Ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας bet365

Παραμένει στην κορυφή της ιταλικής αγοράς η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη πορεία της στην ιταλική αγορά και τα συνολικά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει τους τελευταίους μήνες το online στοίχημα δεν έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη που τις δείχνουν οι Ιταλοί παίχτες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής, άλλωστε, η Bet365 ήταν τον Αύγουστο η ιστοσελίδα στοιχήματος που εξασφάλισε τα περισσότερα έσοδα και το μεγαλύτερο μερίδιο της ιταλικής αγοράς.

Νέες προσθήκες στη μαύρη λίστα του Βελγίου

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή του Βελγίου αναγκάστηκε να προσθέσει κάποιες νέες ιστοσελίδες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών στη μαύρη λίστα που διατηρεί, καθώς εξακολουθούσαν να δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια στη χώρα. Η μαύρη λίστα, άλλωστε, αποτελείται από στοιχηματικές ιστοσελίδες, online καζίνο και άλλες ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών που συνεχίζουν να δέχονται Βέλγους παίχτες, παρόλο που δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια. Το αποτέλεσμα της προσθήκης μιας ιστοσελίδας στην μαύρη λίστα του Βελγίου είναι να μπλοκάρεται η είσοδος των παιχτών σε αυτή.

Νέα εμφάνιση για την ιστοσελίδα στοιχημάτων Bet365

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Bet365 προχώρησε σε μια αισθητική ανανέωση και πλέον οι επισκέπτες θα περιηγούνται σε σελίδες απλού σχεδιασμού, επικεντρωμένοι μόνο στα στοιχήματα που θέλουν να τοποθετήσουν. Η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Bet365, άλλωστε, είναι τόσο απλή και μίνιμαλ που θυμίζει αρκετά την πλατφόρμα μιας mobile έκδοσης.

Εθνικό σχέδιο για την καταπολέμηση των στοιχηματικών απατών ενέκρινε η Ισπανία

Η εθνική επιτροπή καταπολέμησης της στοιχηματικής απάτης και της χειραγώγησης του αθλητισμού της Ισπανίας, η COBFAD, ενέκρινε πρόσφατα ένα εθνικό σχέδιο, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ τη σεζόν 2020-2021. Το νέο σχέδιο θα τεθεί σύντομα σε ισχύ και θα επιβλέπεται από την αρμόδια επιτροπή, αλλά και από το υπουργείο Υποθέσεων Καταναλωτών. Παράλληλα, στην εφαρμογή του θα συνεισφέρει και η αρμόδια Αρχή ρύθμισης της στοιχηματικής αγοράς της Ισπανίας, η DGOJ, ενώ σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε παρέμβαση θα βρίσκεται η Αστυνομία.

Στην κορυφή της ιταλικής αγοράς ξανά η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

H αγορά online στοιχήματος της Ιταλίας επιστρέφει στην κανονικότητα και τα οικονομικά αποτελέσματα του Ιουνίου είναι τα πρώτα που δείχνουν μια πιο φυσιολογική εικόνα, μετά το lockdown που προκάλεσε η πανδημία. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες της χώρας, άλλωστε, λειτούργησαν ξανά κανονικά μέσα στον Ιούνιο και κάλυπταν στο σύνολό τους τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που επέστρεψαν μετά την πανδημία.

Τρεις νέες προσθήκες στη μαύρη λίστα του Βελγίου

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του Βελγίου προχώρησε σε ανανέωση της μαύρης λίστας που έχει δημοσιεύσει, στην οποία προστίθενται οι ιστοσελίδες στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών που επιμένουν να δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια στη χώρα. Οι ιστοσελίδες αυτές κινδυνεύουν με πρόστιμο χιλιάδων ευρώ, αν συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται παράνομα στη χώρα, ενώ πρόστιμα κινδυνεύουν να πληρώσουν και οι παίχτες που τις προτιμούν.

Στην κορυφή της ιταλικής αγοράς ξανά η στοιχηματική εταιρεία Bet365

Η στοιχηματική εταιρεία Bet365 δικαίωσε για μια ακόμη φορά τη φήμη της ως η κορυφαία εταιρεία της ιταλικής αγοράς, αφού βρέθηκε στην πρώτη θέση, στον τομέα των εσόδων, για το μήνα Μάιο. Η Bet365, όπως και οι υπόλοιπες ιστοσελίδες στοιχήματος, επηρεάστηκε αρνητικά, εξαιτίας της διακοπής των κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων ανά τον κόσμο, αλλά κατάφερε και τον Μάιο να εξασφαλίσει τα μεγαλύτερα έσοδα στην αγορά της Ιταλίας.

Ενισχύουν τον αγώνα κατά του εθισμού στον τζόγο οι στοιχηματικές της Αγγλίας

Πέντε από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες στην Αγγλία ανακοίνωσαν ότι θα ενισχύσουν έμπρακτα τον αγώνα κατά του εθισμού στον τζόγο, προσφέροντας ένα μεγάλο ποσό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις υπηρεσίες θεραπείας όσων εμφανίζουν προβλήματα. Την ανακοίνωση έκανε το BGC (Betting and Gaming Council), του οποίου οι πέντε εταιρείες αποτελούν μέλη.

Τέλος στις υπηρεσίες τηλεφωνικού στοιχήματος της στοιχηματικής εταιρείας Bet365

H στοιχηματική εταιρεία Bet365 ανακοίνωσε το κλείσιμο ενός από τα παλιότερα τμήματά της, εξαιτίας της σχεδόν μηδενικής ζήτησης. Πρόκειται για το τμήμα του τηλεφωνικού στοιχήματος, το οποίο λειτουργούσε σταθερά τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά πλέον δε μπορεί να δικαιολογήσει καν τους μισθούς των υπαλλήλων που απασχολεί.

Νέα πνοή στην αγορά στοιχήματος της Αγγλίας έδωσε η επιστροφή των ιπποδρομιών

Οι ιπποδρομίες αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στην Αγγλία και οι παίχτες του στοιχήματος το απέδειξαν για μια ακόμη φορά, την πρώτη ημέρα που οι ιπποδρομίες επέστρεψαν στο κανονικό τους πρόγραμμα. Η προτίμηση που έδειξαν οι παίχτες στο ιπποδρομιακό στοίχημα, ήδη από την πρώτη ημέρα επιστροφής του, έδωσαν μια νέα πνοή στην αγορά στοιχήματος, η οποία τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει ελλείψεις και οικονομικά προβλήματα.

Ενισχύει τον τομέα των eSports η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365 θα προσφέρει πολύ σύντομα αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον τομέα των eSports, καθώς πρόσφατα προχώρησε σε μια σημαντική συμφωνία με την εταιρεία διανομής δεδομένων και εικόνων SIS.

Ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων της Bundesliga προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

H στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365 καλύπτει στοιχηματικά όλους τους επερχόμενους αγώνες της γερμανικής Bundesliga και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους σε δεκάδες διαφορετικές πτυχές κάθε αναμέτρησης, πριν ή μετά την έναρξή τους. Παράλληλα, σε κάθε αγώνα, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν και κορυφαίες υπηρεσίες, όπως το cash out, αλλά και το live streaming.

Στο Colorado επεκτείνεται η δράση της στοιχηματικής εταιρείας Bet365

Η στοιχηματική εταιρεία Bet365 δραστηριοποιείται νόμιμα και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού έχει εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας σε επιλεγμένες Πολιτείες των ΗΠΑ. Σε αυτές τις Πολιτείες θα προστεθεί πολύ σύντομα μία ακόμη, αφού η Bet365 απέκτησε την απαραίτητη άδεια δραστηριότητας και στο Colorado.

Επιπλέον 61 παράνομες ιστοσελίδες στη μαύρη λίστα της Ελβετίας

Οι αρμόδιες ρυθμιστικές Αρχές της Ελβετίας, οι ESBK και Comlot, πρόσθεσαν 61 ιστοσελίδες στη μαύρη λίστα της χώρας. Οι 61 νέες ιστοσελίδες λειτουργούσαν στη χώρα χωρίς άδεια και, παρά τις προειδοποιήσεις των αρμοδίων, συνέχιζαν να προσελκύουν Ελβετούς παίχτες. Πλέον, όμως, οι παίχτες της χώρας δε μπορούν να επισκεφτούν τις συγκεκριμένες, αφού έχουν μπλοκαριστεί με διαταγή των αρμοδίων.

Πρόκειται για μια ακόμη αναθεώρηση της μαύρης λίστας της Ελβετίας, η οποία είχε μπλοκάρει την είσοδο σε επιπλέον 27 ιστοσελίδες τον περασμένο Μάρτιο.

 

Ενισχύει τον τομέα των eSports η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

H στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365 αποφάσισε να ενισχύσει τον τομέα των eSports και προχώρησε για αυτόν τον σκοπό σε μια νέα συνεργασία. Η νέα συνεργασία υπογράφηκε με τη SIS, μία από τις κορυφαίες στον τομέα διανομής στατιστικών και ζωντανών μεταδόσεων σε πολλά και διαφορετικά αθλήματα ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και των eSports.

Συνεχίζονται κανονικά οι διαδικασίες έκδοσης των νέων αδειών online στοιχήματος

Η ελληνική αγορά online στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών βρίσκεται στο κατώφλι μιας νέας εποχής, αφού οι διαδικασίες έκδοσης των νέων αδειών συνεχίζονται κανονικά. Θυμίζουμε ότι οι παλιότερες προσωρινές άδειες online στοιχήματος θα αντικατασταθούν από νέες και μόνιμες, οι οποίες θα μοιραστούν ξανά στις εταιρείες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη χώρα μας.

Χρήσιμα εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού στην ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 ενίσχυσε τη γκάμα εργαλείων υπεύθυνου στοιχηματισμού που προσφέρει στα μέλη της και πλέον οι παίχτες μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικούς τρόπους, προκειμένου να βεβαιώνονται ότι δε θα παρασυρθούν και χάσουν περισσότερα χρήματα από όσα θα άντεχε η τσέπη τους. Τα νέα αυτά εργαλεία επιτρέπουν στους παίχτες να θέσουν όρια καταθέσεων, να δέχονται ειδοποιήσεις για τη δραστηριότητά τους, να κάνουν ένα διάλειμμα από τα τυχερά παιχνίδια ή να ζητήσουν τον αποκλεισμό τους από κάθε υπηρεσία της ιστοσελίδας.

Αγγλία: Εξονυχιστικοί έλεγχοι για τις συνήθειες των παιχτών στοιχήματος στην πανδημία

Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Πολιτισμού, ΜΜΕ και Αθλητισμού της Αγγλίας έχει επικοινωνήσει με τις κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχήματος της χώρας, ζητώντας τους συχνές ενημερώσεις για τις συνήθειες των μελών τους κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού τους, εν μέσω της εξάπλωσης της πανδημίας. Οι αρμόδιοι επιθυμούν να ελέγξουν εξονυχιστικά και να αναλύσουν τα μοτίβα συμπεριφορών των παιχτών, προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα, σχετικά με τις επιπτώσεις του εγκλεισμού στην ψυχολογία τους.

Πακιστάν: Διαμαρτυρίες για live streaming της στοιχηματικής ιστοσελίδας Bet365

Η Bet365, αλλά και οι αρμόδιες αθλητικές Αρχές, δέχονται έντονες κριτικές στο Πακιστάν, μετά τη ζωντανή μετάδοση ενός αγώνα κρίκετ στη στοιχηματική ιστοσελίδα της. Ο αγώνας μεταδόθηκε μεν νόμιμα και μετά από συμφωνία με τους αρμόδιους, αλλά οι διαμαρτυρίες στρέφονται κατά και των δύο πλευρών, λόγω της νομοθεσίας που ισχύει στη χώρα.

Θυμίζουμε ότι στο Πακιστάν απαγορεύεται κάθε μορφή στοιχήματος και, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν νόμοι που να απαγορεύουν συσχετισμό των διοργανώσεων με στοιχηματικές εταιρείες, τέτοιου είδους πρακτικές προκαλούν έντονες διαμαρτυρίες.

Δωρεά για τον κορωναϊό πραγματοποίησε η ιδιοκτήτρια της εταιρίας στοιχήματος Bet365

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα Denise Coates Foundation, που ανήκει στην ιδιοκτήτρια της εταιρίας στοιχήματος Bet365, ανακοίνωσε πως πραγματοποίησε μια σημαντική δωρεά σε έναν περιφερειακό φιλανθρωπικό τομέα του συστήματος NHS (το αγγλικό ΕΣΥ). Σκοπός του συγκεκριμένου τομέα είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη νοσηλευτικού προσωπικού και ασθενών, κατά τη διάρκεια της μεγάλης πρόκλησης που αντιμετωπίζουν εν μέσω της εξάπλωσης της πανδημίας.

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη