Ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betsafe

Χορηγός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η Betsafe

Η εταιρία στοιχημάτων Betsafe προχώρησε σε μια νέα χορηγία προς το αγγλικό ποδόσφαιρο και ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία που σύναψε με την ομάδα της Football League One, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Betsafe θα αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη online στοιχήματος της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες.

 

Χάρη στη νέα συμφωνία, λοιπόν, η Betsafe θα προβάλλεται στις διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται στο στάδιο Bramall Lane της Σέφιλντ, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται και σε ειδικά διαμορφωμένα κιόσκια.

 

Επεκτείνεται η χορηγία της Betsafe προς την Κολωνία

Η Betsafe ανακοίνωσε πως επέκτεινε τη συμφωνία χορηγίας που έχει συνάψει με την ποδοσφαιρική ομάδα της Κολωνίας. Η στοιχηματική εταιρεία θα παραμείνει αποκλειστικός συνεργάτης της Κολωνίας στον τομέα του online στοιχήματος για τα επόμενα τρία χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2019.

 

Nέα εικονικά αθλήματα στη Betsafe

H εταιρία στοιχημάτων Βetsafe εγκαινίασε ένα νέο τομέα με εικονικά αθλήματα στην ιστοσελίδα της, με αποτέλεσμα να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τις ευκαιρίες στοιχηματισμού που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της. Η νέα πλατφόρμα εικονικών αθλημάτων προσφέρει αρκετές επιλογές σε αθλήματα, ενώ διεξάγονται καθημερινά δεκάδες εικονικοί αγώνες.

 

Στοίχημα σε εικονικά αθλήματα από τη Betsafe

Η στοιχηματική εταιρία Βetsafe εγκαινίασε ένα νέο τομέα στην ιστοσελίδα της – τον τομέα των virtual sports, ο οποίος επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε εκατοντάδες εικονικούς αγώνες καθημερινά και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Στοίχημα και μέσω τηλεόρασης από τη Betsafe!

Η Betsafe είναι η πρώτη εταιρεία online στοιχήματος που δίνει πλέον τη δυνατότητα στα μέλη της να στοιχηματίσουν και μέσω τηλεόρασης! Οι υπεύθυνοι της εταιρείας λάνσαραν το πρώτο app του είδους που προορίζεται για το Apple TV.

 

Betsafe: Φιλανθρωπία ρεκόρ κατά του καρκίνου του μαστού

Η στοιχηματική εταιρία Betsafe δώρισε το ποσό ρεκόρ των 70.000 ευρώ στο Pink Ribbon Foundation, μια κοινωφελή οργάνωση που καταπολεμά τις συνέπειες του καρκίνου του μαστού, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Μουντιάλ ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο διεξήχθη πριν μερικές ημέρες στον Καναδά.

Αποκλειστικά μέσω της Betsafe η Betsson στην Αγγλία

Αποκλειστικά μέσω της εταιρίας στοιχήματος Betsafe θα έχει παρουσία στην αγγλική αγορά η Betsson, προσαρμοζόμενη στα νέα δεδομένα που θέτει η αυστηρότερη αγγλική νομοθεσία. Αυτό σημαίνει πως η ιστοσελίδα της Betsson  θα κλείσει σύντομα. Ήδη, άλλωστε, τα μέλη της ειδοποιήθηκαν μέσω e-mail πως έχουν διορία έως το τέλος του Ιανουαρίου, προκειμένου να προχωρήσουν σε ανάληψη των χρημάτων από τους λογαριασμούς τους και έπειτα να τους κλείσουν.

Ανανεώθηκε η συμφωνία Betsafe - FC Cologne

H ιστοσελίδα στοιχήματος Betsafe ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας που έχει συνάψει με τη γερμανική  FC Cologne, για έναν ακόμη χρόνο. Αυτό σημαίνει πως η εταιρεία του online στοιχήματος παραμένει (τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμη) επίσημος συνεργάτης του στοιχήματος για την Cologne, αυτή τη φορά σε premium επίπεδο. Οι δύο πλευρές δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένες από την προηγούμενη συνεργασία τους και το απέδειξαν έμπρακτα, ανανεώνοντάς τη και αναβαθμίζοντάς τη.

 

Τα καλύτερα του Gumball 3000 στη Betsafe

Η στοιχηματική εταιρία Betsafe δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της ένα σύντομο βίντεο, το οποίο περιέχει τα καλύτερα στιγμιότυπα του γνωστού ράλι Gumball 3000. Πρόκειται για έναν αγώνα που ξεκινά από την Αγγλία και διαπερνά έναν αριθμό ευρωπαϊκών χωρών, ο οποίος διεξήχθη πριν ένα μήνα, με τη χορηγία της Betsafe.

 

Χορηγός του Gumball 3000 η Betsafe

Η ιστοσελίδα στοιχήματος  Betsafe θα αποτελεί τον κύριο χορηγό του ράλι Gumball 3000 για τα επόμενα τρία χρόνια, επεκτείνοντας έτσι τη συνεργασία της με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης. Το Gumball 3000 είναι ένας ετήσιος αγώνας αυτοκινήτων, ο οποίος ξεκινά από την Αγγλία και διαπερνά έναν αριθμό ευρωπαϊκών χωρών, στον οποίο η εταιρεία του online στοιχήματος συμμετείχε και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όχι ως χορηγός.

 

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη