Νέα καμπάνια στα social media από την Paddy Power

H εταιρία στοιχημάτων Paddy Power λάνσαρε μια νέα καμπάνια στα social media, ανταμείβοντας τα μέλη και τους followers της που συστήνουν την εταιρεία σε φίλους ή συγγενείς τους. Αναλυτικότερα, η καμπάνια, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Buyapowa, υπόσχεται ανταμοιβές και αυξημένες αποδόσεις, σε όσα μέλη προτρέψουν φίλους, γνωστούς ή συγγενείς να στοιχηματίσουν μαζί τους στην Paddy Power. Όσα περισσότερα άτομα συμμετέχουν σε ένα στοίχημα τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η απόδοσή του, για παράδειγμα. Παράλληλα, όποιος συστήσει τους περισσότερους στην εταιρεία θα ανταμειφθεί με ένα επιπλέον έπαθλο.

 

Το πρώτο σκέλος της καμπάνιας αυτής, τέλος, επικεντρώνει στους προημιτελικούς του Μουντιάλ, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα αθλητικά γεγονότα.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει στα μέλη της live στοίχημα και καζίνο,δωμάτιο πόκερ αλλά και ολόκληρη ενότητα games με μεγάλη ποικιλία.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία