Επεκτείνει τη συνεργασία της με την ινδική Super League η Sportradar

H Sportradar, μία από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής δεδομένων και στατιστικών, αλλά και προστασίας της ακεραιότητας του αθλητισμού, ανακοίνωσε πως θα επεκτείνει τη συνεργασία της με το κορυφαίο ινδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Η Sportradar θα παραμείνει στο πλευρό της Indian Super League (ISL), γεγονός το οποίο σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον, ότι θα συνεχίσει να παρέχει στατιστικά και μεταδόσεις live streaming των ινδικών αγώνων ποδοσφαίρου στις στοιχηματικές ιστοσελίδες με τις οποίες συνεργάζεται και, δεύτερον, θα συνεχίσει να ελέγχει τη στοιχηματική αγορά και τους αγώνες της ISL, προκειμένου να εντοπίζει και να καταγγέλλει περιστατικά ύποπτου στοιχηματισμού.

 

Τι περιλαμβάνει η ανανέωση της συμφωνίας της Sportradar;

Οι δύο πλευρές συνεργάζονται ήδη τα τελευταία χρόνια και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Sportradar είναι πολύτιμες, όχι μόνο για τους διοργανωτές της ISL, αλλά και για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που προσφέρουν στοίχημα στους ινδικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Η ανανέωση και επέκταση της συνεργασίας θα ευνοήσει πρώτα απ’ όλα την ίδια την Sportradar, αλλά και τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται μαζί της, καθώς θα συνεχίσουν να λαμβάνουν επίσημα στατιστικά, εκτενή δεδομένα και ζωντανές μεταδόσεις μέσω live streaming για τους κορυφαίους αγώνες.

Παράλληλα, όμως, κερδισμένη βγαίνει και η ISL, κυρίως μέσω της συμφωνίας που επεκτείνει την εποπτεία της Sportradar στον τομέα της διαφύλαξης της ακεραιότητας του ινδικού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, η Sportradar θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα FDS (Fraud Detection System), προκειμένου να ελέγχει για ύποπτα αποτελέσματα και ύποπτα μοτίβα στοιχηματισμού. Σε περιπτώσεις που θα εντοπίζει κάτι ύποπτο, θα ενημερώνει άμεσα τις αρμόδιες Αρχές της Ινδίας, οι οποίες θα πραγματοποιούν τους απαραίτητους ελέγχους.

Η νέα επέκταση της συμφωνίας, τέλος, καθιερώνει ακόμα περισσότερο τη δράση της Sportradar στον ινδικό αθλητισμό. Άλλωστε, η εταιρεία έχει ήδη εξασφαλίσει συνεργασία με την Indian Premier League στο κρίκετ, ενώ έχει επεκτείνει τη δράση της και στην υπόλοιπη Ασία, χάρη στη συνεργασία με την AFC (Asian Football Confederation).

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.