Προσφορές απο την στοιχηματική εταιρία Unibet

Στον χορό του Mayweather vs McGregor και η εταιρεία στοιχηματισμού Unibet

O αγώνας πυγμαχίας ανάμεσα στον Floyd Mayweather και τον Conor McGregor αποτελεί για πολλούς το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, καθώς ήδη έχει κερδίσει τον τίτλο της πιο αναμενόμενης αναμέτρησης.

Δωρεάν στοίχημα για το Copa America από τη Unibet

H  εταιρία στοιχήματος Unibet υποδέχεται την έναρξη του Copa America με μια νέα προσφορά, η οποία θα επιτρέψει στα μέλη της να στοιχηματίσουν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης χωρίς ρίσκο. Το ρίσκο που συνοδεύει, άλλωστε, κάθε στοίχημα που τοποθετείται σε οποιονδήποτε αγώνα δεν ισχύει στην περίπτωση των δωρεάν στοιχημάτων - και αυτό ακριβώς προσφέρει η Unibet.

 

Επιστρέφει τα χαμένα χρήματα στο El Clasico η Unibet

Την ερχόμενη Κυριακή, 22 Μαρτίου, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα ντέρμπι που καθόλου άδικα χαρακτηρίζεται El Clasico, και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Unibet έχουν όχι μόνο την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε μια από τις δεκάδες στοιχηματικές αγορές, αλλά και να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Unibet: 4 στοιχήματα συν 1 δώρο!

Παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των ομάδων που συνεχίζουν να αγωνίζονται στο Μουντιάλ της Βραζιλίας έχει ελαττωθεί σημαντικά, οι παίχτες που έχουν στραμμένο το βλέμμα στα γήπεδα της άλλης πλευράς του Ατλαντικού έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες επιλογές. Με λίγα λόγια, ο αριθμός των στοιχημάτων που αφορούν στο Μουντιάλ δεν έχει ελαττωθεί και οι online στοιχηματικές εταιρίες δεν προλαβαίνουν να δέχονται νέα στοιχήματα, ειδικά στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, όπου πέφτουν βροχή.

 

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη