Μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης για εταιρίες στοιχημάτων

Για να μπορέσετε να παίξετε στοίχημα σε κάποια ιστοσελίδα στοιχήματος θα χρειαστείτε μια μέθοδο πληρωμής. Παρακάτω είναι οι πιο γνωστές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στους καλύτερους bookmakers.

Paysafecard
 

 

Δείτε ποιές στοιχηματικές εταιρίες δέχονται Paysafecard.

Κατάθεση σε εταιρίες στοιχημάτων με Paysafecard

Αρκετά εύκολη και δημοφιλής μέθοδος κατάθεσης σε εταιριες στοιχηματων στο ίντερνετ. Οι παίχτες μπορούν να βρουν τις προπληρωμένες κάρτας paysafecard σε πολλά μέρη (περίπτερα, ψιλικατζίδικα κτλ). Αφού αγοράσετε μια προπληρωμένη paysafecard με το ποσό που επιθυμείτε (ελάχιστο 10 Ευρώ), θα πρέπει να ανοίξετε έναν online λογαριασμό MyPaysafe και να την καταχωρήσετε, συμπληρώνοντας τον ειδικό κωδικό. Έπειτα, επιλέγετε την Paysafe σαν μέθοδο κατάθεσης στην στοιχηματική εταιρία, συνδέεστε με λογαριασμό MyPaysafe και μεταφέρετε το ποσό στον στοιχηματικό σας λογαριασμό άμεσα.

Ανάληψη από σε εταιρίες στοιχημάτων με PaysafecardΕάν κάποιος κάνει κατάθεση με paysafecard σε κάποια εταιρία στοιχημάτων, η ανάληψη συνήθως γίνεται με τραπεζικό έμβασμα (bank wire). Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καταχωρήσετε τα τραπεζικά σας στοιχεία στην στοιχηματική εταιρία ώστε να μπορέσει να από στείλει τα χρήματα κατευθείαν στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Κάποιες εταιρίες στοιχημάτων δίνουν την δυνατότητα στους παίχτες να κάνουν την ανάληψη σε κάποια κάρτα στο όνομα τους αλλά αυτό εξαρτάται από την πολιτική συναλλαγών της εταιρίας στοιχήματος. Η ανάληψη με τραπεζικό έμβασμα παίρνει συνήθως 2-10 εργάσιμες ημέρες.


Xρεωστική/Πιστωτική κάρτα

Κατάθεση σε εταιρίες στοιχημάτων με χρεωστική/πιστωτική κάρτα

Η μέθοδος πληρωμής με χρεωστική πιστωτική κάρτα σε εταιρίες στοιχημάτων είναι απλή διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να παίξει online στοιχημα είναι μια κάρτα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές στο ίντερνετ. Οι περισσότερες κάρτες τύπου Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν για καταθέσεις και αναλήψεις σε όλες τις αξιόπιστες εταιριες στοιχηματων. Καταχωρήστε τον αριθμό της κάρτας, το ονοματεπώνυμο όπως αναγράφεται στην κάρτα και την ημερομηνία λήξης και είστε έτοιμοι για κατάθεση στην εταιρία στοιχήματος. Το μόνο που θα χρειαστεί στο επόμενο στάδιο είναι να δώσετε το ποσό και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας της κάρτας ( CV2 ή CVC όπως λέγεται) για να γίνει η πληρωμή στο λογαριασμό.

Ανάληψη από εταιρίες στοιχημάτων με χρεωστική/πιστωτική κάρτα

Εάν έχετε κάνει την κατάθεση σας στην εταιρία στοιχήματος με κάποια κάρτα, η ανάληψη σας θα πρέπει να πάει πίσω στην ίδια κάρτα. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων δεν θα επιτρέψουν κατάθεση με κάποια κάρτα και ανάληψη με κάποια άλλη. Εναλλακτικά κάποια στοιχηματική εταιρία μπορεί να επιτρέψει το αρχικό ποσό της κατάθεσης να πάει στην κάρτα από την οποία έχει προέλθει η αρχική κατάθεση και οποιοδήποτε επιπλέον κέρδος σε κάποια άλλη κάρτα που είναι καταχωρημένη στον λογαριασμό. Η ανάληψη με κάρτα παίρνει συνήθως 2-5 εργάσιμες ημέρες.


Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια
 

Κατάθεση σε εταιρίες στοιχημάτων με Ηλεκτρονικo Πορτοφόλι (e-wallet)

Πολλοί παίχτες του στοιχήματος χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά πορτοφόλια για τις συναλλαγές τους με τις εταιρίες στοιχημάτων. Τα πιό δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει για κατάθεση σε εταιρίες στοιχημάτων είναι η Moneybookers, η Neteller, το PayPal και το ελληνικό Viva Wallet. Φυσικά και υπάρχουν πολλά περισσότερα e-wallets από τα παραπάνω, αλλά αυτά που αναφέρουμε είναι τα ποιο δημοφιλή στη Ελλάδα και αυτά που θα βρει κάποιος σίγουρα διαθέσιμα σε όλες σχεδόν τις εταιρίες στοιχημάτων.

Ανάληψη από εταιρίες στοιχημάτων σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Οταν κάποιος κάνει κατάθεση με κάποιο e-wallet σε στοιχηματική εταιρία, η ανάληψη γίνεται υποχρεωτικά στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό πορτοφόλι από το οποίο έγινε και η κατάθεση. Η ανάληψη με ηλεκτρονικά πορτοφόλια διαρκεί συνήθως μέχρι 24 ώρες.

Διαβάστε περισσότερα για τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων ή διαβάστε τη σελίδα μας με τη βοήθεια για το στοίχημα και τις στοιχηματικές εταιρίες γενικά.

Δείτε τις καλύτερες νομιμες εταιριες στοιχηματος.
 

 

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη