Εταιριες στοιχηματων με Ελληνικό support (εξυπηρέτηση πελατών)

Οι εταιριες στοιχηματων στο ίντερνετ προσπαθούν πάντα να ικανοποιούν τους πελάτες τους προσφέροντας όσο περισσότερες υπηρεσίες μπορούν και η Ελληνική εξυπηρέτηση πελατών είναι μια απο τις υπηρεσίες που κάνουν μια στοιχηματική να ξεχωρίζει απο μια άλλη. Οι μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν online στοιχημα είναι ξένες οπότε η Ελληνική εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι κάτι δεδομένο σε όλες.

Η εξυπηρέτηση πελατών μιας στοιχηματικης εταιριας είναι ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι για κάποιον που παίζει στοιχημα online και είναι ποιό εύκολη όταν είναι στα Ελληνικά και επίσης υπάρχει καλύτερη κατανόηση της ψυχολογίας του παίκτη ή του προβλήματος λόγο της ίδιας ιδιοσυγκρασίας μεταξύ Ελλήνων. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο να παίρνει κάποιος τηλέφωνο σε κάποιον online bookmaker και να προσπαθεί να συνενοηθεί στα Αγγλικά και το να μιλάει στα Ελληνικά και να συνενοείται άμεσα και γρήγορα.

Δείτε τις καλύτερες νομιμες εταιριες στοιχηματος.

Αν και είναι πολλές οι εταιριες στοιχηματων που έχουν την ιστοσελίδα τους μεταφρασμένη στα Ελληνικά, δεν έχουν όλες Ελληνική Εξυπηρέτηση πελατών. Είναι συγκεκριμένες οι εταιριες στοιχήματος στο ίντερνετ που προσφέρουν και Ελληνική σελίδα και Ελληνικό support και είναι οι ακόλουθες:
 


     

sima etairiasPlaybet

Η στοιχηματική εταιρία Playbet προσφέρει Ελληνόφωνο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω τηλεφώνου (σταθερό νούμερο), μέσω ζωντανής συνομιλίας live chat και φυσικά μέσω email. Το τμήμα υποστήριξης λειτουργεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατοκύριακων.


 
     

sima etairiasmybet

Η εταιρεία στοιχημάτων mybet εξυπηρετεί τους Έλληνες πελάτες με Ελληνικό support που προσωρινά παρέχεται μέσω email ή μέσω της συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Σύντομα πάντως αναμένεται να προσφέρει και την υπηρεσία live chat και στην Ελλάδα. Η mybet έχει αδειοδοτηθεί απο το Δεκέμβριο του 2012 και είναι νόμιμη στοιχηματική εταρεία στην Ελλάδα.


 
     

sima etairiasGoalbet

Η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet διαθέτει νόμιμη άδεια για στοίχημα στην Ελλάδα και διαθέτει υπερπλήρες τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί μέσω τηλεφώνου το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Για ερωτήσεις και απορίες εκτός ωρών λειτουργίας τηλεφωνικής επικοινωνίας μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που διατίθεται από τη στοιχηματική τους ιστοσελίδα.


 
     

sima etairiasBetShop

Η betShop είναι νόμιμη εταιρεία στοιχήματος στην Ελλάδα και διαθέτει τμήμα Ελληνόφωνης εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα. Η στοιχηματική εταιρεία είναι επίσης διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει μέσω email, fax και ταχυδρομικής επιστολής.


 
     

sima etairiasUnibet

H εταιρια στοιχηματων Unibet διαθέτει εξυπηρέτηση πελατών στα Ελληικά μέσω τηλέφωνου με ώρες λειτουργίας καθημερινά απο τις 10:00 το πρωι μέχρι τις 10:10 το βράδυ και υπηρεσία live chat καθημερινά από τις 14:00 έως τις 17:00. Επίσης η Unibet προσφέρει Ελληνικό Support καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας μέσω email.


 
     

sima etairiasStoiximan

Ο ήρωας του στοιχήματος Stoiximan προσφέρει στους φίλους του από Ελλάδα εξυπηρέτηση μέσω αίτησης επιστροφής κλήσης (callback) και email. (Για τη χρησιμοποίηση της κλήσης χρειάζεται να έχετε ήδη λογαριασμό με την εταιρεία)


 
     

sima etairiasbwin

H στοιχηματική εταιρία bwin παρέχει πλήρης υπηρεσίες υποστήριξης στην Ελληνική γλώσσα μέσω φόρμας επικοινωνίας και τηλεφώνου. Η τηλεφωνική υποστήριξη λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 με 17:00 ενώ το Σαββάτο και την Κυριακή λειτουργεί μόνο μεταξύ 15:00 και 17:00.


 
     

sima etairiasbetvictor

Ο bookmaker betvictor έχει τμήμα για εξυπηρέτηση Ελλήνων πελατών που καλύπτει τηλέφωνο, email καθώς και live chat. Στην εταιρεία στοιχημάτων betvictor υπάρχει και η υπηρεσία Καλέστε Με όπου μπορείτε να συμπληρώσετε μια φόρμα με τα στοιχεία σας και κάποιος απο την εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας. Οι τηλεφωνική υπηρεσία και η υπηρεσία Καλέστε Με λειτουργούν απο τις 09 το πρωί μέχρι και της 01 τα ξημερώματα.


 
     

sima etairiasstanjames

Η StanJames είναι και αυτή μια απο τις λίγες εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρει εξυπηρέτηση πελατών με όλα τα μέσα, τηλέφωνο, email και live chat. To Ελληνικό support είναι διαθέσιμο 24 ώρες μέσω email ενώ κάθε μέρα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικός και με live chat.


 
     

sima etairiasInterwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten προσφέρει Ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email και τηλεφώνου καθημερινά απο τις 11:00 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Η Interwetten προσωρινά δε προσφέρει υπηρεσία live chat.


 
     

sima etairiasbetclic

Η εταιρια στοιχηματων Betclic διαθέτει Ελληνική εξυπηρέτηση πελατών μέσω email και μέσω ζωντανής συνομιλίας live chat καθημερινά απο 12:00 έως 21:00 ώρα Ελλάδος. Τις ίδιες ώρες οι ομάδα εξυπηρέτησης πελατών απαντάει και σε email για προβλήματα και απορίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν πελάτες και επισκέπτες.Διαβάστε περισσότερα για αξιόπιστες εταιριες στοιχηματων.