Εταιριες στοιχηματων με Ελληνικό support (εξυπηρέτηση πελατών)

Οι εταιριες στοιχηματων στο ίντερνετ προσπαθούν πάντα να ικανοποιούν τους πελάτες τους προσφέροντας όσο περισσότερες υπηρεσίες μπορούν και η Ελληνική εξυπηρέτηση πελατών είναι μια απο τις υπηρεσίες που κάνουν μια στοιχηματική να ξεχωρίζει απο μια άλλη. Οι μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν online στοιχημα είναι ξένες οπότε η Ελληνική εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι κάτι δεδομένο σε όλες.

Η εξυπηρέτηση πελατών μιας στοιχηματικης εταιριας είναι ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι για κάποιον που παίζει στοιχημα online και είναι πιό εύκολη όταν είναι στα Ελληνικά και επίσης υπάρχει καλύτερη κατανόηση της ψυχολογίας του παίκτη ή του προβλήματος λόγο της ίδιας ιδιοσυγκρασίας μεταξύ Ελλήνων. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο να παίρνει κάποιος τηλέφωνο σε κάποιον online bookmaker και να προσπαθεί να συνεννοηθεί στα Αγγλικά και το να μιλάει στα Ελληνικά και να συνεννοείται άμεσα και γρήγορα.

Δείτε τις καλύτερες νομιμες εταιριες στοιχηματος.

Αν και είναι πολλές οι εταιριες στοιχηματων που έχουν την ιστοσελίδα τους μεταφρασμένη στα Ελληνικά, δεν έχουν όλες Ελληνική Εξυπηρέτηση πελατών. Είναι συγκεκριμένες οι εταιριες στοιχήματος στο ίντερνετ που προσφέρουν και Ελληνική σελίδα και Ελληνικό support και είναι οι ακόλουθες:
 


     

sima etairiasbet365

Η bet365 είναι μία από τις ελάχιστες εταιριες στοιχηματων που διαθέτει Ελληνική εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου,  \email και live chat 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα. Με αρκετά έμπειρο προσωπικό και πολύ καλή διαθεσιμότητα η bet365 καλύπτει τις ανάγκες εξυπηρέτησης πελατών για τους Έλληνες πελάτες τους όσο καμία άλλη στοιχηματική εταιρεία.


 
     

sima etairiasBetShop

Η betShop είναι νόμιμη εταιρεία στοιχήματος στην Ελλάδα και διαθέτει τμήμα ελληνόφωνης εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 8 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Η επικοινωνία μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω e-mail, τηλεφώνου και live chat.


 
     

sima etairiasGoalbet

Η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet διαθέτει νόμιμη άδεια για στοίχημα στην Ελλάδα και διαθέτει υπερπλήρες τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί μέσω τηλεφώνου και e-mail. Για ερωτήσεις και απορίες μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που διατίθεται από τη στοιχηματική τους ιστοσελίδα. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet λειτουργεί όλο το 24ωρο.


 
     

sima etairiasmybet

Η εταιρεία στοιχημάτων mybet εξυπηρετεί τους Έλληνες πελάτες με ελληνικό support. Όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν έχουν τρεις επιλογές: το e-mail, το live chat και το τηλέφωνο. Το τελευταίο, όμως, λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.


 
     

sima etairiasInterwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten προσφέρει ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω email και τηλεφώνου (με διεθνή χρέωση) καθημερινά απο τις 11:00 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Η Interwetten προσωρινά δε προσφέρει υπηρεσία live chat.


 
     

sima etairiasbwin

H στοιχηματική εταιρία bwin παρέχει πλήρεις υπηρεσίες υποστήριξης στην ελληνική γλώσσα μέσω e-mail, live chat και τηλεφώνου. Η τηλεφωνική υποστήριξη και το live chat λειτουργούν από Δευτέρα έως Κυριακή 09:00- 00:00,  ενώ to email ολόκληρο το 24ωρο.


 
     

sima etairiasPlaybet

Η στοιχηματική εταιρία Playbet προσφέρει Ελληνόφωνο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω τηλεφώνου (με αστική χρέωση), μέσω ζωντανής συνομιλίας live chat και φυσικά μέσω email. Το τμήμα υποστήριξης λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 12 το βράδυ τις καθημερινές και από τη 1 το μεσημέριί έως τις 9 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα.


 
     

sima etairiasStoiximan

Ο ήρωας του στοιχήματος Stoiximan προσφέρει στους φίλους του από Ελλάδα εξυπηρέτηση μέσω αίτησης επιστροφής κλήσης (callback), live chat, Viber και email. Η υπηρεσία callback λειτουργεί μόνον από τις 10:00 έως τις 22:00.