Τρόποι πληρωμών σε στοιχηματικές εταιριες

Η σημαντικότερη διαφορά ανάμεσα στο φυσικό και το στοίχημα online πάει χέρι χέρι με την εξαιρετική ευκολία που προσφέρει διαδικτυακό στοίχημα, καθώς μπορείς να κάνεις τα πάντα από το σπίτι σου! Πέρα από την ευκολία υπάρχει και μια δεύτερη βασική διαφορά που αφορά στο… λογιστικό κομμάτι της διαδικασίας, δηλαδή την κατάθεση και την είσπραξη χρημάτων/κερδών από στοιχηματικές εταιρίες.

Δείτε τις καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Οι τρόποι πληρωμής που περιγράφονται σε αυτή τη σελίδα είναι οι εξής:
  • Τραπεζικό Έμβασμα
  • Western Union
  • Πιστωτική και Χρεωστική κάρτα
  • Κάρτα Paysafe (PaySafeCard)
  • e-wallets

Τραπεζικό Έμβασμα

Το κομμάτι αυτό μπορεί να γίνει πρώτα απ’ όλα με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Το μόνο που έχει να κάνει ο παίχτης είναι να αναζητήσει τον τραπεζικό λογαριασμό της στοιχηματικής εταιρείας με την οποία επιθυμεί να πραγματοποιήσει τη συναλλαγή και να καταθέσει εκεί τα χρήματα που θέλει να έχει στο λογαριασμό του. Αντίστοιχα, όταν κερδίσει κάποια χρήματα, τα κέρδη μπορούν να κατατεθούν στον δικό του λογαριασμό. Τα μειονεκτήματα σε αυτή την παραδοσιακή τακτική είναι τα… παραδοσιακά. Δηλαδή, ο παίχτης θα πρέπει να κάνει μερικές εργάσιμες ημέρες υπομονή, μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Επιπλέον, θα πρέπει να αποκαλύψει τα στοιχεία του τραπεζικού του λογαριασμού. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είναι σίγουρος πως η εν λόγω στοιχηματική εταιρεία είναι αξιόπιστη, αλλά και πως έχει άδεια από την Πολιτεία να πραγματοποιεί τέτοιου είδους συναλλαγές. Διαβάστε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τραπεζικό έμβασμα με στοιχηματικές εταιρίες.

Western Union

Ένας επίσης παραδοσιακός τρόπος είναι η μεταφορά χρημάτων μέσω της Western Union, τις υπηρεσίες της οποίας μπορεί να βρει κανείς σχεδόν παντού. Η διαδικασία παραμένει ίδια, με τη διαφορά ότι πιθανότατα ο παίχτης θα χρειαστεί να επικοινωνήσει με τη στοιχηματική εταιρεία, ώστε να του δώσουν έναν λογαριασμό ιδιώτη (και όχι της εταιρείας). Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται και η εχεμύθεια των συναλλαγών, αφού δε γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για τυχερά παιχνίδια. Διαβάστε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Western Union με στοιχηματικές εταιρίες.

Πιστωτική και Χρεωστική κάρτα

Φυσικά, η τεχνολογία είναι σε θέση να προσφέρει και πιο εξελιγμένες λύσεις – ζούμε, άλλωστε, στην εποχή του internet και όλα μπορούν να γίνουν online. Με μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ο παίχτης μπορεί να μεταφέρει άμεσα τα χρήματα στον λογαριασμό του και να ξεκινήσει να στοιχηματίζει. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει να είναι σίγουρος για την αξιοπιστία της στοιχηματικής εταιρείας (ειδικά αν χρησιμοποιεί την πιστωτική του). Τα κέρδη του θα ακολουθήσουν και πάλι την αντίστροφη διαδρομή και θα προστεθούν στο λογαριασμό που συνδέεται με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Η βασική διαφορά ανάμεσα στην πιστωτική και στη χρεωστική κάρτα έχει να κάνει με το πιστωτικό όριο. Ενώ στην πρώτη αυτό είναι μεγάλο (και επικίνδυνο για επιρρεπείς στο τζόγο παίχτες), στη δεύτερη είναι όσο χαμηλό έχει οριστεί από τον κάτοχο. Με λίγα λόγια, όσα χρήματα καταθέσει στη χρεωστική του τόσα θα μπορεί να ξοδέψει. Διαβάστε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με στοιχηματικές εταιρίες.

Κάρτα Paysafe (PaySafeCard)

Οι χρεωστικές κάρτες εκδίδονται από την τράπεζα, ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες άλλες (οι γνωστές προπληρωμένες, με γνωστότερη την Paysafe), οι οποίες μπορούν να αγοραστούν κι από το περίπτερο και έχουν μέσα ένα συγκεκριμένο ποσό. Ωστόσο, η τράπεζα θα εμπλακεί πάλι στις συναλλαγές του παίχτη, όταν αυτός κερδίσει και πρέπει να αποκαλύψει στη στοιχηματική εταιρεία τον τραπεζικό λογαριασμό που θα κατατεθούν τα κέρδη του. Διαβάστε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Paysafe Card με στοιχηματικές εταιρίες.

e-wallets

Οι online χρηματικές συναλλαγές, όμως, έχουν βρει το αποκορύφωμά τους στα e-wallets, ειδικά σχεδιασμένα sites που λειτουργούν ως διαμεσολαβητές στις χρηματικές συναλλαγές των χρηστών. Sites όπως το PayPal, το Neteller και το Moneybookers λειτουργούν ως online πορτοφόλια. Ο χρήστης τα συνδέει με την πιστωτική του κάρτα ή τον τραπεζικό του λογαριασμό και αυτά φροντίζουν για τη διαφάνεια και ασφάλεια των συναλλαγών. Εξάλλου, αν κάποια στοιχηματική εταιρεία χρησιμοποιεί μια από αυτές τις υπηρεσίες, σημαίνει πως πληροί τις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας της. Διαβάστε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε e-wallets με στοιχηματικές εταιρίες.Οι εναλλακτικές, λοιπόν, είναι πολλές για κάποιον που επιθυμεί να στοιχηματίσει μέσω internet και η ασφάλεια που προσφέρουν είναι δεδομένη – αρκεί να μιλάμε για έμπιστη και νόμιμη στοιχηματική εταιρεία. Άλλωστε, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα καταθέσει και εισπράξει τα χρήματά του, ο παίχτης ενδιαφέρεται για ένα πράγμα: να παίξει στοίχημα στο ίντερνετ! Οτιδήποτε άλλο μεσολαβεί θα πρέπει απλά να μην αποσπά την προσοχή του.
Θέλετε περισσότερες πληροφορίες? Διαβάστε αν οι στοιχηματικές εταιρίες είναι νόμιμες ή παράνομες ή δείτε τις εταιρίες στοιχημάτων με άδεια στην Ελλάδα. Διαβάστε για Εταιριες στοιχηματων με Ελληνικό Support, Εταιριες στοιχηματων με μπονους για Ελλάδα.