Πως παίζω στοίχημα στο Ίντερνετ

Το στοιχημα στο ίντερνετ γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές. Αρκετοί είναι οι παίχτες του στοιχήματος που δεν έχουν στοιχηματικό λογαριασμό στο ίντερνετ και δεν γνωρίζουν πως μπορούν να παίξουν στοίχημα στο ίντερνετ.

Πολλοί επίσης είναι αυτοί που έχουν βολευτεί με το στοίχημα στα πρακτορεία και φαντάζονται οτι είναι πολύπλοκη διαδικασία το να παίξουν στοίχημα στο ίντερνετ. Η διαδικασία όμως για να ξεκινήσει κάποιος να παίξει στοίχημα online είναι αρκετά απλή και γρήγορη. Παρακάτω θα βρείτε τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσετε να παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ.Δείτε τι σελίδα με τις καλύτερες στοιχηματικες εταιρειες.


 

Βήμα 1 – Επιλέξτε μια αξιόπιστη στοιχηματική εταιρία στο ίντερνετ

Το να παίξει κάποιος στο στοίχημα στο ίντερνετ (ή στοίχημα online) είναι όπως είπαμε απλή και γρήγορη διαδικασία. Το βασικό όμως είναι κάποιος να επιλέξει την κατάλληλη στοιχηματική εταιρία. Υπάρχουν πολλές στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ πλέον και είναι δύσκολο για κάποιον να ξεχωρίσει τις πραγματικά καλές και αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων.

Το bookieplanet.gr σας βοηθάει να επιλέξετε μια αξιόπιστη εταιρία στοιχήματος καθώς έχουμε τις δοκιμάσει όλες και τις έχουμε αξιολογήσει. Διαβάστε τις Αξιολογήσεις Στοιχηματικών Εταιριών (στα αριστερά της σελίδας) εάν θέλετε να διαβάσετε αναλυτικά για την κάθε εταιρία στοιχήματος ή επιλέξτε κατευθείαν μια αξιόπιστη στοιχηματική εταιρία απο την ενότητα μας Στοιχηματικές Εταιρίες (στα δεξιά της σελίδας). Μην ξεχνάτε και τα πριμ εγγραφής που δίνουν οι εταιρίες στοιχημάτων στο ίντερνετ, ένας παράγοντας που ίσως να βοηθήσει στην επιλογή σας. Ακόμα μπορειτε να διαβάσετε τη σελίδα μας για online στοίχημα σε ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα για να ξέρετε σε τί χώρες και σε ποιά πρωταθλήματα μπορείτε να ποντάρετε.

Αφού επιλέξετε τη στοιχηματική εταιρία που πιστεύετε οτι προσφέρει αυτά που θέλετε μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα που είναι να κάνετε εγγραφή.


 

Βήμα 2 – Εγγραφή στη στοιχηματική εταιρία

Αφού έχετε καταλήξει ποιά εταιρία θα χρησιμοποιήσετε για στοίχημα στο ίντερνετ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της και κάντε κλικ στο Εγγραφή Τώρα/ Νέος Λογαριασμός. Θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου θα σας εμφανιστεί μια φόρμα για να καταχωρήσετε κάποιες βασικές προσωπικές πληροφορίες όπως Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, email κτλ καθώς και το επιθυμητό όνομα χρήστη και κωδικό εισόδου. Είνα σημαντικό να έχετε κάποιον έγκυρο λογαριασμό email καθώς αυτό είναι κάτι που είναι αναγκαστικό να καταχωρήσετε για να κάνετε εγγραφή.

Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή καθώς όλες οι αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες παίρνουν μέτρα προστασίας και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο πως να ανοίξετε στοιχηματικό λογαριασμό στο ίντερνετ επισκεφθείτε την ενότητα μας Εγγραφή Λογαριασμού σε Στοιχηματική Εταιρία.

Για να ολοκληρώσετε το δεύτερο βήμα, τέλος, χρειάζεται και να ταυτοποιήσετε τα στοιχεία σας. Πρόκειται για μια υποχρεωτική από το νόμο διαδικασία ταυτοποίησης, η οποία αν δεν πραγματοποιηθεί δε μπορείτε να προχωρήσετε σε ανάληψη των κερδών σας. 

Αφού ολοκληρώσετε και το δεύτερο βήμα και κάνετε την εγγραφή του στοιχηματικού λογαριασμού είστε σχεδόν έτοιμοι να παίξετε στοιχημα στο ίντερνετ.


 

Βήμα 3 – Καταχώρηση μεθόδου πληρωμής

Το τελευταίο βήμα που χρειάζετε να κάνετε για να είστε έτοιμοι να παίξετε στοιχημα στο ίντερνετ είναι να καταχωρήσετε μια μέθοδο πληρωμής για καταθέσεις και αναλήψεις απο τον στοιχηματικό σας λογαριασμό σας. Μπορείτε να καταχωρήσετε κάποια χρεωστική η πιστωτική κάρτα για να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ. Αν δεν θέλετε να καταχωρήσετε την κάρτα σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προπληρωμές κάρτες όπως paysafecard τις οποίες μπορείτε να βρείτε ακόμα και στα περίπτερα ή ακόμα κάποια απο τα ηλεκρονικά πορτοφόλια όπως moneybookers, Neteller κτλ. Η ελάχιστη κατάθεση στις περισσότερες στοιχηματικές εταρίες είναι €10.

Είστε πλέον έτοιμοι να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ!

Στοιχηματίστε!

Επιλέξτε το σπορ που θέλετε να παίξετε στοίχημα απο το μενού της στοιχηματικής εταρίας, βρείτε το ματς ή τα ματς που θέλετε, επιλέξτε τα ποσοστά και στοιχηματίστε!

Αυτά λοιπόν είναι τα βήματα που πρέπει κάποιος να ακολουθήσει για να παίξει στοιχημα στο ίντερνετ. Συνοπτικά λοιπόν έχουμε τα εξής βήματα:

  • Επιλέγετε μια αξιόπιστη στοιχηματική εταιρία

  • Κάνετε κλικ στο Εγγραφή Τώρα/ Άνοιγμα λογαριασμού ή όπως αλλιώς αναφέρεται στην ιστοσελίδα

  • Κάνετε εγγραφή των στοιχείων σας και μιας μεθόδου πληρωμής και ταυτοποιήστε τα στοιχεία σας.

... είστε έτοιμοι για στοιχημα στο διαδίκτυο!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία για το στοίχημα στο ίντερνετ στην οποία δεν βρήκατε απάντηση στην σελίδα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ρωτήσετε κάνοντας κλικ στο Επικοινωνήστε στο κάτω μέρος της σελίδας μας!