Περιγραφή Ιστοσελίδας Στοιχήματος

Ανοίγοντας την ιστοσελίδα της εταιρίας στοιχημάτων Betfair, ο παίχτης θα δει μπροστά του πολλές πληροφορίες και διαφόρων ειδών πίνακες. Το συγκεκριμένο site είναι ένα από τα πλέον φορτωμένα στην κεντρική σελίδα τους, αλλά τίποτε δεν είναι εκεί τοποθετημένο τυχαία – πρόκειται για χρήσιμες πληροφορίες και πρακτικά εργαλεία που θα βοηθήσουν τον παίχτη κατά την πλοήγηση και τα στοιχήματά του.Ακόμη κι αν μπερδευτεί, όμως, κάποιος με όσα προσφέρει η Betfair (και αυτά είναι πολλά), υπάρχουν αρκετοί χρήσιμοι οδηγοί που προορίζονται κυρίως για τους παίχτες που επισκέπτονται για πρώτη φορά το site.

Στην κεντρική σελίδα, λοιπόν, ο παίχτης θα δει όλα όσα χρειάζεται για να ξεκινήσει τη διαδικασία των στοιχημάτων. Οι σημαντικότεροι αγώνες, τα live στοιχήματα και η λίστα με όλα τα διαθέσιμα αθλήματα υποδέχονται τον παίχτη και του επιτρέπουν να φτάσει άμεσα στο στοίχημα που θέλει. Κάθε αγώνας συνοδεύεται από διάφορες χρήσιμες πληροφορίες που βοηθούν τον παίχτη να αποφασίσει για το online στοίχημα που θα καταθέσει (όπως τα στατιστικά), ενώ δε λείπουν και οι επιλογές στον τύπο στοιχήματος, οι οποίες είναι πολλές: εκτός από το παραδοσιακό 1Χ2, μπορεί να στοιχηματίσει στο over/under, το χάντικαπ, στον πρώτο σκόρερ και σε πολλά άλλα σημεία.

Δείτε ποιές είναι οι καλύτερες νομιμες εταιριες στοιχηματων, ποιές στοιχηματικές εταιρίες έχουν live streaming και ανακαλύψτε τα καλύτερα διαδικτυακά νομιμα καζινο για Έλληνες.

Παράλληλα, σε κάθε αγώνα εμφανίζονται όχι μόνο οι αποδόσεις που δίνει η Betfair, αλλά και αυτές άλλων bookies, ώστε ο παίχτης να μπορεί να συγκρίνει. Η Betfair νιώθει σίγουρη για τις αποδόσεις της και είναι η μοναδική εταιρεία στοιχημάτων που επιτρέπει στους παίχτες να κάνουν άμεση σύγκριση. Επιπλέον, ο παίχτης έχει τη δυνατότητα να δει τα χρήματα που είναι διαθέσιμα για ποντάρισμα σε κάθε επιλογή. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να επιλέξει τους αγώνες ή τα γεγονότα με τα περισσότερα. Άλλη μια δυνατότητά του, την οποία δε συναντάμε μόνο σε ανταλλακτήρια στοιχήματος και όχι σε εταιρίες στοιχημάτων είναι και η δημιουργία αποδόσεων στους αγώνες που ο παίχτης θέλει να στοιχηματίσει υπέρ ή εναντίον μιας ομάδας. Με αυτό τον τρόπο, οι παίχτες της Betfair μπορούν να στοιχηματίσουν κι ο ένας εναντίον του άλλου.

Στο κουπόνι του live στοιχήματος, τέλος, ο παίχτης μπορεί να δει το τρέχον σκορ και τις αποδόσεις να αλλάζουν αυτόματα. Επιπλέον, πολλοί αγώνες μεταδίδονται ζωντανά από την ιστοσελίδα, η οποία ανανεώνει συχνά το πρόγραμμα των μεταδόσεων της.

Από τη μία, λοιπόν, η Betfair ποντάρει στη λειτουργικότητα της στοιχηματικής ιστοσελίδας της, χωρίς να καταφεύγει σε υπερβολές, από την άλλη, όμως, προσφέρει πολλές δυνατότητες στους παίχτες – δυνατότητες που δε θα βρουν αλλού. Επιπλέον, το στοιχηματικό site της είναι γεμάτο με χρήσιμα εργαλεία, όχι μόνο για νέους, αλλά και έμπειρους παίχτες. Έτοιμα κουπόνια για στοιχήματα σε συγκεκριμένα αθλήματα (όπως οι ιπποδρομίες), αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε πιθανή απορία, συγκέντρωση των δημοφιλέστερων στοιχημάτων σε ένα σημείο – όλα αυτά συντελούν στο να μη χαθεί ο παίχτης ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία επιλογών που διαθέτει.

Άλλωστε, το συγκεκριμένο site αποτελεί το πιο προσεγμένο από αυτά που ανήκουν στην Betfair. Όχι ότι τα αντίστοιχα του πόκερ, του online καζίνο και του bingo δε σχεδιάστηκαν με την ίδια προσοχή! Είναι εξίσου πρακτικά και καλοσχεδιασμένα, ωστόσο, δεν έχουν τις απαιτήσεις που έχει το site των στοιχημάτων και τις επιλογές που προσφέρει.