Δωρεάν στοιχήματα στην Premier League από την Paddy Power

Tα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Paddy Power που θα στοιχηματίσουν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου στο ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο της Premier League, μπορούν να εκμεταλλευτούν διάφορες προσφορές που είτε θα αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν είτε θα μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού. Ανάμεσα σε αυτές τις προσφορές, όμως, ξεχωρίζουν δύο που υπόσχονται στοιχηματισμό με μηδενικό ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν δύο δωρεάν live στοιχήματα σε αντίστοιχους αγώνες της Premier League – ένα το Σάββατο και ένα την Κυριακή. Τα στοιχήματα αυτά θα γίνουν διαθέσιμα για στοιχηματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ και του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα σε Σάντερλαντ και Λέστερ.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν δωρεάν live στοιχήματα, αξίας 10 ευρώ ανά αγώνα, στις στοιχηματικές αγορές της επιλογής τους, και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Για να εξασφαλίσουν τα στοιχήματα αυτά, όμως, απαιτείται να στοιχηματίσουν σε καθέναν από τους παραπάνω αγώνες.

 

Για να εξασφαλίσουν, λοιπόν, το δωρεάν στοίχημα των 10 ευρώ στον αγώνα της Γουέστ Χαμ με την Άρσεναλ, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα, συνολικής αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ, πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει, μάλιστα, να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Και ακριβώς το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και στην περίπτωση του αγώνα της Σάντερλαντ με τη Λέστερ.

 

Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, σε έναν ή και στους δύο παραπάνω αγώνες, θα κερδίσουν δωρεάν στοιχήματα αξίας 10 ευρώ, τα οποία θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους εντός των πέντε πρώτων λεπτών κάθε αγώνα. Και, χάρη σε αυτά τα δωρεάν στοιχήματα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Η Paddy Power είναι η μεγαλύτερη αλλά και η πιο επιτυχημένη εταιρία στην Ιρλανδία όπου και εδρεύει και επιλέον ανήκει και στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία