Βοήθεια για το Στοίχημα

     

Ασιατικό Χάντικαπ


To ασιατικο χαντικαπ είναι πλέον μια από τις πιο δημοφιλής στοιχηματικές αγορές. Το ασιατικό χάντικαπ δημιουργήθηκε έτσι ώστε να αποκλείεται το ενδεχόμενο ισοπαλίας καλύπτοντας την με χάντικαπ και η αγορά να είναι πιο ανταγωνιστική.
Το χάντικαπ δίνει πλεονέκτημα ή μειονέκτημα γκολ σε μια ομάδα. Η αδύναμη ομάδα παίρνει πλεονέκτημα γκολ ( +1, +2 κτλ) και πρέπει να το κρατήσει για να είναι κερδισμένο το στοίχημα, ενώ η δυνατή ομάδα ( το φαβορί) ξεκινάει με μειονέκτημα γκολ (-1, -2 κτλ) το οποίο πρέπει να καλύψει για να είναι κερδισμένο το στοίχημα.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα ασιατικού χάντικαπ:

 • Ομάδα με Ασιατικο Χαντικαπ 0 γκολ
  Αν νικήσει μια ομάδα με οποιαδήποτε διαφορά, τότε η ομάδα αυτή είναι η επιλογή που κερδίζει. Σε περίπτωση ισοπαλίας, τα στοιχήματα ακυρώνονται και παίρνετε τα χρήματα σας πίσω.
 • Ομάδα με Ασιατικό Χάντικαπ +0.5
  -Νίκη με οποιοδήποτε σκορ - το στοίχημα είναι κερδισμένο.
  -Ισοπαλία - το στοίχημα είναι κερδισμένο.
  -Ήττα με οποιοδήποτε σκορ - το στοίχημα είναι χαμένο.
 • Ομάδα με Ασιατικό Χάντικαπ -0.5
  -Νίκη με οποιοδήποτε σκορ - το στοίχημα είναι κερδισμένο.
  -Ισοπαλία - το στοίχημα είναι κερδισμένο.
  -Ήττα με οποιοδήποτε σκορ - το στοίχημα είναι χαμένο.
 • Ομάδα με Ασιατικό Χάντικαπ +1
  -Νίκη με οποιοδήποτε σκορ ή Ισοπαλία - το στοίχημα είναι κερδισμένο
  -Ήττα με 1 γκολ διαφορά- το ποντάρισμα επιστρέφεται.
  -Ήττα με 2 γκολ ή παραπάνω το στοίχημα είναι χαμένο.
 • Ομάδα με Ασιατικό Χάντικαπ -1
  -Νίκη με 2 ή περισσότερα γκολ - το στοίχημα είναι κερδισμένο.
  -Νίκη με 1 γκολ - Το ποντάρισμα επιστρέγεται.
  -Ισοπαλία ή ήττα - το στοίχημα είναι χαμένο.
Ασιατικό χάντικαπ διπλής επιλογής

Σε περίπτωση που ποντάρετε σε ασιατικο χαντικαπ διπλής επιλογής , το στοίχημα σας χωρίζεται σε δύο μέρη. Κάθε μέρος του στοιχήματος σας έχει το ίδιο ποσοστό σε περίπτωση νίκης ( την ίδια τιμή) αλλά με διαφορετικό χάντικαπ. Οπότε υπάρχει η πιθανότητα να πιάσετε και τα 2 μέρη του στοιχήματος, να πιάσετε το ένα μέρος και το άλλο να είναι άκυρο ( μισό κερδισμένο , μισό άκυρο), να χάσετε το μισό και το άλλο μισό να είναι άκυρο, η να χάσετε και τα δυο μέρη του στοιχήματος. Εάν το στοίχημα σας π.χ είναι μισό κερδισμένο μισό άκυρο τότε το μισό ποντάρισμα επιστρέφεται και το άλλο μισό πολλαπλασιάζεται με την τιμή που πήρατε. Αντίστοιχα αν είναι μισό χαμένο μισό άκυρο, τότε χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό σας επιστρέφεται.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα:
 • Ομάδα με Ασιατικο Χαντικαπ 0,-0.5
  -Νίκη με οποιοδήποτε σκορ - το στοίχημα είναι κερδισμένο.
  -Ισοπαλία - Το μισό ποντάρισμα επιστρέφεται(0) και το άλλο μισό είναι χαμένο (-0.5).
  -Ήττα με οποιοδήποτε σκορ - το στοίχημα είναι χαμένο.
 • Ομάδα με Ασιατικο Χαντικαπ -0.5,-1
  -Νίκη με 2 ή περισσότερα γκολ - το στοίχημα είναι κερδισμένο.
  -Νίκη με 1 γκολ. Το μισό ποντάρισα ( -0.5) διευθετείται με την επιλεγμένη απόδοση και το άλλο μισό ( -1) επιστρέφεται.
  -Ισοπαλία ή ήττα με οποιοδήποτε σκορ - το στοίχημα είναι χαμένο.
 • Ομάδα με Ασιατικο Χαντικαπ +0.5,+1
  -Ισοπαλία ή νίκη με οποιοδήποτε σκορ - το στοίχημα είναι κερδισμένο .
  -Ήττα με 1 γκολ - Το μισό ποντάρισμα είναι χαμένο( +0.5) και το άλλο μισό επιστρέφεται( +1).
  -Ήττα με 2 γκολ ή περισσότερα - το στοίχημα είναι χαμένο.
     


     

Τι είναι η γκανιότα


Όλοι γνωρίζουμε ότι οι στοιχηματικές εταιρίες δεν χάνουν ποτέ. Πώς όμως οι στοιχηματικές εξασφαλίζουν το κέρδος σε κάθε αγορά που προσφέρουν;
Όλες οι στοιχηματικές εταιρίες βγάζουν κέρδος από το λεγόμενο overround των ποσοστών που προσφέρουν ή αλλιώς την γνωστή μας γκανιότα.

Τι είναι η γκανιότα και πως υπολογίζεται;
Η γκανιότα είναι ένας δείκτης που δείχνει το θεωρητικό ποσοστό κέρδους σε κάθε αγορά που προσφέρεται για στοιχηματισμό. Όσο πιο υψηλός είναι αυτός ο δείκτης τόσο μεγαλύτερο το ώφελoς για τον bookmaker.

Ας δούμε ένα απλό πρακτικό παράδειγμα.
Στο παράδειγμά μας θα πάρουμε τις τιμές από ένα αμφίρροπο παιχνίδι και συγκεκριμένα από το Έβερτον – Λίβερπουλ. Η τιμές σε εταιρία στο διαδίκτυο είναι Έβερτον 2.40 , ισοπαλία 3.30 και Λίβερπουλ 3.00.

Η γκανιότα υπολογίζεται με το εξής απλό τύπο:
Υπολογισμός γκανιότας : (1/ Τιμή γηπεδούχου) + ( 1/ Τιμή ισοπαλίας) + ( 1 / Τιμή φιλοξενούμενου)

Με τις τιμές που έχουμε παραπάνω καταλήγουμε σε έναν δείκτη 1.05.

Αυτό που δείχνει αυτός ο δείκτης είναι ότι ο bookmaker προσφέρει τις τιμές σε αυτήν την αγορά για να έχει κέρδος 5% από τα πονταρίσματα ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Αυτό το 5% είναι η γκανιότα της αγοράς.

Είναι χρήσιμο οι παίχτες να γνωρίζουν με τι γκανιότα παίζουν ώστε να στοιχηματίζουν σε εταιρίες και να ποντάρουν σε αγορές που τους συμφέρει. Το παραπάνω παράδειγμα έχει τιμές από την online εταιρία και εάν για παράδειγμα συγκρίνεται την γκανιότα με αυτήν του ΟΠΑΠ η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη.

     


     

Κατάθεση με Paysafecard


Η Paysafe είναι μια κορυφαία παγκοσμίως εταιρία σε προπληρωμένες κάρτες για συναλλαγές στο διαδίκτυο. Οι κάρτες paysafecard διατίθενται σε διάφορες τιμές όπως 10 EUR, 25 EUR, 50 EUR ή 75 EUR και 100 EUR. Το μόνο που χρειάζεστε για να αγοράσετε Paysafecard είναι μετρητά. Μπορείτε να αγοράσετε paysafecard από ένα μεγάλο αριθμό εμπορικών καταστημάτων, περίπτερα, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, μινι μάρκετ, κλπ..

Το κύριο πλεονέκτημα της Paysafecard είναι ότι κάποιος δεν χρειάζεται να είναι κάτοχος πιστωτικής κάρτας, τραπεζικού λογαριασμού ή οποιαδήποτε άλλη μορφή ψηφιακής εγγραφής, προκειμένου να καταθέσει σε κάποια online στοιχηματική εταιρία που δέχεται Paysafecard. Επίσης η μέθοδος αυτή προσφέρει ασφάλεια συναλλαγών σε περίπτωση που κάποιος δεν επιθυμεί να δώσει τα στοιχεία της κάρτας του online καθώς επίσης και έλεγχο των καταθέσεων καθώς κάποιος μπορεί να καταθέσει όσα χρήματα έχει μέσα η Paysafecard και τίπτα παραπάνω.

Πως γίνεται η κατάθεση με Paysafecard

Η κατάθεση με Paysafecard είναι απλή. Στις περισσότερες εταιρίες αφού επιλέξετε την Paysafecard σαν μέθοδο κατάθεσης και εισάγετε το ποσό που επιθυμείτε να καταθέσετε μαζί με τον κωδικό (password) του λογαριασμού σας. Στο επόμενο στάδιο θα μεταφερθείτε στην σελίδα της paysafecard όπου θα πρέπει να εισάγετε τον 16ψήφιο κωδικό PIN της κάρτας και να πατήσετε πληρωμή. Μπορείτε να καταθέσετε €100 ανά κάρτα αλλά συνολικά μέχρι και €1000 κάθε φορά συνδυάζοντας έως και δέκα κάρτες paysafecard σε μια συναλλαγή. Απλά κάντε κλικ στην επιλογή "Εισαγωγή πολλαπλών κωδικών PIN!" και καταχωρήστε τους κωδικούς όλων των καρτών.

Ανάληψη από κατάθεση μέσω Paysafecard

Η Paysafecard δεν προσφέρει την υπηρεσία της απόσυρσης κερδών στοιχήματος στην κάρτα. Εάν θέλετε να κάνετε ανάληψη αυτή θα πρέπει να γίνει μέσω τραπεζικής μεταφοράς (τραπεζικό έμβασμα). Για να κάνετε τραπεζική μεταφορά ( τραπεζικό έμβασμα) θα χρειαστεί να δώσετε τα εξής στοιχεία: Όνομα κατόχου λογαριασμού, όνομα τράπεζας, IBAN λογαριασμού ( διεθνής αριθμός λογαριασμού) , διεύθυνση τράπεζας , ΒIC/SWIFT τράπεζας.

Διαβάστε περισσότερα για εταιριες στοιχηματων με paysafecard ή διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για στοίχημα με Paysafecard ή διαβάστε αναλυτικά για το ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τρόποι πληρωμών σε εταιρίες στοιχημάτων.

     


     

Προφανή λάθη


Τι είναι τα προφανή λάθη;

Ένα προφανές λάθος συμβαίνει όταν ένας bookmaker προσφέρει ένα γεγονός σε τιμή η οποία είναι λάθος. Αυτή η τιμή μπορεί να προήλθε από οποιαδήποτε λανθασμένη πληροφορία που δημοσιεύτηκε για ένα γεγονός ή ακόμα και από ανθρώπινο λάθος του trader. Για παράδειγμα, λανθασμένο (ανεστραμμένο) χάντικαπ, λανθασμένη ομάδα/ομάδες/συμμετέχοντες, λάθος διορίες ή τεχνικά σφάλματα κλπ. Ενώ εσείς λοιπόν μπορεί να πάρετε μια τιμή για κάποια αγορά , αν διαπιστωθεί λάθος σε αυτήν την αγορά , η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να σας πληρώσει στην τιμή που θα έπρεπε να υπήρχε στην αγορά αρχικά.

Οι στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν το δικαίωμα να διορθώνουν τα προφανή λάθη με την αλλαγή των αποδόσεων και/ή την αξιολόγηση του αποτελέσματος του στοιχήματος ακόμα και μετά την τέλεση του γεγονότος – ή να ακυρώσουν τα επηρεασμένα στοιχήματα.

Τα προφανή λάθη συμβαίνουν σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο και για αυτόν τον λόγο οι εταιρίες καλύπτονται απο τους κανόνες τους. Οι κανόνες αυτοί συνήθως αναφέρουν οτι πριν την έναρξη ενός γεγονότος, σε-Εξέλιξη ή μετά το γεγονός, όταν ένα προφανές λάθος εξακριβωθεί, οποιαδήποτε στοιχήματα θα ισχύουν και θα διευθετηθούν στπη διορθωμένη τιμή της εταιρίας.. Μερικές στοιχηματικές εταιρίες θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν με τον πελάτη ( συνήθως μέσω email ) και εάν υπάρχει χρόνος να του δώσουν την δυνατότητα ακύρωσης της επιλογής του αν επιθυμεί.

Τι μπορώ να κάνω για τα προφανή λάθη;

Δεν υπάρχει λόγος να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποια στοιχηματική εταιρία εαν σας πληρώσει σε διαφορετική τιμή από αυτήν που αρχικά πήρατε. Οι κανόνες των στοιχηματικών εταιριών τους καλύπτουν απόλυτα σε αυτό το θέμα.

     


     

Τύποι στοιχημάτων


Αρκετοί νέοι παίχτες στο online στοιχημα δεν γνωρίζουν όλους τους τύπους στοιχημάτων που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Παρακάτω θα βρείτε επεξήγηση των πιο γνωστών συστημάτων από το απλό παρολί μέχρι και το πιο περίπλοκο goliath.

Τι είναι το παρολί
Το παρολί είναι ένα στοίχημα με 2 η περισσότερες επιλογές στο κουπόνι. Για να κερδίσει το στοίχημα πρέπει όλες οι επιλογές να κερδίσουν.

Τι είναι το Trixie
Το Trixie είναι ένα σύστημα με 3 επιλογές και ζητούμενα ουσιαστικά 2-3. Αποτελείτεαι από 4 στοιχήματα που περιέχουν 3 διπλά και ένα τριπλό. Όποιες δύο νικητήριες επιλογές εγγυώνται κέρδος. Αν δύο τουλάχιστον επιλογές κερδίσουν τότε πληρώνεται η μια κερδισμένη δυάδα. Εάν κερδίσουν και οι τρεις επιλογές τότε πληρώνονται οι τρεις δυάδες και η τριάδα.

Τι είναι το Patent
Το Patent αλλιώς πατέντα αποτελείται από 7 στοιχήματα που συμπεριλαμβανομένων 3 επιλογών σε διαφορετικά αγωνίσματα, 3 μονά, 3 διπλά και 1 τριπλό. Μία από τις νικητήριες επιλογές εγγυάται νίκη.

Τι είναι το Yankee
Το Yankee είναι ένα σύστημα με 11 στοιχήματα περιλαμβάνει 4 επιλογές σε διαφορετικά στοιχήματα, 6 διπλά, 4 τριπλά, και 1 τετραπλό. Όποιες δύο νικητήριες επιλογές εγγυώνται κέρδος.

Τι είναι το Lucky 15
Ένα Lucky 15 (Τυχρεό 15) αποτελείται από 15 στοιχήματα που περιλαμβάνουν 4 επιλογές, 6 διπλά, 4 τριπλά και 1 τετραπλό. Όποιαδήποτε νικητήρια επιλογή εγγυάται κέρδος.

Τι είναι το Super Yankee
Ένα Canadian ή Super Yankee (σούπερ γιάνκη) αποτελείται από 26 στοιχήματα που περιλαμβάνουν 5 επιλογές σε διαφορετικά αγωνίσματα, 10 διπλά, 10 τριπλά, 5 τετραπλά και 1 πενταπλό. Όποιες δύο νικητήριες επιλογές εγγυώνται κέρδος.

Τι είναι το Lucky 31
Το Lucky 31 (Τυχρεό 31) αποτελείται από 31 στοιχήματα που συμπεριλαμβάνουν 5 επιλογές σε διαφορετικά αγωνίσματα, 5 μονά, 10 διπλά, 10 τριπλά, και 5 τετραπλά και 1 πενταπλό. Όποια νικητήρια επιλογή εγγυάται αποτέλεσμα.

Τι είναι το Heinz
Το Heinz αποτελείται από 57 στοιχήματα που συμπεριλαμβάνουν 6 επιλογές σε διαφορετικά αγωνίσματα, 15 διπλά, 20 τριπλά, 15 τετραπλά, 6 πενταπλά και 1 εξαπλό. Όποιες δύο νικητήριες επιλογές εγγυώνται κέρδος.

Τι είναι το Lucky 63
Το Lucky 63 (Τυχρεό 63) αποτελείται από 63 στοιχήματα συμπεριλαμβανομένων 6 επιλογών σε διαφορετικά αγωνίσματα, 6 μονά, 15 διπλά, 20 τριπλά, 15 τετραπλά, 6 πενταπλά και 1 εξαπλό. Όποια νικητήρια επιλογή εγγυάται κέρδος.

Τι είναι το Alphabet
Το Alphabet (αλφάβητο) αποτελείται από 26 στοιχήματα που περιλαμβάνουν 6 επιλογές σε διαφορετικά αγωνίσματα, 2 πατέντες (14 στοιχήματα), 1 Yankee (11 στοιχήματα), και 1 εξαπλο. Όποια νικητήρια επιλογή εγγυάται κέρδος.

Τι είναι το Super Heinz
Το Super Heinz (σουπερ χαϊνζ) αποτελείται από 120 στοιχήματα συμπεριλαμβανομένων 7 επιλογών σε διαφορετικά αγωνίσματα, 21 διπλά, 35 τριπλά, 35 τετραπλά, 21 πενταπλά, 7 εξαπλά, και 1 εφταπλό. Όποια νικητήρια επιλογή εγγυάται κέρδος.

Τι είναι το Goliath
Το Goliath αποτελείται από 247 στοιχήματα συμπεριλαμβανομένων 8 επιλογών σε διαφορετικά αγωνίσματα, 28 διπλά, 56 τριπλά, 70 τετραπλά, 56 πενταπλά, 28 εξαπλά, 8 εφταπλά και 1 οχτάδα. Όποια νικητήρια επιλογή εγγυάται κέρδος.
 

     


     

Ποδοσφαιρικές αγορές στοιχήματος


Υπάρχουν τόσες πολλές ποδοσφαιρικές αγορές πλέον στον ίντερνετ και οι στοιχηματικές εταιρίες δεν τις επεξηγούν την ώρα που στοιχηματίζει ο παίχτης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να οι παίχτες να μην είναι σίγουροι ή να στοιχηματίζουν σε κάτι διαφορετικό από αυτό που νομίζουν. Παρακάτω θα βρείτε επεξηγήσεις των πιο δημοφιλών στοιχηματικών αγορών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ. Πιο πολύπλοκες αγορές όπως ασιατικό χάντικαπ επεξηγούνται σε ξεχωριστό θέμα.

Τι είναι το Ημίχρονο/ Τελικό
Σε αυτήν την αγορά στοιχηματίζετε στο αποτέλεσμα ημιχρόνου και τελικού αποτελέσματος . Το στοίχημα σας θα κερδίσει εάν πιάσετε και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου και το τελικό αποτέλεσμα
Για παράδειγμα 1/1 και το τελικό αποτέλεσμα είναι 1-0 ημίχρονο και 2-1 τελικό.

Να κερδίσει και τα 2 Ημίχρονα Αυτή η στοιχηματική προσφέρεται από αρκετές στοιχηματικές εταιρίες στον ίντερνετ και είναι μια από αυτές που μπερδεύει συχνά τους παίχτες του στοιχήματος. Το στοίχημα αναφέρεται σε μια ομάδα να κερδίσει και τα 2 ημίχρονα ξεχωριστά και όχι απαραίτητα να κερδίσει στο ημίχρονο και στο τέλος.
Αν για παράδειγμα παίξετε την γηπεδούχο να κερδίσει και τα 2 ημίχρονα και έχουμε 1-0 πρώτο ημίχρονο και 2-1 τελικό αποτέλεσμα τότε το στοίχημα σας είναι χαμένο. Ο λόγος είναι οτι η γηπεδούχος κέρδισε το πρώτο ημίχρονο με 1-0 αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήρθε 1-1 εάν το πάρουμε ξεχωριστά.

Τι είναι η Διπλή ευκαιρία
Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε δυο αποτελέσματα του αγώνα . Γηπεδούχος ή ισοπαλία , φιλοξενούμενος ή ισοπαλία και γηπεδούχος ή φιλοξενούμενη ομάδα.

Τι είναι το Ισοπαλία οχι στοίχημα(draw no bet)
Εαν η ομάδα που στοιχηματίσετε δεν κερδίσει άλλα έρθει ισοπαλία τότε παίρνετε το ποντάρισμα σας πίσω. Σε παρολί η επιλογή πιάνετε μονάδα. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν αυτήν την στοιχηματική αγορά

Τι είναι το Οβερ / Αντερ (Over/Under)
Σε αυτήν την αγορά στοιχηματίζετε πόσα γκολ θα μπουν σε ένα παιχνίδι. Η κύρια αγορά είναι πάνω από 2.5 ή κάτω από 2.5 γκολ. Εάν στοιχηματίσετε σε πάνω από 2.5 πρέπει να μπουν τουλάχιστον 3 γκολ στο ματς για να κερδίσετε . Εάν ποντάρετε κάτω απ 2.5 πρέπει να μπουν 2 ή λιγότερα γκολ για να κερδίσετε.

Τι είναι πρώτος σκόρερ(First Goal scorer )
Σε αυτήν την αγορά στοιχηματίζετε για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα. Πολλές στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ προσφέρουν την αγορά αυτή και για each way στοιχηματισμό. Αυτό σημαίνει ότι παίζοντας each way πρώτο σκόρερ μπορείτε να πληρωθείτε συνήθως 1/3 της απόδοσης εάν η επιλογή σας σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.
Εάν το πρώτο γκολ σημειωθεί με αυτογκόλ τότε το στοίχημα σας με αυτογκόλ τότε το στοίχημα σας μετράει για το επόμενο γκολ του αγώνα.
Πως παίζω each way πρωτο σκόρερ
Κάνετε την επιλογή σας η οποία μεταφέρεται στο κουπόνι και κάντε τικ στο κουτάκι e/w που θα σας εμφανιστεί δίπλα από την επιλογή σας. Προσέξτε οτι παίζοντας each way ποντάρετε ουσιαστικά σε 2 αποτελέσματα οπότε χρεώνεστε το διπλό ποσό απο αυτό που ποντάρετε αρχικά.

Τι είναι τελευταίος σκόρερ(Last Goal scorer)
Σε αυτήν την αγορά στοιχηματίζετε για τον παίχτη που θα βάλει το τελευταίο γκολ στο ματς.

Σκορερ Οποιαδήποτε ώρα(Anytime Goalscorer)
Σε αυτήν την αγορά στοιχηματίζετε για τον παίχτη που θα βάλει γκολ οποιαδήποτε στιγμή στο ματς.

Τι είναι το Scorecast
Αυτή η στοιχηματική αγορά προσφέρεται από τις στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ πριν το παιχνίδι και συνήθως σε μεγάλα παιχνίδια και μεγάλα πρωταθλήματα και διοργανώσεις.
Αυτή η αγορά είναι συνδυασμός πρώτου σκορερ και ακριβές σκορ στο ματς . Πολλοί παίχτες νομίζουν οτι εάν ο παίχτης που επέλεξαν σκοράρει και η ομάδα κάνει το 1-0 το στοίχημα είναι κερδισμένο ανεξάρτητα αν το τελικό αποτέλεσμα είναι 2-1, 3-0 κτλ. Αυτό είναι λάθος καθώς το στοίχημα αναφέρετε σε συνδυασμό πρώτου σκόρερ και τελικού αποτελέσματος.

Τι είναι το Anytime Scorecast
Αυτή η αγορά είναι συνδυασμός σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή και ακριβές σκορ στο ματς.

Τι είναι το Wincast
Αυτή η στοιχηματική αγορά προσφέρεται από κάποιες στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ και είναι συνδυασμός πρώτου σκόρερ και νικήτριας ομάδας.

     


     

Στοιχήματα για ιπποδρομίες και κυνοδρομίες


Ο ιππόδρομος στο ιντερνετ και οι κυνοδρομίες έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς τελευταία και οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν αρκετά στοιχήματα. Βρείτε παρακάτω τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεετ για πάιξετε στοίχημα σε άλογα και σκύλους.

Τι ειναι το each way - ΕW ή πλασέ
Στοιχηματίζοντας σε πλασέ (each - way) στοίχημα, καταχωρείτε δύο στοιχήματα, ένα για νίκη και ένα για πλασάρισμα σε μία από τις θέσεις που προσφέρονται. Το μέρος πλασέ του στοιχήματος διευθετείται ανάλογα με τους όρους πλασέ για το συγκεκριμένο γεγονός.

Τι είναι το SP (starting price) Το SP (Starting Price) είναι η αρχική τιμή του αλόγου ΄η του σκύλου. Αν κερδίσετε, θα πληρωθείτε για τις αποδόσεις της επιλογής σας στην αρχή της κούρσας.

Τι είναι το forecast
Το στοίχημα Forecast περιλαμβάνει την πρόβλεψη 1ης και 2ης θέσης σε μια ιπποδρομία ή κυνοδρομία. Τα μερίσματα του Forecast δηλώνονται μετά από κάθε κούρσα, με βάση στις τιμές εκκίνησης και αναφέρονται σε στοίχημα £1/€1.

Τι είναι το Straight forecast (SFC)
Το Straight forecast (sfc) είναι 1 στοίχημα που περιλαμβάνει 2 επιλογές στην ίδια κούρσα να τερματίσουν 1η και 2η στη σωστή σειρά.

Τι είναι το Αντίστροφο (Reversed) forecast (RFC)
Το Αντίστροφο (reversed) forecast (rfc) είναι 2 στοιχήματα που περιλαμβάνουν 2 επιλογές στην ίδια κούρσα να τερματίσουν 1ο και 2ο σε οποιαδήποτε σειρά.
 

     
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη