Αποκλειστικές αποδόσεις μέσω κινητού στη BetVictor

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας BetVictor έχουν στη διάθεσή τους εκατοντάδες επιλογές καθημερινά στο ποδόσφαιρο, στοιχηματίζοντας μέσω του υπολογιστή, αλλά και μέσω του κινητού ή του tablet τους. Ειδικά στην περίπτωση του στοιχηματισμού μέσω κινητού, δεν έχουν παρά να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το Instabet, το ειδικό app της BetVictor, το οποίο τους προσφέρει εκατοντάδες επιλογές και πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού στους σημαντικότερους αγώνες ποδοσφαίρου.

 

Πλέον, μάλιστα, ο στοιχηματισμός μέσω του app Instabet, χρησιμοποιώντας το κινητό ή το tablet, μπορεί να γίνει περισσότερο επικερδής, χάρη στη νέα προσφορά της ιστοσελίδας του στοιχήματος. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά επιλεγμένους αγώνες καθημερινά, για τους οποίους όσοι στοιχηματίζουν μέσω κινητού θα λαμβάνουν αποκλειστικές αποδόσεις, αυξημένες σε σχέση με τις αντίστοιχες που θα βλέπουν όσοι στοιχηματίζουν μέσω του υπολογιστή τους.

 

Οι αποδόσεις αυτές θα ανακοινώνονται καθημερινά, αποκλειστικά μέσω του Instabet, και θα ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, πριν την έναρξη του αγώνα. Και, εκμεταλλευόμενοι τις αποδόσεις αυτές, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικούν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν αντίστοιχα αυξημένο ρίσκο.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, βέβαια, δεν αφορά αποκλειστικά σε αγώνες ποδοσφαίρου. Η BetVictor θα ανακοινώνει αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες διαφόρων αθλημάτων και το μόνο που θα έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να παρακολουθούν το app και να σπεύδουν να τις προλάβουν.

 

Όσοι δεν έχουν εγκαταστήσει το app Ιnstabet στο κινητό ή στο tablet τους, δεν έχουν παρά να επισκεφτούν είτε το App Store της Apple (αν διαθέτουν iPhone ή iPad) είτε την ιστοσελίδα της BetVictor (αν διαθέτουν κινητό ή tablet με λειτουργικό σύστημα Android).

Η Betvictor ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων με τεράστια γκάμα σε στοιχηματκές αγορές,αθλήματα αλλά και παιχνίδια που προσφέρει στα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betvictor και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία