Εταιριες στοιχηματων online

Το ίντερνετ έχει κατακτήσει πλέον τα πάντα και σήμερα κάποιος μπορεί να βρει ότι ψάχνει ρίχνοντας μια ματιά στο διαδίκτυο. Έτσι και το στοίχημα έχει περάσει πλέον σε άλλη εποχή και οι περισσότεροι παίκτες παίζουν online στοιχημα σε κάποια εταιρία στοιχήματος. Παλαιότερα υπήρχαν μόλις 2-3 εταιρίες στοιχημάτων online που γνωρίζαμε στην Ελλάδα και εμπιστευόμασταν να παίξουμε στοίχημα. Αυτό έχει περάσει πλέον στο παρελθόν. Οι εταιριες στοιχηματων online έχουν αυξηθεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια και πλέον οι επιλογές είναι πολλές.

Το βασικό ζητούμενο όμως για κάποιον που παίζει στοίχημα online είναι να μπορεί να απολαύσει τουλάχιστον κάποιες βασικές υπηρεσίες από την εταιρία στοιχημάτων της επιλογής του.

Δείτε τις καλύτερες εταιριες στοιχηματων.

5 βασικές υπηρεσίες για στοίχημα από εταιριες στοιχηματων online


Οι εταιρίες στοιχημάτων online γνωρίζουν πολύ καλά πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για το στοίχημα στο ίντερνετ και ακριβώς για αυτό τον λόγο προσφέρουν όσο περισσότερες υπηρεσίες για στοιχημα μπορούν και όσο το δυνατόν ποιό καλή και εύκολη εξυπηρέτηση των αναγκών των παιχτών τους.

Κάποιες βασικές υπηρεσίες για στοίχημα που πρέπει να προσφέρουν οι εταιριες στοιχηματων online σήμερα:

Μπόνους στο στοίχημα

Τα μπόνους στο στοίχημα από τις εταιρίες στοιχημάτων online, είναι πάντα ελκυστικά και είναι το πρώτο στάδιο προσέγγισης της στοιχηματικής εταιρίας. Πολλές εταιρίες στοιχημάτων online προσφέρουν εκτός από μπόνους πρώτης κατάθεσης, έξτρα μπόνους ανά τακτά διαστήματα στους πελάτες τους. Δείτε τα καλύτερα δωρεάν στοιχήματα και μπόνους εγγραφής.

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

Είναι αρκετά σημαντικό οι εταιριες στοιχηματων online να έχουν εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για τους παίκτες τους. Προσφέρει ασφάλεια και επίσης την ευκολία να επίλυση κάποιος κάποιο πρόβλημα ή να επιλύσει κάποια απορία γρήγορα. Πολλές εταιριες στοιχηματων online προσφέρουν εκτός από τηλέφωνο και email επικοινωνίας και υπηρεσία live chat για ακόμα ποιο εύκολη επικοινωνία. Δείτε μερικές απο τις εταιρείες στοιχημάτων με εξυπηρέτηση πελατών στα Ελληνικά.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις για στοίχημα

Είναι λογικό οι εταιριες στοιχηματων online να προσπαθούν να έχουν καλές αποδόσεις και συνήθως δεν έχουν τεράστιες διαφορές. Κάποιες εταιριες στοιχηματων online ίσως να έχουν καλύτερες αποδόσεις σε κάποια σπορ από κάποιες άλλες αλλά πάνω κάτω κινούνται στα ίδια επίπεδα. Ειδικά στις μεγάλες εταιριες στοιχηματων online οι διαφορές είναι ανταγωνιστικές σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά αλλά πάντα σε παρόμοια επίπεδα.

Στοίχημα Live

Όλες οι εταιρίες στοιχημάτων online προσφέρουν πλέον στοίχημα live ,αλλά κάποιες προσφέρουν περισσότερα παιχνίδια και περισσότερες στοιχηματικές αγορές σε εξέλιξη από άλλες. Όλο και περισσότεροι bookies εμπλουτίζουν το live τους με ματς και αγορές για στοίχημα σε εξέλιξη αλλά αυτή τη στιγμή εταιριες στοιχηματων όπως η bet365 και η bwin έχουν τα πρωτεία.

Live video

Αυτή η υπηρεσία από τις εταιριες στοιχηματων online είναι ίσως και η αγαπημένη των παιχτών του στοιχήματος και όσες την διαθέτουν σίγουρα κερδίζουν παίκτες από άλλους bookmakers. Κάποιος μπορεί να παίξει στοίχημα online σε κάποιες στοιχηματικές και να παρακολουθήσει το ματς live σε ικανοποιητική ποιότητα ( μην περιμένει κάποιος HD ποιότητα) και να δώσει και περισσότερο ενδιαφέρον στο ματς αλλά και στο στοίχημα του φυσικά. Σε συνδυασμό και με το στοίχημα live, το live streaming απο εταιριες στοιχηματων γίνεται ακόμα ποιο συναρπαστικό.