Πιστωτική και Χρεωστική κάρτα σε εταιρίες στοιχημάτων

Visa Τα πρόχειρα μασούρια χαρτονομισμάτων, η αναζήτηση για επιπλέον κέρματα σε κάθε τσέπη του παντελονιού και οι βαλίτσες για τη μεταφορά των κερδών αποτελούν πια παρελθόν για το στοίχημα, ειδικά όταν μιλάμε για την online εκδοχή του. Με την ίδια ευκολία που ο παίχτης πετάει σε μια άκρη το μολύβι του για χάρη του ποντικιού αντικαθιστά και τα χρήματα με μια πλαστική κάρτα, η οποία τον συνδέει απευθείας με τον τραπεζικό λογαριασμό του.

Ο παίχτης, λοιπόν, που έχει αντικαταστήσει τα χαρτονομίσματα και κέρματα με πλαστικό χρήμα στις (online ή μη) συναλλαγές του, μπορεί να βασιστεί πάνω στην πιστωτική κάρτα για να πραγματοποιήσει όλες τις συναλλαγές του. Η πιστωτική, άλλωστε, δεν είναι παρά μια τραπεζική κάρτα που σου επιτρέπει να κάνεις συναλλαγές μέσω αυτής – με χαρτονομίσματα θα ασχοληθεί ο κάτοχός της μόνο όταν θα έρθει η στιγμή εξόφλησης του λογαριασμού της. Αυτή η κάρτα, λοιπόν, είναι το μέσο συναλλαγής του με τη στοιχηματική εταιρία, όταν έρθει η ώρα να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό του. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας που του ζητά η φόρμα εγγραφής του site και, έπειτα, να καταθέτει όσα χρήματα επιθυμεί, κάθε φορά που ο λογαριασμός του αδειάζει. Όταν ο παίχτης επιθυμεί να κάνει ανάληψη των κερδών του, τέλος, τα χρήματα εμφανίζονται αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η κάρτα.

Παρόμοια είναι και η φύση και η λειτουργία μιας χρεωστικής κάρτας. Απλά, σε αντίθεση με την πιστωτική, διαθέτει μόνο όσα χρήματα έχει καταθέσει σε αυτή ο κάτοχός της. Σκεφτείτε τις διαφορές ανάμεσα στους δύο τύπους καρτών, σα να ήταν κινητά τηλέφωνα. Η πιστωτική έχει λογαριασμούς και κανένα όριο, σαν τα συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας. Η χρεωστική, από την άλλη, διαθέτει μόνο όσα χρήματα της καταθέσεις, σαν τα καρτοκινητά.

Η χρεωστική κάρτα είναι συνδεδεμένη με έναν λογαριασμό τράπεζας, στον οποίο ο κάτοχος καταθέτει όσα χρήματα χρειάζεται για τις online συναλλαγές του. Τα έξοδα αφαιρούνται από αυτό το ποσό, ενώ τα έσοδα προστίθενται σε αυτό. Το μεγάλο θετικό έχει να κάνει με τη σιγουριά που προσφέρει στον παίχτη, όσον αφορά στην ασφάλεια των συναλλαγών του, αλλά και στη δική του εγκράτεια. Εφόσον μιλάμε για κατάθεση στην χρεωστική του απαραίτητου (και όχι μεγαλύτερου) ποσού, ο παίχτης είναι εξασφαλισμένος πως δε θα χάσει πολλά, ακόμη κι αν πέσει σε κάποιον απατεώνα ή παρασυρθεί από το παιχνίδι.

Κοινώς, αν και οι πιστωτικές κάρτες ήταν διαδεδομένες και πριν τη χρυσή εποχή του internet, χάρη σε αυτό βρήκαν τη μεγαλύτερη ίσως χρησιμότητά τους. Αποτελούν τον ευκολότερο τρόπο online συναλλαγών (και σε αυτές ανήκουν όχι μόνο τα ψώνια, αλλά και τα στοιχήματα) και, μαζί με τις χρεωστικές κάρτες, προσφέρουν ασφάλεια και πρακτικότητα, κάθε μέρα και ώρα.

Διαβάστε περιληπτικά ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τρόποι πληρωμών σε εταιρίες στοιχημάτων ή βρείτε παραπάνω πληροφορίες για τους παρακάτω τρόπους:Θέλετε περισσότερες πληροφορίες? Δείτε τις καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων. Διαβάστε αν οι στοιχηματικές εταιρίες είναι νόμιμες ή παράνομες ή δείτε τις Εταιρείες στοιχημάτων με άδεια στην Ελλάδα. Διαβάστε για Εταιριες στοιχηματων με Ελληνικό Support, Εταιριες στοιχηματων με μπονους για Ελλάδα.