από πρόσφατη έρευνα της εταιρίας Receptional.

Τα μέτρα προστασίας των μελών της ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 ανακοίνωσε πρόσφατα τις λεπτομέρειες του προγράμματος προστασίας που διατηρεί για τα μέλη της, προκειμένου να αντιμετωπίζονται προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν εθισμό στον τζόγο. Το πρόγραμμα της Bet365 βασίζεται σε πρωτοποριακές τεχνολογίες που μπορούν να αναγνωρίσουν όχι μόνο συμπεριφορές που προδίδουν εθισμό στον τζόγο, αλλά και πρακτικές που μπορούν να οδηγήσουν σε τέτοιου είδους προβλήματα.

Στα 379 εκατομμύρια ευρώ τα φετινά κέρδη της ιδιοκτήτριας της Bet365

H Denise Coates, ιδιοκτήτρια και CEO της εταιρείας στοιχημάτων Bet365 αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η πλουσιότερη γυναίκα επιχειρηματίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού το 2019 εξασφάλισε κέρδη ύψους 379 εκατομμυρίων ευρώ! Ο μισθός της ως CEO, τα μερίσματα ως ιδιοκτήτριας και κάποια από τα μπόνους που εισέπραξε η Coates την έφεραν για μια ακόμη φορά στην πρώτη θέση των πλουσιότερων γυναικών της χώρας, ενώ παράλληλα την καθιστούν τη μόνη γυναίκα δισεκατομμυριούχο στη λίστα των 16 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κατά 9,7% αυξήθηκαν τα έσοδα της εταιρίας στοιχήματος Bet365

Η εταιρία στοιχήματος Bet365 προχώρησε σε ανακοίνωση για τα οικονομικά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς και οι επιδόσεις της φαίνεται ότι ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, αφού για μια ακόμη φορά ανακοινώθηκε αύξηση των εσόδων της. Η αύξηση για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου του 2019 έφτασε το 9,7%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Ακόμη μεγαλύτερη αύξηση παρουσίασε και ο τζίρος της εταιρίας στοιχήματος, ενώ όλα τα προϊόντα που προσφέρει η Bet365 σημείωσαν αύξηση και στους δύο τομείς.

 

Ξανά στην κορυφή του EGR Power 50 η στοιχηματική εταιρία Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην κορυφή της λίστας EGR Power 50, η οποία παρουσιάζει τους ισχυρότερους παίχτες στην παγκόσμια αγορά στοιχήματος. Η λίστα καταρτίζεται από ειδικούς και αναλυτές του χώρου, με πρωτοβουλία της ενημερωτικής ιστοσελίδας EGR και η φετινή επιτυχία της Bet365 τη φέρνει στην κορυφή της λίστας για δέκατη συνεχόμενη χρονιά!

Νέο επιχειρησιακό τμήμα της εταιρίας στοιχημάτων Bet365 στο Manchester

H εταιρία στοιχημάτων Bet365 ανακοίνωσε πως θα επεκτείνει τις επιχειρήσεις της στο Manchester του Ηνωμένου Βασιλείου, ανοίγοντας εκεί το ολοκαίνουργιο τμήμα της, που θα ασχολείται με το συντονισμό των τμημάτων εφαρμογών και υποδομών. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο τμήμα DevOPs, το οποίο θα έχει σκοπό να φέρνει σε επαφή τους επικεφαλής των παραπάνω τμημάτων, αλλά και τους υπεύθυνους των νέων projects, προκειμένου να λειτουργούν με μεγαλύτερη αρμονία και να βελτιώνουν τους χρόνους, αλλά και τα αποτελέσματα.

Nέες πρωτοβουλίες από τις αγγλικές στοιχηματικές για την προστασία από τον εθισμό

Μια σειρά αγγλικών στοιχηματικών εταιρειών υπέγραψε ένα νέο κείμενο δεσμεύσεων, που έχει σκοπό να ενισχύσει τον αγώνα κατά του εθισμού στον τζόγο. Οι εν λόγω δεσμεύσεις είναι προαιρετικές, αλλά ήδη μια μεγάλη μερίδα εταιρειών στοιχήματος ανέλαβε να τις εφαρμόσει, προκειμένου να συμβάλλει αποτελεσματικότερα στις πρωτοβουλίες του Δημοσίου για την προστασία των παιχτών.

“Πάγωσε” τις καταθέσεις μέσω Skrill και Neteller στην Αγγλία η στοιχηματική εταιρία Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 αφαίρεσε δύο από τις δημοφιλέστερες επιλογές καταθέσεων που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της ιστοσελίδας της από την Αγγλία. Πρόκειται για τις επιλογές του Skrill και του Neteller, δύο e-wallets που συγκαταλέγονται στους δημοφιλέστερους τρόπους κατάθεσης στη χώρα.

Ο λόγος για την αφαίρεση των δύο μεθόδων καταθέσεων, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρίας στοιχημάτων, είναι ότι πολλοί παίχτες εκμεταλλεύονταν με παράτυπο τρόπο τις προσφορές που ανακοινώνονταν.

 

GVC, William Hill και Bet365 οι κορυφαίοι ευεργέτες της φιλανθρωπίας GambleAware

O αγγλικός φιλανθρωπικός οργανισμός GambleAware ανακοίνωσε πρόσφατα το ύψος των δωρεών που έλαβε από τις στοιχηματικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου, κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2019, και σε αυτές τις δωρεές ξεχωρίζουν τρία γνωστά ονόματα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της GambleAware, οι τρεις μεγαλύτερες δωρεές προέρχονται από τρεις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες: τις GVC Holdings (ιδιοκτήτρια της Sportingbet, μεταξύ άλλων), William Hill και Bet365.

Cash out και στις ΗΠΑ προσφέρει η στοιχηματική εταιρία Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ευρωπαϊκές εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην αγορά των ΗΠΑ και σύντομα θα αποτελεί την πρώτη που θα προσφέρει μία από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο: αυτή του cash out.

17 εταιρείες στοιχήματος προστέθηκαν στην ελβετική μαύρη λίστα

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Ελβετίας, η Comlot (Inter-Cantonal Lotteries and Betting Commission), ανακοίνωσε την προσθήκη 17 επιπλέον εταιρειών στοιχήματος στη μαύρη λίστα της χώρας, με αποτέλεσμα οι ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται παράνομα και πλέον έχουν μπλοκαριστεί να πλησιάζουν τις 100.

Nέα υπηρεσία live streaming στην εταιρία στοιχήματος Bet365

Η εταιρία στοιχήματος Bet365 είναι μία από τις πρώτες που λάνσαραν τη νέα υπηρεσία live streaming της Betgenius και πλέον προσφέρει στα μέλη της που παρακολουθούν ζωντανά αγώνες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων βελτιωμένες υπηρεσίες. Η Bet365 συνεργάζεται με την Betgenius, η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα προσφέρει για πρώτη φορά υπηρεσίες live streaming στους συνεργάτες της.

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη