Το στοιχημα

στοιχημα Το στοιχημα στη Ελλάδα και ειδικά το online στοιχημα διανύει ίσως την περίοδο της μεγαλύτερης ακμής του. Κάποτε ήταν το Προπό, μετά το Λόττο, το Ξυστό, το Τζόκερ αλλά σήμερα αυτό που κυριαρχεί είναι το στοιχημα και κυρίως το στοιχημα στο ίντερνετ.Η προ-ιντερνετική εποχή ανήκει πλέον στην ιστορία του στοιχήματος. Στοίχημα στο ίντερνετ πλέον μπορεί να παίξει ο καθένας ( αρκεί να είναι πάνω από 18 και να διαθέτει 1 κομπιούτερ ή σύγχρονο κινητό) κάνοντας μια απλή εγγραφή βασικών στοιχείων.

Δείτε την λίστα με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες.

Εύκολο πλέον να παίξει κάποιος στοιχημα online

Πλέον δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις κάποια κάρτα τράπεζας για να παίξεις στοιχημα online καθώς υπάρχουν οι γνωστές προπληρωμένες κάρτες όπως η paysafecard καθώς και τα αξιόπιστα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Moneybookers, Neteller, Paypal και άλλα. Έτσι κάποιος μπορεί να παίξει στοιχημα online χωρίς να δώσει τα στοιχεία της κάρτας του σε εταιρίες στοιχημάτων. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τις μεθόδους που αναφέραμε και να παίξει στοιχημα online με ασφάλεια και απόλυτη προστασία των προσωπικών του δεδομένων. Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για το ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τρόποι πληρωμών σε εταιρίες στοιχημάτων.

Πολλές αγορές για στοιχημα

Εκτός από τα κλασικά σημεία 1Χ2 πλέον οι αγορές για το στοιχημα είναι πάρα πολλές. Ανάλογα με τον αγώνα οι στοιχηματικές αγορές μπορεί να φτάσουν και να ξεπεράσουν τις 100. Στοιχημα για Αγορές γκολ, Στοίχημα για Αγορές Σκόρερ( πρώτο, τελευταίο, οποιαδήποτε στιγμή), Στοιχημα για Ασιατικό Χάντικαπ, Στοίχημα για Αγορές Ημιχρόνου είναι μερικά κλασικά παραδείγματα για στοιχημα που μπορεί να παίξει κάποιος στο ιντερνετ. Κάθε στοιχηματική εταιρία βέβαια δεν προσφέρει τον ίδιο αριθμό αγορών αλλά στις μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες θα βρει κάποιος πάρα πολλές αγορές για στοιχημα σε κάθε προσφερόμενο ματς.

Ειδικά στοιχήματα

Εκτός από το στοιχημα σε σπορ οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν αρχίσει και προσφέρουν σημαντικό αριθμό αγορών και για στοίχημα σε μη αθλητικές αγορές. Στοιχημα σε μουσικά γεγονότα, στοιχημα για πολιτική, στοιχημα για Reality shows, στοιχημα για κοινωνικά γεγονότα, όλα πλέον προσφέρονται για στοιχημα online από τις στοιχηματικές εταιρίες! Το στοιχημα στο ίντερνετ βρίσκεται πλέον παντού.

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν κατακλύσει την αγορά και πλέον ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος για αυτό τον λόγο όλες προσφέρουν κάποιο πριμ εγγραφής για το στοιχημα, καθώς και άλλες προσφορές που ανταμείβουν τους παίχτες.

Διαβάστε για ποιούς λόγους είναι καλύτερο να παμε στοιχημα στο ιντερνετ.

Συχνές απορίες για το στοιχημα

Για κάποιους παίκτες το στοιχημα και ειδικά το στοιχημα online στο ίντερνετ είναι κάτι καινούργιο. Για κάποιους άλλους το στοιχημα στο ίντερνετ είναι κάτι συνηθισμένο πλέον καθώς στοιχηματίζουν ιντερνετικά πολλά χρόνια.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεi κάποιος σίγουρα θα βρει χρήσιμες πληροφορίες σε μια απο τις παρακάτω ενότητές μας για το στοιχημα:

Εταιριες στοιχηματων: Πληροφορίες για τις καλύτερες εταιρείες στοχημάτων.

Στοίχημα live: λίγα λόγια για το στοίχημα live και που μπορείτε να παίξετε.

Πως παίζω στοίχημα στο Ίντερνετ: Απλά βήματα για να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ

Πως ανοίγω λογαριασμό για στοίχημα στο Ίντερνετ: Πληροφορίες για να ανοίξετε λογαρισμό με στοιχηματικές.