Προσφορές απο την στοιχηματική εταιρία Betsafe

Δωρεάν στοιχήματα στο NBA από την Betsafe

Η εταιρία στοιχημάτων Betsafe ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο μπάσκετ και συγκεκριμένα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, το NBA. Οι παίχτες που θα τοποθετούν αρκετά live στοιχήματα στο NBA, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα κερδίζουν ένα δωρεάν στοίχημα, το οποίο θα χρησιμοποιούν το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να διεκδικούν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Betsafe: Bonus στα κέρδη του Copa Africa από το κινητό

Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Betsafe μπορούν αυτές τις ημέρες να στοιχηματίζουν στους αγώνες του Copa Africa και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Μπορούν, μάλιστα, να στοιχηματίζουν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, ακόμη και να παρακολουθούν ζωντανά τις αναμετρήσεις των κορυφαίων εθνικών ομάδων της Αφρικής, μέσω της υπηρεσίας live streaming. Τέλος, μπορούν να αυξήσουν κατά 25% τα καθαρά τους κέρδη, μέσω της νέας προσφοράς που ανακοίνωσε η Betsafe.

 

Καθημερινές προσφορές στη Betsafe

Η εορταστική περίοδος επιτρέπει στους παίχτες του στοιχήματος να αναζητήσουν αρκετές προσφορές και να τις εκμεταλλευτούν, διεκδικώντας περισσότερα κέρδη ή στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Κάθε ιστοσελίδα επιλεγεί συγκεκριμένες ημερομηνίες και ανακοινώνει τα δικά της καλούδια για τα μέλη της, τα οποία θα πρέπει απλά να προλάβουν την προσφορά που τους ενδιαφέρει.

 

Betsafe: Δωρεάν live στοίχημα στη Euroleague

Η Euroleague επιστρέφει και αυτή την εβδομάδα, στα παρκέ ανά την Ευρώπη, αλλά και στα προγράμματα των εταιριών του στοιχήματος. Πολλές από τις στοιχηματικές εταιρίες, μάλιστα, δεν προσφέρουν στα μέλη τους μόνον την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες, αλλά και να εκμεταλλευτούν κάποιες προσφορές που υπόσχονται είτε αυξημένα κέρδη είτε κέρδη δίχως ρίσκο.

 

Δωρεάν live στοιχήματα στη Euroleague από την Betsafe

Η στιγμή που περίμεναν οι λάτρεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχει φτάσει και οι κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου ξεκίνησαν τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο πλαίσιο της Euroleague. Η διοργάνωση υπόσχεται άφθονο θέαμα, συγκινήσεις και στοιχηματικές ευκαιρίες, αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι λάτρεις του μπάσκετ. Μπορούν παράλληλα να εκμεταλλευτούν τις προσφορές που ξεκίνησαν να ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες και να διεκδικούν, μεταξύ άλλων, κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Bonus στα κέρδη του κινητού από την Betsafe

Η εταιρία στοιχήματος Betsafe ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν μέσω του κινητού τους. Οι συγκεκριμένοι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος αθλημάτων και διοργανώσεων, από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, και πλέον μπορούν να αυξήσουν την αξία των επόμενων στοιχημάτων τους, διεκδικώντας αυξημένα κέρδη.

 

Betsafe: Αυξημένα κέρδη στα στοιχήματα του EURO

Μπορεί το EURO να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τους αγώνες αυτές τις ημέρες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα καλύτερα δεν έρχονται! Οι αναμετρήσεις των ομάδων αναμένονται πιο δύσκολες και ενδιαφέρουσες, ενώ και οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, στοιχηματίζοντας είτε από τον υπολογιστή είτε από το κινητό τους.

 

Νέα ειδικά στοιχήματα για το EURO 2016 καθημερινά από τη Betsafe

Η στοιχηματική εταιρία Betsafe μετρά αντίστροφα τις ημέρες για την έναρξη του EURO 2016, αλλά δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, έως ότου ξεκινήσει η κορυφαία διοργάνωση ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Αντίθετα, ανακοινώνει καθημερινά κάποια ειδικά στοιχήματα, για όσους ενδιαφέρονται να τοποθετήσουν κάποιες μακροχρόνιες προβλέψεις σε διάφορες πτυχές της διοργάνωσης, μέχρι αυτή να ξεκινήσει.

 

Τη συνεργασία της με τη Μάντσεστερ Σίτι γιορτάζει η Betsafe

Η εταιρία στοιχημάτων Betsafe υπέγραψε πρόσφατα μια νέα συμφωνία χορηγίας με τη Μάντσεστερ Σίτι στο ποδόσφαιρο και ανάμεσα σε αυτούς που θα ωφεληθούν δε θα μπορούσαν παρά να συγκαταλέγονται και οι παίχτες του στοιχήματος που διεκδικούν κέρδη στους αγώνες της αγγλικής Premier League. Με αφορμή, άλλωστε, τη νέα χορηγία της, η Betsafe χαρίζει δωρεάν στοιχήματα στα μέλη της, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη