Πώς ανοίγω λογαριασμό για στοίχημα στο Ίντερνετ

Το να ανοίξει κάποιος λογαριασμό για στοίχημα στο ίντερνετ με κάποια στοιχηματική εταρία είναι μια απλή και γρήγορη διαδικασία. Η εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρία δεν παίρνει πάνω απο 3- 5 λεπτά και το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση μια φόρμας.

Εάν θέλετε όμως να κάνετε εγγραφή για online στοίχημα θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε με ποιά στοιχηματική εταιρία θα το κάνετε. Μπορείτε να διαβάσετε τις αξιολογήσεις στοιχηματικών εταριών που έχουμε ή να επιλέξετε κατευθείαν απο την σελίδα με τις στοιχηματικές εταιρίες μια αξιόπιστη και ασφαλή εταιρία για στοίχημα στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές εταιρίες για στοίχημα στο ίντερνετ σήμερα και καλό είναι να παίζετε με τις ποιο αξιόπιστες.


Τι στοιχεία θα χρειαστεί να καταχωρήσω για να ανοίξω στοιχηματικό λογαριασμό;

Προσωπικά στοιχεία

Για να ανοίξετε λογαριασμό με κάποια στοιχηματική εταιρία θα χρειαστεί να καταχωρησετε κάποιες βασικές προσωπικές πληροφορίες. Αυτές συνήθως είναι όνομα και επίθετο, διευθυνση, ημερομηνία γέννησης, email, χώρα διαμονής και ενα τηλέφωνο.

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε κατά την εγγραφή σας πρέπει να είναι αληθινά αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα στην διαδικασία ταυτοποίησης και ελέγχου ηλικίας σας το οποίο θα σας δημιουργήσει προβλήματα με τον λογαριασμό σας.

Στοιχεία λογαριασμού

Ένα άλλο μέρος της φόρμας που πρέπει να συμπληρώσετε για να δημιουργήσετε τον στοιχηματικό σας λογαριασμό στο ίντερνετ είναι αυτό που καταχωρείτε στοιχεία λογαριασμού. Αυτά είναι το όνομα χρήστη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και ο κωδικός εισόδου, το νόμισμα, η χώρα και συνήθως μια ερώτηση ασφαλείας. Σε μερικές εταιρίες στοιχημάτων θα βρείτε επίσης και την επιλογή μεθόδου επικοινωνίας που προτιμάτε όπως επίσης και ένα κουτάκι για την εισαγωγή κάποιου κωδικου προσφοράς εγγραφής.


Είναι τα Προσωπικά μου στοιχεία ασφαλή στην στοιχηματική εταιρία;

Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που καταχωρείτε κατά την εγγραφή σας στην στοιχηματική εταιρία είναι ασφαλή. Όλες οι εταιρίες στοιχήματος στο ίντερνετ διαθέτουν μέτρα ασφαλείας με τεχνολογία SSL καθώς και άλλα μέτρα προστασίας που θα εξασφαλίζουν ασφάλεια δεδομένων.


Πρόβλημα κατά την εγγραφή στην στοιχηματική εταιρία

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε ερώτηση ή έχετε απορίες κατά την εγγραφή σας στην στοιχηματική εταιρία δεν χρειάζεται να προβληματιστείτε καθόλου. Όλες οι εταιρίες στοιχημάτων σας παρέχουν τα τηλεφωνα επικοινωνίας στην σελίδα εγγραφής και αρκετές διαθέτουν υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας ( bet365, william hill, unibet για να αναφέρουμε μερικές) και έτσι μπορείτε να επιλύσετε οποιοδήποτε θέμα άμεσα.


Αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων

Για να ολοκληρώσετε την εγγραφή του στοιχηματικού σας λογαριασμού θα χρειαστεί να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις της στοιχηματικής εταιρίας. Οι περισσότεροι απο εμάς δεν διαβάζουμε ποτέ του Ορους και Προϋποθέσεις σε οποιαδήποτε σελίδα κάνουμε εγγραφή αλλά είναι πάντα καλό να γνωρίζετε τα δικαιώματα τόσο της στοιχηματικής όσο και τα δικά σας ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα κα διαφωνίες λόγο άγνοιας κάποιον κανονισμών.

 

Ταυτοποίηση στοιχείων

Η συγκεκριμένη διαδικασία δεν αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εγγραφής, αφού μπορεί να γίνει και αργότερα, αλλά καλό είναι να την ολοκληρώσετε πριν την πρώτη κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό σας. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να αποδείξετε ότι τα προσωπικά στοιχεία που συμπληρώσατε είναι αληθινά, στέλνοντας τα απαραίτητα έγγραφα – συνήθως αντίγραφο ταυτότητας και ενός λογαριασμού ΔΕΚΟ – μέσω e-mail ή της ειδικής φόρμας.
 
Προσοχή όμως! Κάθε στοιχηματική εταιρία μπορεί να ζητά διαφορετικά έγγραφα, οπότε φροντίστε να επιβεβαιώσετε ότι στείλατε τα σωστά.



Μετά από αυτά τα απλά βήματα έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία και είστε έτοιμοι να στοιχηματίσετε!



Διαβάστε περιληπτικά ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τρόποι πληρωμών σε εταιρίες στοιχημάτων ή διαβάστε περισσότερα για εταιρίες στοιχημάτων και για στοίχημα live.

 

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη